psyman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2007
- Poena
- 319
Kasnis nekih mesec dana.![]()
Hehe nevideh.ja reko frisko kada ono bajjato.poz
Kasnis nekih mesec dana.![]()
...(i da suvise lici na neku akcionu igru)...
Sjajno izgleda. Ovaj lik sto demonstrira AW, lici na Maxa. Jel po njemu radjen Payne ili sam pogresio? Da li ce igra imati Bullet time?
A sta vam je ovde toliko fantasticno? :trust: Pa ovo ce biti jos jedan i*iotski 3rd person. Kao i Dead Space, fantasticna grafika i sve ostalo i bila bi (meni) stvarno odlicna igra, SAMO sto je sve iz treceg lica i kad te napadnu oni neki zombiji vrtis se oko sebe ko ****** i jedva mozes da pogodis nesto, i borba je spora uzas :wall:..da sad ne detaljisem jer ovo nije tema o toj igri. Cini mi se da ce i ovde biti slicno, jedino sto je ovde malo drugacija tematika pa ce da prodje to nekako ali ce borba i dalje biti jadna pretpostavljam.
Ok, to je moje misljenje i dozivljaj ovakvih igara. Ponekad, ako ne i uvek, je bolji prosecna igra koja se igra iz prvog lica nego neki "vrh" 3rd person gde glumim kameru iza glave. To nikad nije toliko ubedljivo i ne uvuce (mene) u igru kao kad je iz prvog lica.
Dobro necu vise da vam kvarim dozivljaj, samo se ponekad iznerviram i razocaram sto ima previse tih igara iz treceg lica. :whip: :wave:
A sta vam je ovde toliko fantasticno? :trust: Pa ovo ce biti jos jedan i*iotski 3rd person. Kao i Dead Space, fantasticna grafika i sve ostalo i bila bi (meni) stvarno odlicna igra, SAMO sto je sve iz treceg lica i kad te napadnu oni neki zombiji vrtis se oko sebe ko ****** i jedva mozes da pogodis nesto, i borba je spora uzas :wall:..da sad ne detaljisem jer ovo nije tema o toj igri. Cini mi se da ce i ovde biti slicno, jedino sto je ovde malo drugacija tematika pa ce da prodje to nekako ali ce borba i dalje biti jadna pretpostavljam.
Ok, to je moje misljenje i dozivljaj ovakvih igara. Ponekad, ako ne i uvek, je bolji prosecna igra koja se igra iz prvog lica nego neki "vrh" 3rd person gde glumim kameru iza glave. To nikad nije toliko ubedljivo i ne uvuce (mene) u igru kao kad je iz prvog lica.
Dobro necu vise da vam kvarim dozivljaj, samo se ponekad iznerviram i razocaram sto ima previse tih igara iz treceg lica. :whip: :wave:
Jao kakav crni call of ctulhu starce, sta pricas, najbolje da bude point&click?
Ako bude kao Dead Space, ja to preskacem bez obzira na dobru pricu.
@Z Opet mesas condemned i CoC jesam ti rek'o da odigras ponovo?![]()
jednom i ja da se slozim sas starca.. jedna od retkih igara koju sam na pola batalio iako me zanimalo sta ce se desiti na kraju. lik je neverovatno trom, sto mozete naravno pravdati teskom opremom i realnom fizikom, ali poenta je toga je iskljucivo da ti ne da da se okrenes kad te spopadaju sa ledja. a uvek spopadaju sa ledja. kolko puta znam da ce onaj mrtav koji je ispred mene da ozivi cim ga prodjem, i ispucam gomilu municije dok je mrtav na zemlji i dzaba, cim ga prodjem, on se digne i je*e mi mater dok se ja okrenem :wall: .. i nisam izdrzao da je ne dilitnem na pola
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari