Šta je novo?

NBA 2K10

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
Kobe Bryant - Face of NBA 2K10

2K Sports announced today that 11-time NBA All-Star Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers, will be featured as the cover athlete and spokesman for the highly anticipated basketball video game, NBA 2K10.

To support this announcement, 2K Sports brought on legendary, award-winning film director and die-hard New York Knicks fan, Spike Lee, to produce an exclusive TV spot that aired.

You can see it here: http://www.facebook.com/video/video.php?v=93763817126&ref=mf.

eptsportsnbaexperts2719.jpg

Poslednja izmena:
jedva cekam da vidim kako ce ispasti

Da li ce biti konacno novog engina za igru ? Malo je fizika i grafika zastarela. Sreca da je gameplay na dosta viskom nivou.
Ne verujem da ce Koby da bude na kutiji! Ocekivao samd a vidim MVP-a, LEbrona, Kobe je smorio vise.
Pogledajte samo MVP (most valuble pupets) na youtube-u, pa cete znati oce mu pricam. Dekica Koby. :D

Mrzim Kobe-aaaaaa:mad:
Nego dal se zna dal izlazi za PC ove godine?

Da li ce biti konacno novog engina za igru ? Malo je fizika i grafika zastarela. Sreca da je gameplay na dosta viskom nivou.
Ne verujem da ce Koby da bude na kutiji! Ocekivao samd a vidim MVP-a, LEbrona, Kobe je smorio vise.
Pogledajte samo MVP (most valuble pupets) na youtube-u, pa cete znati oce mu pricam. Dekica Koby. :D

Pa vec je odluceno da ce biti Kobe,samo se glasa za koji cover od ponudjena cetri.Lebron ima jos puno da uci od Bryant-a,za pocetak da se rukujes sa protivnikom kad te porazi.:D

9a1ee7bf10083d174cdef28.jpg

:p

Poslednja izmena:
ma daj bre ne lupaj !
Lebron ce da nadmasi Koby-ija samo tako. LEbron ima sve, napad, odbranu. Jel si ti gledao Klivlend ove sezone ? Otkidali su sve redom. Zaustavio ih je ORlando zatos to imaju zver pod kosem i sjajne trojkase. Cudi me da lose pucaju u NBA 2K trojke.
Lako je Koby-iju kad ima najboljeg trenera na svetu, Fila.
Ok natrag na igru.
Gde se to glasa za cover ?

ma daj bre ne lupaj !
Lebron ce da nadmasi Koby-ija samo tako. LEbron ima sve, napad, odbranu. Jel si ti gledao Klivlend ove sezone ? Otkidali su sve redom. Zaustavio ih je ORlando zatos to imaju zver pod kosem i sjajne trojkase. Cudi me da lose pucaju u NBA 2K trojke.
Lako je Koby-iju kad ima najboljeg trenera na svetu, Fila.
Ok natrag na igru.
Gde se to glasa za cover ?
Da gledao sam pratim,NBA preko 15 god.Ne kazem da ga nece nadmasiti ali je za sada No.2.Kobe ima nesto sto James nema a to je kosarkaska inteligencija.Pretpostavljam da si video sta su Lakersi sinoc uradili :p

Poslednja izmena:
To sto Kobe ima a James nema su saigraci...James bukvalno nema sa kim da igra iako forsira timsku igru, dok onaj ima odlican tim pa i dalje siluje...

James je obicna konjina nasteroidisana, Kobe je dosta talentovaniji igrac, ima dosta meksu ruku i vise elegancije i gracioznosti u igri, i igra vise glavom dok James samo "siluje' loptu, jedino zna da igra na skocnost i snagu (a ja takav tip igraca ne volim) ali da obavlja posao obavlja sto jes jes.

Nadam se da cu sledecem nastavku igrice konacno malo rad nogu igraca da dovedu u red, da recimo ako igrac trci u kontru da se lepo vidi da trci da podize noge a ne da izgleda kao da klizi po parketu.

^No comment ! Dal si ti video da Lebron ubada i trojke sa 9m ? :D

koliko puta je ub'o, jednom ?

Mislim ubada on dosta koseva naravno, ali reci mi koliko lopti on potrosi ni jednu tekmu ga jos nisam video da sutne manje od 25 puta na kos + bacanja.
Mislim normalno da ce da da 20-30 poena...............

Da,da jednom, vazi. Koby je dobar igrac, ali Lebronovo vreme tek dolazi.
Pa sta ako sutne 25 puta ? Uvek ima preko 50% sut iz igre.
Za Koby-ija cesto citam da je imao sut 12-40 ? Tako da je i on daleko od savrsenog igraca.
Kao sto rekoh, Lakersi bez Fila su nula, sto zna onaj ko ih je pratio pre 2,3 god, pre njegovog povrataka na klupu.

James je obicna konjina nasteroidisana, Kobe je dosta talentovaniji igrac, ima dosta meksu ruku i vise elegancije i gracioznosti u igri, i igra vise glavom dok James samo "siluje' loptu, jedino zna da igra na skocnost i snagu (a ja takav tip igraca ne volim) ali da obavlja posao obavlja sto jes jes.
koliko puta je ub'o, jednom ?

Mislim ubada on dosta koseva naravno, ali reci mi koliko lopti on potrosi ni jednu tekmu ga jos nisam video da sutne manje od 25 puta na kos + bacanja.
Mislim normalno da ce da da 20-30 poena...............

Ma sta lupetas ti majke ti? Jel ti gledas NBA ikad? LeBron tako trosi lopte a Kobe igra elegantno :wall: Da si samo gledao produzetak ove cetvrte utakmice, prva 4 napada Lakersi su odigrali tako sto je Bryant uzeo loptu od svog kosa, i isao do njihovog i osutao..Sut mu na kraju bio 11-31!I to elegancija i gracioznost ?! Aj' molim te cuti kad nemas pojma...Za razliku od Bryanta, James dodaje svima, i forsira timsku igru, iako ima poprilicno los tim, dok ovaj ima odlicne saigrace a neda nikome loptu...James je jedan od retkih,a mozda jedini od tih zvezda,izuzev nekih plejeva i centara/krilnih centara, koji ne siluje i trudi se da sto bolje uposli tim...

Poslednja izmena:
Verovatno pod siluje misli na pokrete Lebrona i njegovo upravljanje loptom :) Tu je tacno da Kobe izgleda dosta gracioznije, Lebron izgleda kao da moze da preskoci celu tablu i dok tapka loptu izgleda kao da to radi sa teniskom lopticom :)

Ma sta lupetas ti majke ti? Jel ti gledas NBA ikad? LeBron tako trosi lopte a Kobe igra elegantno :wall: Da si samo gledao produzetak ove cetvrte utakmice, prva 4 napada Lakersi su odigrali tako sto je Bryant uzeo loptu od svog kosa, i isao do njihovog i osutao..Sut mu na kraju bio 11-31!I to elegancija i gracioznost ?! Aj' molim te cuti kad nemas pojma...Za razliku od Bryanta, James dodaje svima, i forsira timsku igru, iako ima poprilicno los tim, dok ovaj ima odlicne saigrace a neda nikome loptu...James je jedan od retkih,a mozda jedini od tih zvezda,izuzev nekih plejeva i centara/krilnih centara, koji ne siluje i trudi se da sto bolje uposli tim...
Vidim kako je forsirao timsku igru protiv Orlanda.Bryant zatvara utakmice,ume da carini loptu to nije tajna.Ali isto tako razigrava igrace.Kobe je najslicniji Jordanu ako si gledao ikad Michael-a kako igra.Uzivam da gledam oba igraca,ali jednostavno James jos ne igra na nivou na kome Kobe igra.Hipoteticko pitanje,rezultat 80-80 ostale 3 sec. kome bi pre dao da zavrsi Jamesu ili Bryant?:)

Poslednja izmena:
a i nije uopste tacno da James nema saigrace : Mo Williams, Iglauskas, Wally Szerbijak, Pavlovic, Ben Wallace su neki u vecoj neki u manjoj meri sasvim dobri igraci Iglauskas i Mo Williams su All Star igraci a Wally je takodje 2x bio All Star, Ben Wallace je isto bio All Star dosta puta i to kao starter, Pavlovic odlicno moze sa klupe sa doprinese........tako da ta prica o saigracima ne pije vodu..........
Cak stavise mislim da ima bolje saigrace nego Kobe, koga Kobe ima od saigraca jedino Gasol i Odom i ajde donekle Fisher sto ume na iskustvo..........

Inace njih dvojica ne mogu se porediti, jel su totalno 2 razlicita tipa igraca, Kobe se vise oslanja na sut spolja , tehniku i igru glavom..........a LeBron uglavnom se oslanja na snagu i skocnost.
Tacno je da Kobe igrom najvise podseca na Jordan-a, ali ipak Jordan je Jordan.
Inace ovo govorim cisto objektivno jel nisam neki fan ni Kobe-ja a ni Lejkersa.
Recimo moji omiljeni igraci su : Rip Hamilton, Jameer Nelson,Mike Bibby, Ray Allen, Grant Hill, Manu Ginobili, Tony Parker, JR Holden..........

Poslednja izmena:
@kjager
Zavrsio bih sam :d Jordana je bilo uzivanje gledati,ali ne znam kakvo je uzivanje gledati Bryanta,al' ajd'...Opet kazem, jedino sto on ima a James nema je bolji i tim i to je to, da ne poredim redom ceo roster posto Cavsi imaju smesan naspram Lakersa i opet su bili bolje plasirani od njih, sad ebiga sto su pali u finalu konferencije...Ona 3 prstena ne bi ni osvojio da mu Shaqua i Jacskona nije bilo...Ali ovo nema smisla, ko kad bi raspravljali jel bolji Messi ili Cronaldo, pa mos' do sutra :d

Sto se igre tice, jel ima ikakvih vesti da ce da ubace ono sto su spominjali kao Become A Legend u PES-u,da kreiras igraca i kao igras sa njim? To su spominjali da ce biti jedan od noviteta u 2K10...I da,glasao sam za onaj omot u dresu mog omiljenog tima,Knicksa :)

Poslednja izmena:
@kjager
Zavrsio bih sam :d Jordana je bilo uzivanje gledati,ali ne znam kakvo je uzivanje gledati Bryanta,al' ajd'...Opet kazem, jedino sto on ima a James nema je bolji i tim i to je to, da ne poredim redom ceo roster posto Cavsi imaju smesan naspram Lakersa i opet su bili bolje plasirani od njih, sad ebiga sto su pali u finalu konferencije...Ona 3 prstena ne bi ni osvojio da mu Shaqua i Jacskona nije bilo...Ali ovo nema smisla, ko kad bi raspravljali jel bolji Messi ili Cronaldo, pa mos' do sutra :d

Sto se igre tice, jel ima ikakvih vesti da ce da ubace ono sto su spominjali kao Become A Legend u PES-u,da kreiras igraca i kao igras sa njim? To su spominjali da ce biti jedan od noviteta u 2K10...
Kosarka je grupni sport,ne bi ni Jordan osvojio da nije bilo Pippena.Ko je spominjao to za "Become A Legend"?Za sada se samo cover zna.:)

Kosarka je grupni sport,ne bi ni Jordan osvojio da nije bilo Pippena.Ko je spominjao to za "Become A Legend"?Za sada se samo cover zna.:)

Jeste grupni, i zato se navija za tim a ne za igraca :) Pa bilo je o tome reci pre nego sto ce izaci 2K9, pa su kao posle rekli da je ce to da bude u 2K10...Sad, koliko je to tacno, neam pojma...To bi bilo super da ubace.

Za sve uspehe Jordana i Kobija je zasluzan najvise Fil Dzekson. Po meni je jedan od najvecih trenera ikada. Ja mislim da nikad nije izgubio finale NBA. Svaka mu cast.
Leborn je zver, ne moze sa 115kg da se izgleda graciozno. :D

Pa kako nije graciozan, treci muskarac,a prvi crnac, koji se pojavio na omotu Voga :D :d

E da,sad mi pade na pamet, udvajanje moraju mnogo bolje da urade, u 2K9 je uzas, kad te udvoje, tvoj igrac moze lagano da se podigne i osuta, kao da nema nikog...

Lose mislis,sta je bilo prosle godine u finalu.;)Ali da je najveci jeste,mada i Pat Riley je blizu.

To sto je bilo prosle godine,bilo bi i ove da je KG bio zdrav :p

Poslednja izmena:
Za sve uspehe Jordana i Kobija je zasluzan najvise Fil Dzekson. Po meni je jedan od najvecih trenera ikada. Ja mislim da nikad nije izgubio finale NBA. Svaka mu cast.
Leborn je zver, ne moze sa 115kg da se izgleda graciozno. :D
Lose mislis,sta je bilo prosle godine u finalu.;)Ali da je najveci jeste,mada i Pat Riley je blizu.

Kada vec pricamo o Jordanu, kada ce se on pojaviti u nekoj igrici?

Pa zar ga nema u East All stars '90 ? U NBA 2K9

Jedan je MJ ;)

Air-Jordan-Logo-psd2918.png

jel se seca neko one igrice sa Jordan-om, tamo iz 90-ih, igrica je ja mislim bila za Super Nintendo , on kao nesto ide kroz niveo i "ubija" basketarama neke negativce.........

Pa zar ga nema u East All stars '90 ? U NBA 2K9

Nema. Al' ima onaj Makia Roster, pa su metnili Jordana. Elem,osvojise Lakersi :wave: E onakvog Bryanta volim videti, a ne ko iz prosle i predprosle utakmice. A jes' najbolji trenutno, samo mi se zgadio kad je uzeo broj 24 rekavsi u fazonu da je sad iznad Jordana,posto je ovaj,jelte bio 23, pa tako nekad bacim hejt na njega :p Sad ce da uvedu ocene preko 99 da mogu sto realnije Bryanta da urade :d

btw, ste culi za Jordanovog sina, Marcusa?Kazu da dobro igra,sad ce kao na koledz,znaci za 2 godine eto ga u NBA :) Ako bude imalo kao cale, bice bar 2 sezone mvp :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno