Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazljivo sam odgledao snimak...

Ja se tebi divim. Kako si samo uspeo? Mene je smorio nakon prvih 10 sekundi. A prvi link me je smorio nakon 5. Kako uopste nadjete snage da odgledate (i odslusate) jednu takvu glupost?

Da smo u srednjem veku, to bi bilo efektivnije od kineskog drevnog mucenja :wall:

^^ odlican

Poslednja izmena:
Ово је болесно...

A niko nije pomenuo to sto je hteo da gurne daljinski u dupe? Ja bih voleo da je ovo fake, a veoma je moguce i da jeste.
Da, to je zapravo najsmešniji deo klipa, i isto sam pomislio da je fake, ali kad "narkomanu" nestane "droge", bilo kakav fizički bol dobro dođe, samo da se skrenu misli od bola koji izaziva kriza. :d ;)

Da, to je zapravo najsmešniji deo klipa, i isto sam pomislio da je fake, ali kad "narkomanu" nestane "droge", bilo kakav fizički bol dobro dođe, samo da se skrenu misli od bola koji izaziva kriza. :d ;)

Dobar mu je metod izazivanja fizickog bola :D Mogao je da udari glavom u zid.

Evo sad ce skoro 4 godine kako igram wow, od toga 34 meseca sam uplacivao pretplatu, znaci pauzirao sam kako kad po koji mesec. Da je meni neko ukinuo pretplatu, cak i u vreme kad sam bio najvise aktivan (u prevodu kada se nisam skidao sa wowa), sigurno ne bih onako odreagovao. Ovo je reakcija tipicnog razmazenog derista, a takvih ima koliko hoces. Ja sam skoro prestao da igram jer je igra postala previse laka i dosadna, i vise me ne privlaci kao nekad.

^ Je l' to sam sebe ubjeđuješ da ne bi ovako reagovao. :d

BTW: ja sam par puta probao WoW-a da igram i smorio se živ, ne leži mi igra nikako. :D

Nikada necemo znati zar ne :D

Zato sto igra zapravo pocinje kad dostignes maksimalni nivo,heh. Levelovanje nekog smara zesce, ali ima i ljudi koji uzivaju u istom. Poceli smo da gusimo temu wow-om, dosta je bilo :)

:laugh::laugh: ne mogu da poverujem u ovo, koji shabani :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno