Šta je novo?

Accelero S1 r2 VS Accelero Twin Turbo

CheXy

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Moze li neko reci sta ce bolje hladiti od ova dva kulera ATI 4850? Ovaj twin turbo mi deluje isto kao S1 r2 samo sa ventovima. Ako je neko imao prilike da proba oba puno bi mi pomoglo njegovo misljenje.

poz ljudi
posle duze vremena odlucio sam se za twin turbo
porucio sam ga iz slovenije i trebalo bih uskoro da stigne
jedini problem koji imam je taj sto nikad nisam sam tako nesto radio (NAMESTAO KULER)
pa ako nije problem da mi preporucite gde da odem da mi to kvalitetno urade(BGD)

poz ljudi
posle duze vremena odlucio sam se za twin turbo
porucio sam ga iz slovenije i trebalo bih uskoro da stigne
jedini problem koji imam je taj sto nikad nisam sam tako nesto radio (NAMESTAO KULER)
pa ako nije problem da mi preporucite gde da odem da mi to kvalitetno urade(BGD)

ma to ti je boranija da se stavi,krajnje jednostavno

Shta da uzmem: Accelero s1 r2 (15e) ili s2 (10e) ili twin turbo (20e)???
HITNOOOO JEEEE!!! treba mi za 4870

Poslednja izmena:
kako da znam da li ima turbo mogul? chemu on sluzi i koja je razlika izmedju s1 i s2?

Turbo modul je set od dva ventilatora od 8cm koji se montiraju na Accelero coolere. Prodaje se odvojeno. S1 i S2 dolaze kao pasivni cooleri. To jest nemaju nikakve ventilatore na sebi sto može biti problem sa 4850/4870 karticama. Naravno uvek možeš sam montirati neku 12icu na 7 ili 5v, ali je turbo modul ipak elegantnije rešenje. Što se tiče razlike između S1 i S2 to najbolje sam pogledaj ovde.

Da, da... Video sam vec samo shto nisam stigao da napishem da ne morate da mi odgovarate :) Ali hvala u svakom sluchaju... Ne znam da li da uzimam te Turbo module ili da stavim neku 12"... Ti moduli su 5e...

Ja ga naruchujem iz nemachke...

Meni bi trebalo jedan Accelero Twin Turbo... hajde da se vise nas nekako organizujemo, pa da narucimo iz Nemacke... za tih 20e to je odlicna kupovina!

Mogu ja sve to da vam naruchim... Samo shto moze da stigne tek oko 17. aprila (mada i to moram da proverim)... A cena ce se znati tek kada meni stigne moj... ja ga cenim da nece preko 25-30e da izadje sa poshtarinom (poshtarina od magacina do cure koja mi donosi to, znachi nece biti carine)...

Meni bi trebalo jedan Accelero Twin Turbo... hajde da se vise nas nekako organizujemo, pa da narucimo iz Nemacke... za tih 20e to je odlicna kupovina!

ovako sad
meni je stigao kuler iz slovenije pre neki dan tamo je narucena preko neta i to je sve zajedno (imam racun) izaslo 36E tj. kuler 30E i porudzbina 6E
posto sestra koja mi tamo zivi kaze da je postarina za srbiju oko 12E poslala mi je kuler preko nekog coveka koji je dolazio u BGD kolima
tako da mi je malo jeftino tih 20E o kojim ti pricas

pa ovo je bez poshtarine za srbiju (samo cooler i poshtarina do stana u nemachkoj) ali to nije 20e vec do 30e (racimo)... E sad to nije twin turbo nego Accelero S1 r2...

Ustvari i Twin Turbo se krece od 20-25e pa navishe (+ na to treba da se doda poshtarina)

Poslednja izmena:
DObio sam svoj primerak Accelera i odmah ga namontirao... Pa shta reci... Cooler sa 12" je stvarno fenomenalan za 4870... u idle temp je 30 a u load 40c... Strashno :D

Nazad
Vrh Dno