Šta je novo?

J&W 790GX Extreme

PIN je u teškoj banani, ništa od nove ploče, nemaju nameru da ih uvoze. Dobio sam pare nazad i uzeo Biostar-a.
Instalacija je plug&play, bez ikakvih problema.
Posle instalacije OS-a, i pola sata filma, na nladnjaku north bridge-a može da se drži prst (malo jače mlak). South bridge je značajno hladniji. Sve radi OK, stavio sam i novi BIOS (januarski).
Imam jedan neprepoznat device ali verujem da je to zgog toga što je stavljen XP SP1 - danas stavljam SP2 (ili SP 3 ako ga nađem).

Interesuje me sledeće: kada sam rasklopio ploču i poslao na reklamaciju, odvojio sam procesor od coolera i tako su stajali 3 nedelje. Da li je sada pasta možda izgubila svojstvo?

PIN je u teškoj banani, ništa od nove ploče, nemaju nameru da ih uvoze. Dobio sam pare nazad i uzeo Biostar-a.

Pitanje je koliki je bio procenat reklamacija na te ploce. Ja sam nesto nacuo da nije u pitanju mali procenat, a onda i ne cudi sto su prestali da ih uvoze...

Interesuje me sledeće: kada sam rasklopio ploču i poslao na reklamaciju, odvojio sam procesor od coolera i tako su stajali 3 nedelje. Da li je sada pasta možda izgubila svojstvo?

To sto si uradio nije preporucljivo. Uvek se povrsine hladnjaka i procesora ociste od stare paste i stavi se nova/sveza pasta. To je uobicajen i preporucljiv nacin montiranja.

Poslednja izmena:
Zaista šteta što se tiče ove ploče , vizuelno je bila praznik za oči još samo da je tako i radila , ipak je to po nekim pričama bio novi abit .

Postavio sam pitanje J&W podrsci u vezi mogucnosti otkljucavanja X3 720BE (X3->X4) i dobio sledeci odgovor: :D

Dear mr. Medic:

Greeting and have a good day for you, thanks for your interesting to our product; currently, we don’t have the CPU which can be unlocked, so not to modify a new bios for support the function at shortly time; but will update a new bios to support in near future; thanks

Best Regards

Neil.tang(Oversea FAE)

J&W Electronics Co.,Ltd.

Mobile Tel: 13928474963

Office Tel: 86-755 82734468

Email: [email protected]

MSN : [email protected]

Evo citiram samog sebe, ali izgleda da su nabavili X3 koji se moze otkljucati pa su ljudi napravili BIOS koji to omogucava. :d
E sad cu da je kupim samo ako je negdje nadjem...

http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?147#_bios

Vidju ovo:

http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?586

Prilozi

• 790GXT-FUSION-640.jpg
    790GXT-FUSION-640.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
@ crossfire - ova GXT Fusion podržava i DDR2 a bogami i DDR3, i to u istim memorijskim slotovima?! Možda su to korektno odradili, ali ne sećam se ni jedne ploče koja je mogla da gura dva standarda, a da se nešto posebno istakla za OC. Osim tog detalja ostalo mi se svidja. Još da su malo ažurniji sa osvežavanjem BIOS-a...

@ crossfire - ova GXT Fusion podržava i DDR2 a bogami i DDR3, i to u istim memorijskim slotovima?! Možda su to korektno odradili, ali ne sećam se ni jedne ploče koja je mogla da gura dva standarda, a da se nešto posebno istakla za OC. Osim tog detalja ostalo mi se svidja. Još da su malo ažurniji sa osvežavanjem BIOS-a...

to nisu isti memorijski slotovi. nemoj da zbunjujesh ljude plz. ddr2 i ddr3 su jedan pored drugoga na slici tako da imash po 2 slota za oba standarda a ne 4 za ili jedan ili drugi kako bi se iz tvoje priche shvatilo :wave:

to nisu isti memorijski slotovi. nemoj da zbunjujesh ljude plz. ddr2 i ddr3 su jedan pored drugoga na slici tako da imash po 2 slota za oba standarda a ne 4 za ili jedan ili drugi kako bi se iz tvoje priche shvatilo :wave:

Tačno, brzopleto sam reagovao.

Max capacity: 8GB DDR3 or 4GB DDR2
DIMM slots: 2 x DDR3, 2 x DDR2

Ovo je čini sve manje atraktivnom.

Vrh Dno