Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po milioniti put, ObjectDock, RocketDock, itd.

Win 7

Samo ti fale mocni rendzeri...

Nije M$ Windows, ali ima prozore :d

Prilozi

• Screenshot2.jpg
    Screenshot2.jpg
    341.9 KB · Pregleda: 152
pozdrav svima... svidjaju mi se mnogo modovi ovde i dosta sam iscitao. poceo sam da pravim svoj ali mi smeta Recycle Bin. da li neko moze da mi kaze kako da je sklonim koristim win XP

Hvala

^

Go to START > RUN

Type GPEDIT.MSC

Navagate to USER CONFIGURATION >ADMINISTRATIVE TEMPLATES >Click on DESKTOP,

On the right hand pane find " Remove Recycle Bin icon on the desktop " , double left click on it to ENABLE it.

Poz

hvala ti na detaljnom i brzom odgovoru.

Untitled-1-1.png

treba jos dosta da se sredi ali polako ulazim i ja u ove vode :)

Poslednja izmena:
lazardj, sviđa mi se ideja tvog desktopa. :)

jos uvek se mucim da uskladim sve ikonice i odgovarajuci weather i temu za windows i sve :)

dobrodosao na bench forum

hvala bolje vas naso :)

studiovpc je kriv sto sam se zarazio sa ovim :)

hvala bolje vas naso :)

studiovpc je kriv sto sam se zarazio sa ovim :)

priznajem kriv sam :) "welcome to the dark side" hheheheheh

ajde da pomognemo coveku, predlozite neki weather widget koji ima promenljive skinove... cini mi se bese da RainMeter moze to sve? posto ja ne koristim njega, koristim onaj wetaher widget od yahoo-a pa ne bih znao da kazem. Lazo a da ubacis neki kalendar? ima onih trakastih, dosta se provlaci na shotovima ovde i nikako da upamtim kako se zove :)

Poslednja izmena:
mnogo mi je nekako prazna tema ne znam kako da je upotpunim a da ne pokvarim zamisao sobe :)

^^
ne, baš ta jednostavnost je čini tako dobru, ne bih više ništa dodavao, eventualno bih ubacio neku policu na zid da se dobije utisak da na njoj stoje ove gore ikone i uklonio bih text sa My Computer i Music. Sa nekim widgetom za vreme se možeš poigrati, npr. ja bi ti preporučio Rainlendar.

Poslednja izmena:
ok hvala ti na ideje probacu kasnije da vidim sta mogu da ucinim posto trenutno radim temu za iphone :)

ovo je tema koja je ustvari ideja za iphone :)

yahoo widgets je u pitanju, filding clock i widescape weather :)

za iPhone, mislim 60x60 CAROL od Susumu Yoshida

pa za dock su ok :) meni je sve preko 48x48 u docku nekako veliko

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno