Šta je novo?

Antec 300 mod

bolje da mu ispolira bazu, vidi kakva losa obrada

Užas, kao na Hyper 212, ugrađivao sam ja jedan GeminiS nedavno, identična je bila kao na Hyperu...

Ovako nekako to izgleda kada se sredi:

IMG_0273-1.jpg

Ma nije sve u "mirror finish"-u. Bitno je da prođe 1000-ku, 1500 i 2000 šmirgle, onda se sve lepo izravna i stvarno spusti temperature a taj ogledalo efekat je čisto ako vas ne mrzi da imate slike da kačite po forumima i palite ljude :d

Hvala,sad je vec skoro pa gotovo :) Cekam jos jednu stvarchicu pa cu da ga slikam pre nego sto ode kod novog vlasnika :)

A pa da, uzeo si CM 590 killer-a :D , malo mi je falilo da capim to kuciste za sebe, a kako si poceo komponente da skupljas prevazici ces prosecnog vlasnika hardwera na benchu :p
Pohvale, volim kad su ljudi pedantni...

A pa da, uzeo si CM 590 killer-a :D , malo mi je falilo da capim to kuciste za sebe, a kako si poceo komponente da skupljas prevazici ces prosecnog vlasnika hardwera na benchu :p
Pohvale, volim kad su ljudi pedantni...

Ovo je za mene ili za Vuleta? Pretpostavljam da je za njega posto ja nisam uzeo nikakav 590 killer hehe :)

Sve si lepo uradio, svaka cast, ali mi nije jasno zasto nisi napravio rupe za kablove. Ovako sve lepo izgleda dok ne ubacis plocu i ostatak komonenti. Sa kablovima neces znati sta da radis, veruj mi.

Uzeo si antec 300 koji je "ubica" CM590, znaci direktan konkurent tom vrlo dobrom kucistu, plasio sam se da neces razumeti (previse gledam mobilne review-ove u poslednje vreme pa sam poprimio "iphone killer" doskocicu)...

Poslednja izmena:
Uzeo si antec 300 koji je "ubica" CM590, znaci direktan konkurent tom vrlo dobrom kucistu, plasio sam se da neces razumeti (previse gledam mobilne review-ove u poslednje vreme pa sam poprimio "iphone killer" doskocicu)...

Heheh,sad kontam :) Sta ja znam fin je i taj 590 al meni licno se antec vishe svidja i bolje je organizovan iznutra nekako

Ti si uzeo neshto nenadhebivo totalno, mislim da bolje kucishte nema niko zivi na forumu. :D

Kad malo bolje razmislim, to ti je najskuplje sto imas od HW-a. :d :wave:

pa to je jedino u Srbiji :)

Jel stiglo kucishte poshto ga vec vidim u potpisu?

Sad ti na tu makinu tako fali neka nadr*ana grafa i sve da puca :)

:wave:

EDIT: Vidjeh da jeste a nisi mi se pohvalio, neka, pamtim ja sve :p

Poslednja izmena:
:D

Stiglo stiglo, ima link ka "projektu" u potpisu :p

A nisam ti se pohvalio jer si stalno nešto away i busy na MSN, otkud znam :)

Sorry na off-u :wave:

Stigao i hladnjak koji sam dobio od prijatelja :) + sam nabacio NF-P12

Uredan mod za sada ;) svidja mi se!
Jedan savet. Pomenuti Noctua ventilator se lako farba u crnu boju sa bumper sprejom. Naravno ako zelish da bude crna.
Hint, skini nalepniicu sa ventilatora. Ispod nje se krije mali magnet koji podeca na baterije za ruchne satove. Magnet sluzi "drzanju" metalne igle samog ventilatora. Kada izvadish magnet (samo naglo povuci nalepnicu kada si je odlepio do pola), sam ventilator se lako skida ;) (samo ga ravnomerno uhvati i odvoji).
Bumper sprej direktno nanesi na plastiku (probao sam i radi, mislim da je Rossi video to uzivo, tj video je finalni rad). Naravno, zashtiti delove koje ne zelish da ofarbash tj delove koje ne bi smeo da ofarbash :D.
Finalni produkt je fenomenalan...Noctua NF-P12 matirana crna ;)
Mislim da bi se to u tvoju prichu uklopilo maksimalno ;)

Poslednja izmena:
Uredan mod za sada ;) svidja mi se!
Jedan savet. Pomenuti Noctua ventilator se lako farba u crnu boju sa bumper sprejom. Naravno ako zelish da bude crna.
Hint, skini nalepniicu sa ventilatora. Ispod nje se krije mali magnet koji podeca na baterije za ruchne satove. Magnet sluzi "drzanju" metalne igle samog ventilatora. Kada izvadish magnet (samo naglo povuci nalepnicu kada si je odlepio do pola), sam ventilator se lako skida ;) (samo ga ravnomerno uhvati i odvoji).
Bumper sprej direktno nanesi na plastiku (probao sam i radi, mislim da je Rossi video to uzivo, tj video je finalni rad). Naravno, zashtiti delove koje ne zelish da ofarbash tj delove koje ne bi smeo da ofarbash :D.
Finalni produkt je fenomenalan...Noctua NF-P12 matirana crna ;)
Mislim da bi se to u tvoju prichu uklopilo maksimalno ;)

Hvala ti,zanimljiv ti je taj predlog za Noctu-u i kontam da ga sprovedem u delo :banana:

Mogo si ugraditi neko bolje napajanje.
Gremlina si montirao naopako? Namerno? Cevi trebaju biti sa gore.

A napajanje si farbao i sleeve-ovao? Trebao si i to da dokumentujes :)

Vrh Dno