Šta je novo?

Oficijelni Core i7 thread

Mislim da ce ovaj Core i7 920 D0 stepping za par meseci biti sledeci best buy u klasi jeftinijih quad core procesora, i pravi naslednik Q6600 :)

Odlično procenjuješ :-devil-:

Jesu li kod nas stigli D0?

Pa koliko sam ja procitao negde povlaci 940 i 965 EE nisu valjda oni toliko stari modeli :D

kako sam se jutros slatko nasmejao. gledam slučajno onu imbecilnu emisiju "interfejs", tj. baš sam prebacio kad su predstavljali neki sampro core i7 računar. kaže lik:"ovaj računar poseduje trenutno najmoćniji intelov sedmo-jezgreni procesor, model 920, što se može i zaključiti iz imena i7".
*** koja IT nepismenost.

Bravo Hohoja.
Opet vracash dominaciju u Suboticu!!!
Ne rachunam one koji dobijaju sample primerke ili dobijaju procesore na test.

CPU sam uzeo sa overclockers.co.uk
stigao mi je u ponedeljak prosle nedelje (stigao u Segedin od momenta narucivanja za 3 dana),
ali ocito je u Srbiji lakse nabaviti nesto iz Engleske, Nemacke, Austrije itd. i to brze stigne nego od domacih distributera ...
glupi bracket za Z600 *cekao 5 dana
maticna plocha *3 dana
graficka *4 dana
(ali naravno nije dolazio kamion, brod, avion ili sta god za Suboticu)
*ovo pricam naravno iz perspektive nas iz Subotice
no nebitno je sve to, ovo je thread o i7 i neka tako i ostane

CPU je xtra ali mislim da "voli" malo vise struje za 4+Ghz, i da ce u kombinaciji sa aqua ili LN2 biti zlo, ja sam nazalost jos uvek na vazduhu

Live long and prospper ppl

P.S. za**** dominacije i to, nego leba i igara i malo razmena nekog normalnog misljena i to je to

Poslednja izmena:
planiraju da povuku sve osim i7 975

Kolko sam ja citao nece ni 920... A i steta bi ga bilo povuci, procesor je fantastican...

Poslednja izmena:
Intel Core i7 serija procesora se pokazala kao uspešan naslednik Core 2 serija. U okviru ove serije su dostupna tri modela i to 920 (2.66GHz), 940 (2.93GHz) kao i 965 XE (3.2GHz). Sa ova tri modela Intel je ciljao segmente tržišta cena ispod $300, ispod $600 i ispod $1000. Usled odličnih overclock-erskih mogućnosti i relativno niske cene model 920 je vrlo popularan, dok je 965 XE popularan jer je najbolji koji se može naći na tržištu i pruža neverovatne mogućnosti overclock-ovanja. Ipak, model 940 je očigledno podbacio kada je uspeh u pitanju, obzirom da je gotovo duplo skuplji od 920 a ne nudi mnogo više, pa je Intel najavio skoro povlačenje ovog procesora.

RADIO SAM KOMPRESIJU FILMA, I7 JE ZAVRSIO ZA 19 MIN, MOJ PRETHODNI AMD64 2800+ JE RADIO 2 I PO SATA... TO SU BILI DANI :) POREDJENJA RADI KOD DRUGARA Q6600 ISTU KOMPRESIJU RADI ZA 30 MIN...

Nazad
Vrh Dno