verovatno je mislio na losh pathfindingstisni "." na tastaturi kad ih vodis, mozes i onaj isprekidani pravougaonik ispod avatara sa desne strane pri dnu ekrana. To je "select all", onda svi idu zajedno.![]()
verovatno je mislio na losh pathfindingstisni "." na tastaturi kad ih vodis, mozes i onaj isprekidani pravougaonik ispod avatara sa desne strane pri dnu ekrana. To je "select all", onda svi idu zajedno.![]()
Nisi propustio, seti se istrage ubistava i macke koju moras da nahranis.![]()
A mogao bi i tu bastensku macku da nahranis, samo pazi da te ne ujede![]()
Sa kojim likom krenuti ... ,) ima ih 160 a svidja mi se ona amazonka![]()
Ma hobit!!! :smash:
Jel ima kakvih naznaka o English patchu? Za nemacku verziju igre su vec izasla dva komada...
Počeo sam da igram ovu igru prekjuče,i završio sam quest o istragama vezanim za ubistva (chapter 2 - Ferdok).
Dobar naslov iz rekao bih jače srednje klase ovakve vrste igara.
Borbe su lake,dijalozi ok mada neki put naivni,i nekako (ugrubo rečeno) izgleda kao mešavina NWN i The Witcher.Grafika je dobra,ali The Witcheru nije ni prići.
Definitivno vredi igrati.
Po meni ne zaslužuje score veći od 80,ali igra ima šmeka,iako neki put smara.
Nisi jos puno grafike iz igre video. Meni je grafika bolja nego ona u witcheru. Videces malo kasnije i zasto.
Inace, ne vidim potrebu za patchom, nema nikakvih problema sa igrom!![]()
Jel ima kakvih naznaka o English patchu? Za nemacku verziju igre su vec izasla dva komada...
Bas nesto i ne vidim kako je taj patch bolji od ovoga sto sad igram![]()
Na RPGWatch sajtu sam našao da je na GameBanshee sajtu član ili šta već Ergopad uradio FixPack-ove (modove) za Englesku verziju Drakensanga.
http://www.gamebanshee.com/forums/drakensang-the-dark-eye-123/ergos-fixpack-mods-107436.html
A fix sadrži:
The pack contains localisation fixes, balance tweaks and other changes. Here's the latest log:
v1.4
- Lot of localization fixes related to special ability descriptions
- Major changes to special abilities' XP costs *7)
- Offensive- and Defensive Combat abilities bonuses lowered (+1,+2 and +4).
- Master Parry texts fixed and ED cost reduced to 10 (from 15)
- Master Throw will have proper learn price, different requirements and will also cause a wound
- Power Throw will now stun and ignore armor. *8) Was just weaker version of Master Throw.
- Miscellaneous small fixes related to Special abilities
- Changed monsters' Sweep Attacks to be dodged only (no parry)
- Added PA(and DV) penalty to some monster special attacks
- Removed XP gain penalty, due the new balance changes and feedback from users
Sačuvajte savegame pre "fix-anja" !!!
Kako sam se zaglavio kad sam hteo da radim Moorbridge quest.
Dva dana sam se vrteo u krug.
Nikako da provalim šta da radim.Kad izađem na mapu sveta ne vidi se,a u stvari treba da se skroluje mapa sveta da bi se našao i tamo otišlo.
Pa ako neko nije provalio kao i ja evo mu hint.
I to slučajno nađem na nekom forumu: "When you are on the World Map you will have to scroll down to see moonridge, you can't see it on your main view, hold down your left mouse button and scroll it up. It took me 3 freakin days to figure this out."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari