e posto nisam naleteo na temu o ovoj kartici,zanimaju me vasa konkretna misljenja o istoj!planiram da je pazarim,pa zato pitam.
Definitivno se ne isplati. Sačekaj sledeću generaciju.
I gde si ti sada ovde rekao da postoji bilo kakva razlika osim taktova između 4870 i 4890? (pri tome mislim na 4870 sa 1GB memorije)Pa i nisu skoro identični. U mom slučaju to što 4870-ici malo fali mi sreću kvari. Uporedi stock 4870 (one se po mom iskustvu ne klokuju nimalo) i ovu kod mene koja je flashovana sa editovanim biosem na 990 / 4440 🙂 Razlika je stvarno velika!! Tj. - dovoljna...
I gde si ti sada ovde rekao da postoji bilo kakva razlika osim taktova između 4870 i 4890? (pri tome mislim na 4870 sa 1GB memorije)
Ljudi koja je bolja 4890 ili Gtx275?
Dal se isplati kupovati i dal menjati ovu iz potpisa za ovaj monitor???
Sva poboljšanja su vezana za dostizanje većih taktova i nešto manju potrošnju u idle-u. 4890 nema ni za dlaku više teksturnih jedinica, niti širu memorijsku magistralu. Čak je i proizvodni proces istih 55nm.
Sva poboljšanja su vezana za dostizanje većih taktova i nešto manju potrošnju u idle-u. 4890 nema ni za dlaku više teksturnih jedinica, niti širu memorijsku magistralu. Čak je i proizvodni proces istih 55nm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari