Da nebih otvarao novu temu pitacu ovde!?
Ko ja je uopste razlika izmedju 1.3, 1.4, 1.5, 1.5.1 i 1.6 firmwara?
Pa pitam iz razloga zato sto ja sam evo upravo probao zadnjih desetak igrara koje su izasle u poslednjih dva meseca i sve rade na konzoli koja je kupljena pre godinu ipo dana mozda malo vise! E jedino sto mi je trazlia neka igra je da se ubaci onaj update (koji se vec nalazio u igri) jer bez tog updata nisam mogao da igram ali sve to kada sam odradio sve i jednu igru sam posle mogao da igram bez problema!
Pa me sada zanima cemu uopste sluzi taj firmware jer za igrice definitivno nije, jedino sto mi pada napamet cemu sluzi je za ove nove konzole da mogu da se flesuju i da bi mogle da se igraju preko neta tako i starijima se ubacuje taj firmware da bi pojedini korisnici mogli na netu da igraju narodne verzije igara!
E sada me znanima jesam li imalo u pravu ako jesam onda mi taj 1.6 firmware netreba jer ja igrice neigram preko neta nit sami se preko konzole kacio na net (xboxlive), a koliko mogu da vidim niti ce mi trebati jer ako sve ostane ovako kako jeste igrice ce se idalje moci igrati imali vi novi firmware ili ne.