Pa mislim... najzad neko i to da kaze...ali sa druge strane ko ti garantuje koji je panel u tom Viewsonic-u? Kako ces na njemu proveriti koji je panel? Isto vazi i za LG i ostale firme.
Joj, ljudi, na ivici sam živaca. Mesecima se već maštam o 22" monitoru i svim onim divnim filmovima i najzad sakupim kintu i naravno da nema onoga što sam htela.
Prvo pokušala ViewSonic VA2226w, pa NIGDE nisam uspela da nađem. Onda rešila da iz šteka izvadim i tih poslednjih 50jura i uzmem VX2260wm i ispostavi se da ni njega nigde nema. Pomagajte, plz! Smorila sam se ko zmaj. Ako neko zna gde u BGDu može trenutno da se nađe neki od ova dva monitora (radije 2260, jer kad sam već prelomila da dam 200+ jura onda bar da si kupim fullHDužitak), molim vas pošaljite mi na PM.
A ako baš od ova dva nema vajde, zna li ne neko nešto o Acer P224WAbmid?
Hvala puno!
Mislim da neću moći da čekam do maja da se Viewsonic vrati u BGD. Već par meseci čitam threadove na Benchu i kojekakve kritike i objašnjenja drugde po netu spremajući se za trenutak kada ću moći da odvojim kintu za nov monitor, da bi se to na kraju desilo u najlošijem mogućem trenutku. Već sam zamislila svoju sobu sa nekom dvaes-dvojčicom - ne moram vam pirčati koliko je teško spustiti se sa takvog higa. Sutra idem u šetnju u obilazak radnji sa istaknutim monitorima da vidim šta se još nudi i da li će me još neki zainteresovati.
T220 je uvek opcija, mada ja sreće nikad nisam imala sa Samsungom (uvek su mi trajali mnogo kraće nego drugima). Baciću pogled na ove interesantne Acerove HD modele. Šta vi mislilte? Na nekoj od tema byMaX reče da su extra, pa reko što da ne..
Evo nema nigdje VX2260wm. Koji bi monitor od 22incha uzeli do 250e?
Zavisi za šta ti treba...
Pa šta znam imaš dosta monitora za te pare koji su sasvim solidni...ViewSonic su bili dobri ali u zadnje vreme ih nešto nema u prodaji...Samsung T serija itd...Ja sam se odlučio za Asus PG 221 zbog all in one komponenti i 2ms odziva...gamer monitor sa apsolutno multimedijalnim rešenjem.Izuzetno sam zadovoljan njime...ali ajde da ne bude da svako svog konja hvali neka neko još preporuči nešto
....ja sam preporučio PG 221...Pozzz
Pa nesto ne gotivim bas kad monitor ima zvucnike itd.
Inace ne mogu da poverujem da nema ovaj ViewSonic nigde ili makar neki slican njemu a da nije T220...![]()
a koji 22" vredi uzeti a da nije TN panel? za recimo oko 400evra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari