Ma nije sve u "mirror finish"-u
A pa da, uzeo si CM 590 killer-a, malo mi je falilo da capim to kuciste za sebe, a kako si poceo komponente da skupljas prevazici ces prosecnog vlasnika hardwera na benchu
Pohvale, volim kad su ljudi pedantni...
Sve si lepo uradio, svaka cast, ali mi nije jasno zasto nisi napravio rupe za kablove. Ovako sve lepo izgleda dok ne ubacis plocu i ostatak komonenti. Sa kablovima neces znati sta da radis, veruj mi.
Uzeo si antec 300 koji je "ubica" CM590, znaci direktan konkurent tom vrlo dobrom kucistu, plasio sam se da neces razumeti (previse gledam mobilne review-ove u poslednje vreme pa sam poprimio "iphone killer" doskocicu)...
Ovo je za mene ili za Vuleta? Pretpostavljam da je za njega posto ja nisam uzeo nikakav 590 killer hehe![]()
Okupiran je kobasicama i pomfritima kod zeneA nisam ti se pohvalio jer si stalno nešto away i busy na MSN, otkud znam![]()
Stigao i hladnjak koji sam dobio od prijatelja+ sam nabacio NF-P12
Uredan mod za sadasvidja mi se!
Jedan savet. Pomenuti Noctua ventilator se lako farba u crnu boju sa bumper sprejom. Naravno ako zelish da bude crna.
Hint, skini nalepniicu sa ventilatora. Ispod nje se krije mali magnet koji podeca na baterije za ruchne satove. Magnet sluzi "drzanju" metalne igle samog ventilatora. Kada izvadish magnet (samo naglo povuci nalepnicu kada si je odlepio do pola), sam ventilator se lako skida(samo ga ravnomerno uhvati i odvoji).
Bumper sprej direktno nanesi na plastiku (probao sam i radi, mislim da je Rossi video to uzivo, tj video je finalni rad). Naravno, zashtiti delove koje ne zelish da ofarbash tj delove koje ne bi smeo da ofarbash.
Finalni produkt je fenomenalan...Noctua NF-P12 matirana crna
Mislim da bi se to u tvoju prichu uklopilo maksimalno
:wave:
Mogo si ugraditi neko bolje napajanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Procesor sam namestio na stabilnih 3.6 bez dizanja napona i temp ne prelazi 60c pod prime-om
Malo vece rezolucije: http://soundrent.net/gallery/thumbnails.php?album=14
A napajanje si farbao i sleeve-ovao? Trebao si i to da dokumentujes![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari