Šta je novo?

Killzone 2

22-og

DLC je region locked. Toliko o tome da ga eventualno pazarim preko Entropay-a. Iz nekog razloga mora da bude zakljucan... sjajno.

Komande ce menjati u patchu posle ovoga, nadam se na bolje, ako bude beztezinski kao u ostalim igrama zbog COD magaraca koji se bune, bacam disk kroz prozor..

Gde zivim u ovoj raspaloj zemlji je*ote.. strasno.

Pa daj da pisemo peticiju CT-u ili ko je vec uvoznik za to......
Neka nadju nacin da nam obezbede da pazarimo to......

DLC je region locked. Toliko o tome da ga eventualno pazarim preko Entropay-a. Iz nekog razloga mora da bude zakljucan... sjajno.
Čekaj, jer će u tom DLC-u (šta vam je to uopšte :d) biti iste mape i za Američko i za Evropsko tržište samo što nećeš moći da kupiš u Americi a igraš/pokreneš ako živiš u Evropi ... ili će čak i mape biti različite za razne regione sveta ... mislim :wall: dovoljno glupo zvuči i ovako. Gramzivost ovih "sony"-jevaca je neverovatna :smash::-devil-:

Iste mape, samo ako ih kupis u SAD-u ne mozes da ih koristis sa EU verzijom i obrnuto.

Ja sam zaista ozbiljan......
Posto sam kupio sve legalno (6,5 K RSD), ocekujem da uvoznik obezbedi iste uslove kao i bilo kome u svetu.....
To moraju oni da izboxuju, a mi cemo samo malo da im pripomognemo....
I koliko ja znam, svi ste vi KZ2 kupili ovde zar ne? ;)
(...zvizducuci odlazi da trazi broj telefona za zastitu potrosaca......)

Jedino sto meni pada na pamet jeste da napravimo online peticiju.

Poslednja izmena:
pa ako bi imalo nekog efekta cimati Comtrade ili Games ja bi vrlo rado ucestvoao.
nikako ne bi da ostanem bez ove 2 mape za KZ 2, pa makar i narucio karticu (kreditnu) od prijatelja iz nemacke, znaci nek je neka Visa, Master, samo da je prihvati PSN.

Ja sam zaista ozbiljan......
Posto sam kupio sve legalno (6,5 K RSD), ocekujem da uvoznik obezbedi iste uslove kao i bilo kome u svetu.....
To moraju oni da izboxuju, a mi cemo samo malo da im pripomognemo....
I koliko ja znam, svi ste vi KZ2 kupili ovde zar ne? ;)
(...zvizducuci odlazi da trazi broj telefona za zastitu potrosaca......)

Pokrenuo sam temu danas na zvanicnom evropskom PS3 forumu, pa cemo vidimo...

Ma nista, samo jedan lik se javio i kaze da i neke zemlje iz evropske unije imaju isti problem kao mi :)trust:) i da je napravljeno gomilu ovakvih tema ali sony samo kulira..

It figures... ;)
Naravno da kulira kad smo mi sitna riba, zinulo im pedu, samo pare!

Malo je kampanja zapostavljena... Ja sam se zainatio i krenuo iz početka... Ganjam intel i one grbove da lomim. Stigoh do Tharsis refinery bez pogibije i sve intele i grbove sam skupio. Pride sam neke lude trofeje pokupio (melee ubistva, ubistva nožem, zakucavanje Helghasta u zid, gaženje EXO-om, 3 headshota za redom revolverom (bez reloada) i tako to...).

Pošto sam skoro 2 meseca samo online igrao, one mape su mi blago i ogadile. Skroz je bilo istripovano na sve te lokacije naići u kampanji opet.

Inače, skroz se lude stvari otključavaju skupljanjem intela. Od ludih propagandnih postera, do uputstva kako usoliti ribu na helganu. Ima par dobrih wallpapera, fansite kit, screensaver, papirni modeli ISA turreta (ovo ću da štampam i sklopim, pa da ostavljam za sobom :D ).

I sve ovo lepo i kulturno zezanje da upropaste naplaćivanjem 2 mape???

Jos uvek ne mogu da verujem da im je ovako rano zinulo dupe.. Dzabe kad 1 % ljudi misli da je prerano za naplacivanje, jer ostatak je spreman da izdvoji i 10$ za dve mape, i jos i PSN da placaju..

Ma ne bih se ni ja bunio da platim, da postoji način da to uradim.

Mada, mapa na vozu i new sun su mi bile najmrskije posle balkona u kampanji. :D

Meni je odlican bio voz :) Verujem da je luda mapa, moras da pazis dok preskaces da te ne klepi ono, a u isto vreme ti prolaze meci pored glave :)
Ako imate nekog u inostranstvu (u EU) mozete tako pazariti. Samo vam treba adresa na koju je registrovana kreditna kartica i broj kartice. Imam sestru u Italiji ali mi malo bezveze da joj trazim takvu uslugu...
Postoje i neke Visa prepaid kartice, ako je neko cuo za to. U vise navrata sam cuo da tako moze da se kupuje sa store-a ali ne znam na sta se to misli, i mislim da to nema kod nas da se kupi..

Pa zasta ti sluzi sestra onda? ;)
Ja nisam ni presao kampanju, smorio sam se :(

@Boris Ista stvar, moji su u Londonu...
Smara mnogo ovo! Konacno je doslo vrijeme da nesto sebi mozemo da priustimo, ali ne daj vraze, sada ne mozemo da kupimo to sto mozemo da priustimo! To, ali stvarno, ima samo kod nas!

To, ali stvarno, ima samo kod nas!

A sta smo mi krivi u celoj toj prici?
Uvek mi krivci,mi losi mi negativni puno je gore sto su ovi pokazali kakve su pedercine ne zbog placanja nego zbog "sortitanja ljudi" i trzista na ovaj nacin.
Ovde ima ljudi koji bi to platitli iako jei to donekle besmisleno ali ajde.
I posle neka dodje neko i prica o nekim ideologijama Sony-a i njihovih razvojnih timova bla bla...Kapitalizam je usao u krv svima i to se kapira donekle ali zasto mene koji zivim u zemlji gde Sony ima zvanicnog distributera i sve zivo da ogranici ovakvim glupostima.Nisu ovde bitne pare bitan je princip i nacin na koji nas gledaju.Picke jedne.

Poslednja izmena:
Je li Cvejicu, na kojoj sada tezini igras kada ponovo prelazis?
I ja bih igrao kampanju ponovo da imam imalo vremena, nisam ni MP igrao vec 10ak dana...

Pošto sam prešao celu igru na normal, i skoro celu igru na hard (stigoh do balkona), sad čistim na easy i skupljam trofeje. Pa kad se napravim lood, jednog dana, možda pokušam na elite.

I posle neka dodje neko i prica o nekim ideologijama Sony-a i njihovih razvojnih timova bla bla...Kapitalizam je usao u krv svima i to se kapira donekle ali zasto mene koji zivim u zemlji gde Sony ima zvanicnog distributera i sve zivo da ogranici ovakvim glupostima.Nisu ovde bitne pare bitan je princip i nacin na koji nas gledaju.Picke jedne.

Kao sto rekoh, i neke zemlje koje su u Evropskoj Uniji imaju isti problem kao mi, odnosno ne mogu da placaju svojim kreditnim karticama..
Ili je beskorisna administracija u SCEE ili je stvarno evropa zaebana sto se tice ovakvih stvari, mnogo zemalja ima, svaka ima razlicite zakone i pravilnike itd..

@Show Man pa upravo to! Slazem se ja sa tobom! Ali sto se i ti nasi distributeri malo ne aktiviraju i ne srede nesto! Ko god da je kriv, to nismo nas nekoliko ovdje sigurno, neka uradi nesto, ovo nema smisla! Nista vise i nigdje na svijetu nema za Dz tako da se i mi trebamo na to navici!

@Show Man pa upravo to! Slazem se ja sa tobom! Ali sto se i ti nasi distributeri malo ne aktiviraju i ne srede nesto! Ko god da je kriv, to nismo nas nekoliko ovdje sigurno, neka uradi nesto, ovo nema smisla! Nista vise i nigdje na svijetu nema za Dz tako da se i mi trebamo na to navici!

Iliti nema dzabe ni za babe.:D

A razumem i te distributere.Mislis da njih interesuje KZ2 DLC?:)
Da li bi tebe zanimalo da si distributer i da ti je najvaznije da prodajes konzole,igre da zaradjudes pare,da li bi razmisljao o 10-ak ljudi koji hoce da skinu 2 mape za 10 dolara?:)
MS je ovakav i onakav ali ti sta god vidis na XBOX live-u mozes da nabavis iz Srbije uz manje vise truda ali treba li naglasiti da oni nemaju zvanicnog distributera ovde.
I ne branim MS bolji me djoka za njih samo pricam o pristupu koji se ovde forsira Sony je dobar zlatan sve radi samo da nama bude lepse,dok MS jede ljude.

Pa da, a pogotovo mozes da nabavis i godisnju Peer 2 Peer pretplatu, taman posla da "uskrate" evropu za to ;)
Sony koliko god me nervira za ove stvari oko placanja, barem ne naplacuje je*eno online igranje..

Pa ljudi, svi to rade da bi zaradili a ne da bi nama bilo lepo ;)

Pa da, a pogotovo mozes da nabavis i godisnju Peer 2 Peer pretplatu, taman posla da "uskrate" evropu za to ;)
Sony koliko god me nervira za ove stvari oko placanja, barem ne naplacuje je*eno online igranje..

Seronje su i jedni i drugi,mada na xboxu za 37 eura igras 13 meseci online pirate koji god ti padne pod saku a to moras priznati vredi.
Ali ne svidja mi se cela njihova filozofija i zato cu kupiti zeebo.:D

Vrh Dno