Šta je novo?

Windows Mod (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@sleep
Rainmeter je u pitanju, a dodatak je "area weather" s tim što sam ja zamenio ikonice :D (ikonice su Sticker).

:wave:

47836751.png

Odakle bih mogao da skinem cover ikonice za filmove (izuzev dA-a) ? Negde gde mogu pojedinacno da pretrazujem po filmu. Ili ako neko ima za neki sa spiska neka posalje posto za te ne mogu da nadjem ..

Dark Floors (2008)
Eastern Promises (2007)
Fired Up (2009)
Killshot (2009)
My Bloody Valentine (2009)
Quarantine (2008)
SAW II / III / 4 / V
Silent Hill (2006)
Splinter (2008)
The Horsemen (2009)
The Lazarus Project (2008)
The Oxford Murders (2008)
The Uninvited (2009)
Thick As Thieves (2009)
Untraceable (2008)

evo ti psd template pa pravi cover za koji god film zelis :) a cover art mozes da nadjes i na amazonu ili imdb

Poslednja izmena:
Hm nisam o tome mislio, fino. Nije problem za cover art, ovaj okvir je koriscen za vecinu ikonica sto imam tako da odlicno lezi. Hvala, odoh da napravim za ostale :)

@DaPimp

Moze wall? :)

Hvala puno :). Bas mi se svidja.

Prosto je neverovatno koliko nema dobrih tema za Vistu :(

***. Po tome se vidi koliko je voljena :) .

I prosto je neverovatno da MS nije vise otvorio Aero ljudima bas radi modovanja. Ili je Aero toliko ****** da ne smeju :)

Fuji tema za vistu, a kapiram da su ikonice sređene u AveDesk programu.

@Kutija

Valjda će biti bolja situacija za Windows 7. :/

a do tada... good ol' xp :)

E, ljudi, kako da sprecim ove Rainmeter widget-e da se pomeraju po desktopu, posle promene rezolucije ekrana? :d
Posto, svaki pot kad pokrenem igru, i kad izadjem meni su oni zgurani u gornji desni ugao... Pa malo iritira da ih vracam svaki put...

pa igraj igrice u desktop rezoluciji :D

Deder, pogledaj mi konfiguraciju iz profila, pa ces shvatiti kako je apsurdno reci "igraj igrice" i "desktop rezoluciji" u istoj recenici :d

Mali update ;)

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 82
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno