Šta je novo?

Moje skrivanje kablova - iliti unutrasnjost vaseg kucista

Ma salio sam se, bre! :)

On the other hand - 50 stepeni je kao pa opasna temperatura? :)

:p

1-1.jpg

2-1.jpg

@FantomX ...Kulturica!

Poslednja izmena:
Update ... mobilnim telefonom :d

5x nandzharasti i 2xcrni :d

AU tarmi, pa di nadje takvu makinu i to smece od kuciste da stavis?! :D
Al moram priznati, zavidim ti sto se tice grafike... mnogo su ti dobre te tvoje dve :D

ThermalTake Xaser smece od kucista ...
ThermalTake narandzasti vetnilatori od 8cm zuje ...
Dobro :)

kuciste je istao ka čiftek samo mislim da je od aluminijuma imam isto takvo u osnovi samo se razlikuje po nekim delovima. koliko je star taj xaser a ima rupe za cablem menagment :)
izmoduje se to lepo nazad 14Cm se stavi i napred dva 14 cm venta i gore neki od 22 i da vidis koja promaja :)
Fino sredjeni kablovi :wave:

Tako je ... skroz od aluminijuma
Ideja nije losa za 14ice :trust: sad si me bacio u razmisljanje

ThermalTake Xaser smece od kucista ...
ThermalTake narandzasti vetnilatori od 8cm zuje ...
Dobro :)

Tesko da je Xaser smece ;)... ali, realno, malo je prevazidjeno u danasnje vreme, ima dosta boljih kucista od Xaser-a. Ali u svoje vreme je bilo zaista vrhunsko, nije bilo boljega na nasem trzistu, jos se secam svojih crnih - dvojke i trojke :)

A i fanovi su zaista necujni... slabo duvaju, to stoji, ali su zato i necujni.

Na vrhu kucista stoji fan controler koji dolazi uz ovo kuciste.
Kome smeta 8ica na 800-900 rpm-a moze da je utisa dodatno.

Tesko da je Xaser smece ;)... ali, realno, malo je prevazidjeno u danasnje vreme, ima dosta boljih kucista od Xaser-a. Ali u svoje vreme je bilo zaista vrhunsko, nije bilo boljega na nasem trzistu, jos se secam svojih crnih - dvojke i trojke :)

A i fanovi su zaista necujni... slabo duvaju, to stoji, ali su zato i necujni.

Po rasporedu i po prostoru untar samog kucista milsilm da je
bolje od 50% novih brendiranih kucista koja su sva nekako zguzena ...
Svakako bi bilo bolje da su umesto 8ica recim 12ice ili 14ice ventilatori
Nekome odgovara kada je napajanje skroz dole ... meni to recimo smeta.
Kad vidite moj komp jasno ce vam biti sta mislim o neonkama i svetlecim ventilatorima :d

Poslednja izmena:
Lele bre, thermaltake ima najgore fanove u istoriji istorije kompjutera!!! Pre 10 godina, da bili su ekstra ali realno sad nisu ni za k! (mislim na thermaltake)

Zbog cega tako mislis, tj. sta je tu najgore ?
Ljudi su se otimali da kupe ventilatore koji su bili na ThermalTake Big Typhoon
coolerima ... ne znam tacno oznaku 12ice

A grafike su mi broj 1 :) za ono sto meni trenutno treba bolja i ne treba :d
Ali zato u dzepu stoji 320e od starih za 2 nove kad se budu kupovale

Poslednja izmena:
Taj jeste bio odlican, ali nije bio da se kupi zasebno. I nije ga pravio TT vec Everflow i Hong Sheng.:)

Ta kombinacija ogromno aluminijumsko kuciste i cable management se meni uopste ne svidja. Izgleda previse prazno i nekako sterilno. A i sareno je nekako, plavo napajanje, narandzasti ventilatori. Ali dobar posao sa sredjivanjem kablova.

Lepse je to kad je manje kuciste a uradjen dobar cable menagment.

Lele bre, thermaltake ima najgore fanove u istoriji istorije kompjutera!!! Pre 10 godina, da bili su ekstra ali realno sad nisu ni za k! (mislim na thermaltake)

TT ov fan turbo 14cm je odlichan vent i kosta nekih 400 500 imaju i neke 12Cm koje imam na radijatorima 6 kom na 5v i rade odlichno a kostaju 200din ;)

@tarmi ricmi
nazad lepo stane 14CM ali knap da znas 12Cm opushteno ali ja ipak stavljam 14Cm :d
gore imam 3x12Cm za radijator i od napred cu da stavim isto 3x12Cm tj radijator dole cu da stavim 23Cm iz HAF-a samo sam ja moje kuciste skroz isekao nista nije ostalo :D :D :-devil-::smoke:

Poslednja izmena:
Jel toj 4870 nije vruce dole? Nema bash mnogo "lufta" da uvlachi vazduh.

pa onako za par stepeni je veca temperatura ali morao sam dole da je stavim zbog hardova posto mi gore zauzima dosta prostora.

TT-1225 (A1225L 12S)... trenutno mi na IFX-u, nesto se isprobava, inace se mota po kuci :)

Da, to je vrhunski vent, nema spora... odlican odnos buka/CFM.
On the other hand, ti ventovi od 8cm iz Xaser-a nisu dobri "duvaci", kako vec rekoh... ali da su tihi, vala su tihi.

Nazad
Vrh Dno