Šta je novo?

Sve što ste želeli da znate o ROD-u...

jeste....nego ajde batalite vise photoshop..videce neko ko me zna pa ce pomisliti da sam nosila igre na more i jos ih vukla sa sobom....nego kad vec neko pomenu da me vodi na more.....kad vec nudi onda bolje exit...:D:D

eto nindza vodi je na Exit, ako volis tu muziku. :D

Evo da ostavim moju adresu na msn pa da adrijana vidi otprilike profil i normalno da se dogovorimo za more,al ebiga moram i zenu da povedem.Valjda nece to da bude problem u kulturnom i civilizovanom svetu je to super provod,ako imas nekog Adrijana poedi ga da zabavlja moju zenu da i njoj ne bude dosadno.
E sad ljudi vidite kako se iskrsnost ponekad isplati.
[email protected]
Da odgovorim za ono sto Kimi pito.Nazalost nije bilo ono samo pipanje i vatanje,a bas zato sto nije bilo ona pricala,a da je bilo ne bi sigurno pricala.Ja kriv 100 posto al da znate ima popravni jos uvek me zeljno iscekuje a ja iskreno ne smem previse smo blizu i voli da se fali.Eto to je prava istina.

Poslednja izmena:
ako imas nekog Adrijana povedi ga da zabavlja moju zenu da i njoj ne bude dosadno.

Alal vera Nikola,pravi si covek!:)
Evo ja sam dobar sa adrijanchicom i nudim se da me povede pa da tvojoj zeni pravim drustvo,jel stvarno nista gore nema od dosadjivanja.:D

Poslednja izmena:
uuu ajde sad da se ukljucimo,pozovemo i ove sa "trojkama" i ove sa PC-ima pa da napravimo orgiju..:D:D
ako neko od moderatora vidi ove zezancije ima da lete banovi.

Ma nece suvise je zanimljivo,ako te bas zanima zena mi je na msn slici zajedno sa mnom.

Haha, pazi ga nindza shto se naoshtrio na threesome al kao izokola, post od pola strane :d

Na sta ce da vam lice te orgulje, kad je samo jedna zenska i sve ostalo muskarci? :p

ma jok bre.....ima dosta gay momaka po BG-u pa cemo i njih da skupimo..da imate zanimaciju....fazon - za svakog po nesto....:D

Ej bre sta se sad otimate sto vam krivo jel Adrijana rekla da ce ide samnom na more vi sebi nadjite.Sad ste se setili barabe jedne.Ko prvi devojci devojka njegova.

covece ima bude progon kad vide ovo moderatori

Ma nece i oni su ljudi,a sta mislite da se osnuje chat na benchmarku?
I ovo dodje u jednu ruku vrsta proda kako li se vec kaze.

Poslednja izmena:
^Ja sam za.

Mislim da bi stvarno trebalo uvesti chat na IT forum koji bi sluzio za pricu o RRoD-u, Xboxu, Playstationu i... andrijancici i orgijama...

CrazySev.gif

sto je do jaja slika ! :D
hahaha, al sam se ismejao !

Ma treba nam nesto ne znam ni ja sta.Hocu bre da vas vidim a ponajvise adrijanu ( nemojte zameriti sto ponajvise nju ) ipak je drugacije kad znas s kim se dopisujes.
Zato predlazem neko grupno okupljanje bar jedno u godini.Da li je to bilo nekad uradjeno?

Ma moze i uze drustvo ako bas nece svi,bice to tajni skup pa bombasi nece znati gde se nalazimo.

Nazad
Vrh Dno