Šta je novo?

NBA Live 10

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
nbalive10coverart.jpg

NBA Live 10 Debut Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=5-aO2yPxJ9c

Znaci Supermen je na kutiji !

Poslednja izmena:
koliko sam video u traileru veliki bag kad onaj lik skoci ste videli kao nerealno skoci...

u bre.Ali na traileru skoci odjednom znaci ide normalno i odjednom se nadje u vazduhu nigde nema odskoka nista o5 isti bagovi kao u 09

To ''kucanje'' je glupos' nevidjena, nije ni zakucao a pobedio...Dobro, predhodna 3 kucanja su mu bila vrhunska,ali ovo je sramota...Vidim i dalje idu istom taktikom, fotorealisticna grafika u trejleru a grafika u igri ni nalik, kontam da ce i sa ovim delom biti isto :d

Ma ja sam odavno batalio EA games NBA serijal...2K to ume mnogo bolje da napravi...

jooj kud bas Howard na omotu, ono skratio mi je 5 godina zivota sad u finalu protiv Lejkersa, kad ga vidim........
Bre ne moze slobodno bacanje da ubode, a da ne govorimo to sto nema pojma da igra licem prema kosu i da se otkriva. Dobar je samo za skok i odbranu.
Ako vec mora neko iz Orlanda mogli su da stave Lewis-a il Nelsona.

jooj kud bas Howard na omotu, ono skratio mi je 5 godina zivota sad u finalu protiv Lejkersa, kad ga vidim........
Bre ne moze slobodno bacanje da ubode, a da ne govorimo to sto nema pojma da igra licem prema kosu i da se otkriva. Dobar je samo za skok i odbranu.
Ako vec mora neko iz Orlanda mogli su da stave Lewis-a il Nelsona.
Licem jos i igra nekako ali ledjima katastrofa.Meni je pozitivan sto se stalno smeje i sprda.:)

O cemu vi lupate ? Lik je najdominantniji centar u NBA trenutno. Razbija kako igra ledjima. Najbolji odbrambeni igrac ove sezone, plus svi igraci iz NBA kazu za njega da je extra dobar lik.

O cemu vi lupate ? Lik je najdominantniji centar u NBA trenutno. Razbija kako igra ledjima. Najbolji odbrambeni igrac ove sezone, plus svi igraci iz NBA kazu za njega da je extra dobar lik.

hahahah ti ne znas o cemu pricas,te Phil Jackson nikad nije izgubio u finalu,Howard razbija kako igra ledjima.

^Rekao sam da mislim da Dzekson nikad nije izgubio finale, nisam tvrdio. Jer 2,3 god nisam pratio NBA, jer nemam gde da gledam. Sad sam izvalio da sve ima na netu.
Ako Howard ne razbija ledjima onda ne znam ! Covek se nasloni na likove, obrne se oko njih i eto zakucavanja.

^Rekao sam da mislim da Dzekson nikad nije izgubio finale, nisam tvrdio. Jer 2,3 god nisam pratio NBA, jer nemam gde da gledam. Sad sam izvalio da sve ima na netu.
Ako Howard ne razbija ledjima onda ne znam ! Covek se nasloni na likove, obrne se oko njih i eto zakucavanja.
Igra ledjima nije samo okret i zakucavanje.Gledaj Gasola sta radi pa uporedi tehniku. ;)

Pa logicno je da lik koji ima 50kg misica da igra na snagu, Gasol to sve radi mekse, sa dosta osecaja. Obojica su sjajni igraci.

e da ili recimo Ming ima takodje odlicnu ledju tehniku.

Ma bre... staviše na jedan dan gameplay video koji je bio očajan i sad ga nema... aaaand it's gone!

0.jpg
southpark-bank.jpg

:laugh: aaaaaand its gone!
Klasik!

Vrh Dno