Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

E ljudi juce sam zbavio Xbox 360 arcade (jasper) i uz njega sam odmah dobio ovaj cooler :

Eh sad cito sam da su neki i pored njega fasovali rrod ali ne bas sa ovim istim kako sam skonto. Pa sad ne znam da li da ga koristim ali vec jucer sam primjetio osjetnu razliku u toploti konzole nakon igranja sa coolerom i bez kulera?

p.s Takoder mana mu je sto nema sanse da navece se moze igrati sa njim koliko je bucan...

Taj kuler je glupost i nece nishta pomoci protiv RRODa, xlampovi su ti koji prave problem i sve dok su oni tu postoji rizik da se desi RROD. Mozesh slobodno da ga skinesh da bi ukucani mogli da se chuju medjusobno :d

E ljudi juce sam zbavio Xbox 360 arcade (jasper) i uz njega sam odmah dobio ovaj cooler :

Eh sad cito sam da su neki i pored njega fasovali rrod ali ne bas sa ovim istim kako sam skonto. Pa sad ne znam da li da ga koristim ali vec jucer sam primjetio osjetnu razliku u toploti konzole nakon igranja sa coolerom i bez kulera?

p.s Takoder mana mu je sto nema sanse da navece se moze igrati sa njim koliko je bucan...

Ne znaci ti kuler nista specijalno,nemoj nabijati xbox u skucen prostor opusti se i igraj,kvarovi su ostali iza nas.:D

Nikako ne popravljaj popravljeno. Na jasperima su smanjili cip, samim tim i grejanje, promenili leguru x-clampa, te je rrod stvar proslosti.

U cemu je fora, procitaj ovde:

http://www.xboxrepublika.com/xforum/showthread.php?p=1960

Samo nepotrebno rizikujesh da napravish fen od konzole:

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=201887&page=2

I slobodno mozes skinuti taj dodatni kuler.

Је л' зна неко где има да се купи бежични пријемник за РС, за Xbox џојпед и колико кошта? Имао сам жичну верзију џојпеда, која је нормално радила, али је кабл кренуо да прекида...

Је л' зна неко где има да се купи бежични пријемник за РС, за Xbox џојпед и колико кошта? Имао сам жичну верзију џојпеда, која је нормално радила, али је кабл кренуо да прекида...

Ima jedan koji ima ružniju verziju tvog avatara :-devil-:

Nikako ne popravljaj popravljeno. Na jasperima su smanjili cip, samim tim i grejanje, promenili leguru x-clampa, te je rrod stvar proslosti.

A kakve to veze sa zivotom ima ? Problem xclampa nije u materijalu vec u sili koju upotrebljava da drzi hladnjake, a on se ni trunku nije promenio u odnosu na Zephyr. Isto tako se prichalo i za Falcone pa evo sada mi dolaze kao ludi na popravke.

Pozz ljudi.
Zanima me nešto važno. Pošto nemam para, moraću da kupujem piratske igre.
Sada, ako flešujem xbox 360 i imam piratske igre, i priključim se live-u, jel može microsoft npr. da me tuži, banuje ili disejbluje xbox 360?
Molim vas odgovorite, neću posle da patim.

moze da Te banuje, al ne moze da Te tuzhi, niti da Ti disejbluje konzolu.. ako imash Ix 1.6 ili 1.61 i proveravash da li su igre stealth patchovane, i ne igrash ih mnogo pre zvanichnog izlaska na trzhishte, onda su shanse za ban male... ali postoje uvek.

U, to je dobro.
A ako me banuju, jel mogu da se odbanujem?

Ma nece da te banuju sta se strecas.)

1. Mogucnost za ban postoji samo ako igras neku igru na netu pre njenog zvanicnog izlaska.Tada postoji mogucnost ne znaci da ce te banovati.

2. Mogucnost za ban postoji ako igras pacovanu igru.Tada postoji mogucnost ne znaci da ce te banovati.

U svim ostalim slucajevima slobodno igraj online sa piratima nista ti nece biti.Ne znam da li znas nekog ko zna nekog da je banovan a drzao se ovih upustava gore navedenih.

Evo ja prvi cim upalim konzolu ona mi je na live-u i przim i Gears online i Halo i Street Fuhtera i Fifu i nisam banovan.Igrao sam na live-u i sa 1.5 fw takodje nista.Zanimljivo je da se sve igra sa ljudima iz Srbije koji isto igraju pirate i niko jos nije banovan.A niko od tih ljudi ne zna nikog ko je isteran sa live-a.

Poslednja izmena:
Ljudi jel moze neko na pm da mi baci odakle skidate igre za xbox? Lokacija bez fake-ova.

planiram da uzmem xbox pa sam nasao http://www.gocybershopping.com/customer/product.php?productid=1493&cat=310&page=1 ,jel ko sto kupovao odavde ili zna jesu li pouzdani,kontaktirao sma ih i trazili su mi da skeniram licnu kartu itd,i rekli da ce spustit cjenu tako carinu da ne moram platit(sa postarinom je oko 210e,a u cg se ne placa za robu ispod 150)...izgleda mnogo povoljno,a jos je i flashovana,i u vezi toga citao sam da ako je konzola vec fleshovana nije mi potreban probe da bih vadio kljuc kada bih radio update fw-a...jel istina to?

Crt+xbox 360

Povezao sam Xbox 360 preko vga kabla sa CRT monitorom, sve je ok, ali imam problem sa refresh rate-om, posto je on na konzoli po default-u podesen na 60Hz, onda se kada je slika bela ili svetlijih boja primecuje "treperenje", pa bi hteo da pitam da li postoji nacin da se refresh rate promeni na 75Hz ili 85Hz radi otklanjanja "treperenja" ?

ako je vec flashovana onda nema da brines sa menjanjem firmware-a i ostalih gluposti samo ih pitaj da li rade X-Clamp sto ti je bitnije od flasha (jer sumnjam da ce prihvatati garanciju , tj da saljes iz cg za tamo)
au sada sam video pa to je americka konzola tako da za**** , mocices samo NTSC igre da igras + moras da kupis transformator za eu trziste

hmm zna li onda neko ima li dje u evropu da se prodaje ovako jeftino ili priblizno,a i kod nas(al da mogu to dobit u cg) posto ovamo cjene i nisu neke....to sto se igrica tice i nije problem svakako bi ih sa neta nabavljao....

Ej narode zašto xbox neće da mi pusti igru Wolverine Origins? Znači sve nove igre koje sam puštao rade (Gears 2, Street Fighter, Call of Duty: WoW...) pa i one od pre godinu-dve, ali ovu kada ubacim krene samo neki kratak video posle koga mi ispiše "please insert disc in xbox console" ili tako nešto, a ona je već u njemu! Da nije u pitanju NTSC igra?

Pa ja sam skoro kupio konzolu trebalo bi da je flashovana na najnoviji firmware...

to nishta ne znachi , ortak je kupio u vreme kada je izasao 1.51 i imao je 1.4 jer je mrzelo ljude da se bahcu sa flashovanjem

Pa jel to znači da svaka nova igra neće sada hteti da mi radi? I da li je to SIGURNO zbog toga? Kako da znam koja igra ima tu wave3 zaštitu, a koja ne?

Nazad
Vrh Dno