Šta je novo?

Mushkin graficke karte

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
http://www.techpowerup.com/98179/Mushkin_Making_a_Comeback_With_Video_Cards.html

Popular memory manufacturer Mushkin, which is also known for power supply units and until last year, for video cards, plans to resume being a video card manufacturer, and an add-in card partner for NVIDIA. The company just announced plans on an entire lineup of products based on the NVIDIA GeForce GTX 200 series, called Mushkin UltimateFX. It includes products starting from the GeForce GTX 260 896 MB base model, going all the way up to GeForce GTX 285 2048 MB, with models carved out based on clock speeds and memory sizes.

For the most part, it looks like Mushkin will use non-reference designs which we may be familiar with. One of their products resembles a similar design by Sparkle, while another bears resemblance with the reference NVIDIA design, albeit a green PCB (something PNY has opted for). The cards will be shipped in an a classic wooden jewel case, similar to to the "WoodBox" it shipped with its older products.

75a.png

75b.png

75c.png

I drvena kutija 🙂

perverzija, ako budu kao i memorije eto nama jos rariteta, samo koliko ce to kostati, one kutije nerastu na drvecu

Ma nisu te kutije toliko skupe.

Sta je sledece, Alpine hard diskovi?! 😛
Mislim da ce Bench House uzeti u razmatranje nabavku ovih lepotica... 😉

te kutije su zaista super detalji i daju onu dozu luksuza i unikatnosti kao i asusovi numerisani modeli, pitanje je samo koliko ce to biti dostupno, sto na nasem trzistu sto cenovnim rangom, inace sumnjam da postoji neko ko se iole razume u racunare a da nebi voleo da poseduje tako nesto...

Ova drvena kutija je sviranje ***c*(mozda neki vid biorazgradivog pakovanja),pa necu u kutiju da gledam dok igram igre.Mada moze u slucaju nuzde da posluzi za potpalu.Ko da je neka kutijica za nakit,hm..moze da bude poklon za devojku?😛

Poslednja izmena:
Shta si ti sve rekao ovom rechenicom ?

Moja kutija od ram memorija je na neki nachin isto unikatna i neobichna. Mushkin je ipak brend za respect !

Moja kutija od ram memorija je na neki nachin isto unikatna i neobichna. Mushkin je ipak brend za respect !

Pa gde se ova vrsta "predmeta" pakuje u nesto sto ce imati vecu vrednost neko sam predmet kad totalno zastari za 5 godina.Drvo je simbol dugotrajnosti, ovaj gtx sigurno to nije.
A jesi ti u plocu ubo ram ili kutiju od rama? Te stvari sluze da skupljaju prasinu.Ne znam, u drvo se pakovala elektronika pre 3-4 decenije, ovo je stvarno bez veze.

Što se kutije tiče nisam oduševljen, ali konačno da na poklopcu coolera nije odštampana neka karakodžula!

Pa gde se ova vrsta "predmeta" pakuje u nesto sto ce imati vecu vrednost neko sam predmet kad totalno zastari za 5 godina.Drvo je simbol dugotrajnosti, ovaj gtx sigurno to nije.
A jesi ti u plocu ubo ram ili kutiju od rama? Te stvari sluze da skupljaju prasinu.Ne znam, u drvo se pakovala elektronika pre 3-4 decenije, ovo je stvarno bez veze.

Cool story bro. Sto se tiche pakovanja, ne nisam ga gurao u plochu ali ako i kada budem prodavao ram sigurno cje se obradovati druga strana u chemu cje docji izmedju ostalog kao i sto se tiche transporta zna da bude zgodno ? Mozhda imam problem shto sam esteta :wave:

Oni su istripovali drvo, drugi esid boje, trecji neshto trecje...kako mislish da se ubedimo da je jedna karta bolja od druge ako barem 60% izlaze "sa iste trake" .. Nishta drugo do - marketing.

nhf

Ako nishta drugo, drvena kutijica moze da posluzi za chuvanje rachuna, garancije i dodatnih kablica. I to sa stilom.

Elegancija od kartica, voleo bih da imam ovo...

Fino zaista, nego steta sto je sjajan finis, ostajace otisci:d

Cool story bro. Sto se tiche pakovanja, ne nisam ga gurao u plochu ali ako i kada budem prodavao ram sigurno cje se obradovati druga strana u chemu cje docji izmedju ostalog kao i sto se tiche transporta zna da bude zgodno ? Mozhda imam problem shto sam esteta :wave:

Oni su istripovali drvo, drugi esid boje, trecji neshto trecje...kako mislish da se ubedimo da je jedna karta bolja od druge ako barem 60% izlaze "sa iste trake" .. Nishta drugo do - marketing.

nhf

Za marketin se potpuno slazem, samo moram jos nesto da dopisem- ova kutija takodje moze da posluzi kad rikne karta pa da mozes pristojno da je sahranis🙂

Fino zaista, nego steta sto je sjajan finis, ostajace otisci:d

lol, pa ti li se jednom rukom pridržavaš za grafulju dok igraš igre? :d
A što se štampe na kartici tiče - to mi uopšte nije bitno, i ova 3870 ima neku kičericu na sebi pa se ne uzbuđujem oko toga 😉

lol, pa ti li se jednom rukom pridržavaš za grafulju dok igraš igre? :d
A što se štampe na kartici tiče - to mi uopšte nije bitno, i ova 3870 ima neku kičericu na sebi pa se ne uzbuđujem oko toga 😉

Cisto sam bio malo ironican, verujem da ce da bude odlicna karta, ali meni izgled karte i ambalaze je 100% nebitna stvar:smoke:

Da ne poseduješ možda G.Skill memoriju?

Ja sam sa svojom dobio i:
gskill_f2_6400cl4d_2gbpk_1.jpg
gskill_f2_6400cl4d_2gbpk_2.jpg

koje su iste kao i:
IMG_2380.png

Moja kutijica stoji na polici, izvadio sam sunđere i dobro dođe za čuvanje nekih sitnica tipa SD kartica, SATA kablića, odvrtki, paste za coolere itd.

kakav kič, sa sve zlatnim kopcama :S

ne razumem sta je ovde cudno...oni su oduvek u ovom fazonu🙂

Баш је екстра. Ја ионако требам такве кутије за брдо шарафа, чуда, пластике, конектора... који кад тад затребају.

Mushkin GTX295
Mushkin stuck to the reference clock speed profile for this card 576/1008/1242 MHz (core/memory/shader). It packs a total of 1792 MB GDDR3 memory across two 448-bit interfaces. The two GPUs pack 240 shader processors each. Mushkin indicated that it will release more variants in this series based on factory-overclocked settings.

Verovatno se samo zagrevaju sa ovom serijom kartica😀

Mushkin's First ATI Radeon Graphics Card Pictured
Last month, Muskin announced a comeback lineup of graphics cards under the UltimateFX series. The lineup began with a number of high-end graphics cards based on the single-GPU GeForce GTX 200 series, and later topped up with the dual-GPU GeForce GTX 295 model. By then the company had made it clear that it will be selling graphics cards based on ATI Radeon GPUs very soon. One of its first works surfaced in the form of the UltimateFX Radeon HD 4850.

The card uses a fairly standard design with a red PCB with reference cooler markings, with the GPU cooled by 92 mm fan-heatsink made by Arctic Cooling, memory cooled passively under its air-flow, and a heatsink over the VRM area. The card provides output using DVI, D-Sub, and 7.1 channel audio-routed HDMI connectors. It will be available in two variants, one that uses the AMD reference clock speeds of 625/993 MHz (core/memory), and an OC variant with 700/1100 MHz (core/memory). Both feature 512 MB of GDDR3 memory. The cards are sold in the company's seemingly popular WoodBox packaging. Its availability is not known, though we expect a fairly competitive pricing structure for these cards, given the uphill task Mushkin has competing with established players.

Malo crvenih 🙂

43a.jpg

Nazad
Vrh Dno