kjager
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.05.2006
- Poena
- 350
koliko sam video u traileru veliki bag kad onaj lik skoci ste videli kao nerealno skoci...
Licem jos i igra nekako ali ledjima katastrofa.Meni je pozitivan sto se stalno smeje i sprda.jooj kud bas Howard na omotu, ono skratio mi je 5 godina zivota sad u finalu protiv Lejkersa, kad ga vidim........
Bre ne moze slobodno bacanje da ubode, a da ne govorimo to sto nema pojma da igra licem prema kosu i da se otkriva. Dobar je samo za skok i odbranu.
Ako vec mora neko iz Orlanda mogli su da stave Lewis-a il Nelsona.
O cemu vi lupate ? Lik je najdominantniji centar u NBA trenutno. Razbija kako igra ledjima. Najbolji odbrambeni igrac ove sezone, plus svi igraci iz NBA kazu za njega da je extra dobar lik.
Igra ledjima nije samo okret i zakucavanje.Gledaj Gasola sta radi pa uporedi tehniku.^Rekao sam da mislim da Dzekson nikad nije izgubio finale, nisam tvrdio. Jer 2,3 god nisam pratio NBA, jer nemam gde da gledam. Sad sam izvalio da sve ima na netu.
Ako Howard ne razbija ledjima onda ne znam ! Covek se nasloni na likove, obrne se oko njih i eto zakucavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari