Uredan mod za sadasvidja mi se!
Jedan savet. Pomenuti Noctua ventilator se lako farba u crnu boju sa bumper sprejom. Naravno ako zelish da bude crna.
Hint, skini nalepniicu sa ventilatora. Ispod nje se krije mali magnet koji podeca na baterije za ruchne satove. Magnet sluzi "drzanju" metalne igle samog ventilatora. Kada izvadish magnet (samo naglo povuci nalepnicu kada si je odlepio do pola), sam ventilator se lako skida (samo ga ravnomerno uhvati i odvoji).
Bumper sprej direktno nanesi na plastiku (probao sam i radi, mislim da je Rossi video to uzivo, tj video je finalni rad). Naravno, zashtiti delove koje ne zelish da ofarbash tj delove koje ne bi smeo da ofarbash.
Finalni produkt je fenomenalan...Noctua NF-P12 matirana crna
Mislim da bi se to u tvoju prichu uklopilo maksimalno
:wave:
mada meni se svidja i Noctua-ina oridjinale boja![]()
Da se pridruzim cestitkama za farbu, da li si vezbao?:d
mogao si da uslikas napajanje da vidimo kako izgleda sleeveng, da li ces raditi sleeveng i ostalih kablova(bilo bi ubitacno).
ofarbaj molim te i ventilator za procesor(belo, crno ili neka druga boja koja vise lezi) njegova fabricka ***** boja mu nikako ne stoji
i jos jedan predlog za kraj, da li bi mozda umesto neonke bolje stojale diode, daju priguseniju svetlost?
extra odradjeno, svaka chast za trud i pedantnost!
samo mala primedba na izbor boja komponenti, nekako je preshareno, to mi malko shtrchi, kao i single slot 4850ofarbaj i noktu-u i radeta u crno ili u plavo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari