Šta je novo?

Risen

Nadam se da ne govori istinu. Ovo je pisao neki retardinjo...Oblivion, offline WoW? Wtf? :d

Ne samo to i ovaj deo je problematican

The monsters are actually pretty cool I have to say - these vulture like creatures actually fly and dive down on you to attack.
And the spikey things put up their spikes if they feel threatened.

Ako mene secanje dobro sluzi i Gothic kec je imao te "feature".

Eh ko pomene zvuk, i ja sam primetio to (ali zaboravio da napisem...) Zvuk je fenomenalan (tj ako bude kao u onom interaktivnom trejleru :)). Josh uvek pamtim kako je dobar zvuk bio u Gothic kecu. Josh uvek se jezim kad se setim prolaska sumom nocu i straha kad ugledam obris Shadow Beasta u dubini sume. Gothic kec je stvarno bio bruka igra. Meni Gothic 2 iako odlican nikada nije pruzio isti osecaj tokom igranja.

Poslednja izmena:
dubina kao u oblivionu... fail

Oho, vec ovog leta? Vau, daj Boze da je tako :) A muzika u onom interaktivnom trejleru me je bas podsetila na originalne Gothice, a takvu sam upravo ocekivao u Gothicu 3 (doduse i u njemu je bila mjuza super, ali...) Sve u svemu, jedva cekam :)

Muzika u Gothicu 3 je bila najbolji njegov deo. Secam se jos ulaska u neku duboku pecinu i muzike koja tada krece...nije mi bilo svejedno :d

Kai je genije, tako da za muziku najmanje brinem :)

Poslednja izmena:
Ovi ljudi srecom ne znaju napraviti igru slicnu Oblivionu, tako da me to previse ne brine.

pcgames: In regard to the multi-platform development of risen: Will there be different interfaces? Can you tell us in which way they're different from each other?
Björn: Of course are the interfaces different and each of it was developed, adjusted and optimized for each platform. Because of the xbox360 and pc similar resolution, our changes primally tend on the combat systen, which needs to be adjusted for the controller. Furthermore the handling of the menu, which needs to be ajusted to the controller too.
Ovo bi trebalo znaciti da ce se PC verzija razlikovati?

Ne znam za vas, ali ja od ove igre ochekujem bash mnogo. Ovo je jedan od retkih timova chije vidjenje dobrog rpg-a se poklapa sa mojim. Od trenutka kada su zabrljali sa G3, i poceli da daju izjave da ce se sledeca igra (Risen) vratiti korenima koje je postavio G1, sa nestrpljenjem je ochekujem :)

Na osnovu ovog intervjua igra samo sto nije izasla. Nemacka verzija ce izaci verovatno u roku od mesec-dva. Samo je pitanje koliko ce engleska verzija kasniti za njom.

p.s. poslednji upgrade rachunara sam radio krajem 2006. godine da bih igrao G3, i bukvalno chekam Risen da to opet uradim :d

@Nothingman, sad kao da si ovde postovao u moje ime :) Potpuno isto mislim i govorim, cak i ovo sto se tice (i godine i razloga) upgrade-a :d :)

Ovo mirishe na dobar game u svakom sluchaju

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    83.3 KB · Pregleda: 83
  • 2.jpg
    2.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 82
  • 3.jpg
    3.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 75
  • 4.jpg
    4.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 93
Bilo je tih Ogre u Gothicu 3.

Ne secam se kad sam zadnji put vodio ovakvog sirotana u nekom RPGu.

Razumem da je lvl1 ali ovaj izgleda kao da je pobegao iz Aushvica...

Doziveo je brodolom i lik u Morrowindu pa nije izgledao ovako jadno osim mozda ako izaberesh Khajita :D.

Borodolom u Morrowindu? Koliko se secam tu si zatvorenik na nekom brodu..ne secam se brodoloma :)

U pravu si. Nema brodoloma nego sam davno igra pa se samo secam one oluje iz introa zbog cega sam mislio da je bio brodolom :D.

e sad mala ispravka sto se tice datuma izlaska u nemackoj a mislim da je to ww, Community Manager iz Deep Silver, Marcos Duarte, a.k.a. Pixel objavio je da ce igra izaci 2 oktobra 2009.

svakog petka PB ce izbacivati po jedan neobjavljeni screenshot prvi za prethodni petak je:

Prilozi

• 3afa8401b02c1bcb936f1d3a18d12f3e.jpg
    3afa8401b02c1bcb936f1d3a18d12f3e.jpg
    293.7 KB · Pregleda: 150
EXTRA!!!!!! josh malo pa sa' ce :D

Zanimljivo je kako grafika na screenovima i filmicima varira od jednog do drugog. Negde je prosecna a negde izgleda fenomenalno. Na primer ovaj crv izgleda odlicno i ekstra je animiran.

ma kako god .. ja bih samo josh jednom da osetim onu atmosferu iz G1 i G2NotR i posle cu se smirit majke mi :D

za prosli petak sa zakasnjenjem

Prilozi

• fc11b9e3bfb8d569516df36f147c7dad.jpg
    fc11b9e3bfb8d569516df36f147c7dad.jpg
    276.5 KB · Pregleda: 139
Deep Silver announces an October 2 worldwide release date for Risen, the Windows and Xbox 360 role-playing game from Piranha Bytes that at one time was being developed under the working title Project PPB. Word is that all voice-overs have been recorded and the game is now feature complete. "We're excited to be able to announce the release date for Risen this far in advance," says Deep Silver. "We've been in beta for a few weeks now and are focusing on stamping out the remaining bugs and optimizing gameplay."

Very nice!

Da li to znaci da ce igra da stigne na vreme i da bude oslobodjena od bugova? E svaka im cast ako to postignu. Nemoj samo da prodje kao Gothic 3.

auuu sda na jesen risen? ovo je bilo neocekivano... bice ovo burna jesen :)

Blizi se dan ... :D

^ Wow, ogromna dino/kornjaca sa sumom na oklopu. Cool... :d

Hahah, Thunder Lizzard...Isti kao u onoj bonus kampanji The Founding Of Durotar u Warcraft 3, onoj Diablo-likoj kampanji gde si vodio ogra Reksara :)

Nazad
Vrh Dno