Šta je novo?

Sve što ste želeli da znate o ROD-u...

i dok se mi zezamo bolest se siri.....

girlxbox360blowjob.jpg

placena ili ne...san svakog gamera sa foruma:type: :)

halogirl1n.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je izgleda neki najnoviji model tft televizora cim ima horizontalni ugao gledanja od 180 stepeni. Ziveo Samsung:wave::wave::wave:

Ne deluje li malo previše "halo" ova slika? posteri, uramljen poster, krevet, majica, na TVu... ovakva riba da je u tom fazonu je logično jedino ako je trandža u sred mormonskog sela.
:D

a otkud mi to da znamo?:smoke:

Daj fotku sa ade Bojane :d

Poslednja izmena:
ma ima i prva verzija slike, koja je bas bas u duhu prethodnih:D, samo sam mozda malcice preterao pa reko mozda ce naljuti adrijacica i nisam hteo to da kacim pa sam ostavio samo jpad :)

eto ti kimi zene, em je dobra riba, em voli Xbox ! de ces bolje ! :D jos ako kuva ! :D

Ja sam nasao i ovu sliku..

xbox, vamo tamo, rrod, 270 igara, a ustvari to sve maska, adrijanchica je ustvari xxkillionare :D

Gledaj samo PS ekipicu kako se odmah aktivirala. :d
ps3man.jpg

:hump::hump::hump:

Poslednja izmena:
Slike se samo sire po netu...

24o67pc.jpg

Showman, nemoj thread da upropastavas...

Poslednja izmena:
Dovoljno igara za celo leto..

^Zaboravio si trademark da stavis kod 270.

I promeni ovo 2600 compatible u 360 compatible. :d

Poslednja izmena:
Samo se igrate sa fotoshopom ali svidje mi se a za onu sto lize sta se pravite da ne biste,ja bi joj polizo i ono pa nek crknem.
A za nasu Adrijanchicu nema sta da se kaze slika sve govori,ala vera,da sam slobodan pito bih da te vodim na more?

Poslednja izmena:
E braco moja ja sam to davno prevaziso sa zenom,gospodju nindzu to ne zanima ona nikad ne sumnja u mene mada ljubomorna jeste.Nema te koja nije ljubomorna,kad ne bi bila onda treba da se zapitas znate vec sta.Selo je po tom pitanju cudo.Moju gospodju nindzu sto cveja kaze zvali iz austrije i pricali joj kako se zena sa kojima ste kucni prijatelji fali kako je furala sa gospodinom nindzom i to konkretno u krevetu nista ono izokola pipanje i vatanje nego odma ono.
I OPET MORAM DA NAGLASIM DA JE NASA ADRIJANA ZA MENE LEPOTICA BR.1 OVDE NA FORUMU AKO JE ONO STVARNO NJENA SLIKA.Ja sto mislim to kazem a ne volim foliranje kao sto pisete da ne bi nitko onu sto liznula malo dzojped.Da vam kazem da LAZETE ali mene ne mozete po tom pitanju.

Pa to je i normalno da je jaka brate pogledaj je kako izgleda,ne zelim da adrijana shvati nesto lose nego kao kompliment.
I da pitam doticnu ne znam sta je gospodja ili gospodjica je li ono stvarno tvoja slika sto si stavila ovde na forumu?

Poslednja izmena:
Vrh Dno