Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

cista laz ja i kad ga nisam instalirao na hard radio je perfektno, nikakvih bugova nije bilo a igro sam ga po ceo dan sa bratom kad sam ga dobio

Kako tako samouvereno pricate napamet ... neverovatno. Ja imam box premium, instaliranu igru na hdd i desava se da neucita teksture. Gotovo uvek kad velikom brzinom uletim u tunel recimo. I na jos par mesta.

@cholak Moram da režem na 4x zato što mi rezač ne podržava manju brzinu, znam da može da bude problema ako se reže većom brzinom, veruj mi, ja bi rezao na 1x da mogu.

Probaj ImgBURN, ja sa njime režem na x2, a nero na istim diskopvima vidi x4 kao minimum .... možda bi radio i na x1, nisam probao ...

koristim imgburn, nero mi je z*****o 4 DL diska od 150din. nema više verbatim od 150 din, tamo gde ja kupujem, sad ima od 100 din, ali isto verbatim, pa ću da vidim kakav je, ali na manje od 4x nema šanse.

licno koristim CD-Copy i nikakve probleme nisam imao sa njim, dok mi je ImgBrun lose narezao dva diska...

izasao je Abgx v1.0.0.0 Full - stealth checker....

Kako tako samouvereno pricate napamet ... neverovatno. Ja imam box premium, instaliranu igru na hdd i desava se da neucita teksture. Gotovo uvek kad velikom brzinom uletim u tunel recimo. I na jos par mesta.
da pogađam, imaš 20 GB hdd?
razlika u brzini učitavanja 20GB/60GB je vidljiva, cenim da je 60GB brži jedno 20%.

20GB ima 2mb cache, a 60/120 imaju 8mb btw

Da li neko zna gde se mogu nabaviti one zelene DVD kutije za XBOX 360 igre?

Poslednja izmena:
Mozda kad bi dao oglas da ih kupujes, jedino ako je neko dobio bezveze disk uz arcade pack (Uno i sl.) pa da je voljan da proda.
Imas mnogo lepse i bolje kutije, kao one providne koje dolaze uz "movie" DVD-R, ta zelena boja je nesto najruznije...

Mozda kad bi dao oglas da ih kupujes, jedino ako je neko dobio bezveze disk uz arcade pack (Uno i sl.) pa da je voljan da proda.
Imas mnogo lepse i bolje kutije, kao one providne koje dolaze uz "movie" DVD-R, ta zelena boja je nesto najruznije...

Hoce covek da budu kao originali,kad ostampa omot.Ja nigde nisam video zelene kutije.

Naglasio sam da ne uzimam kutije da bih stampao omote,treba mi da zamenim originalne kutije jer su se sve izlomile (neko je valjda seo na kutije i polomio ih je).
Nasao sam one providne ali hocu bas takve zelene.
Edit:
Nasao sam,ali na shopto,vise bi mi odgovaralo negde kod nas da ne narucujem iz inostranstva prazne DVD kutije.
http://www.shopto.net/XBOX 360/ACCESSORIES/XB2RE03-XBOX360 REPLACEMENT CASES.html

Poslednja izmena:
Ma ne uzimam ja sto se meni svidja,nego ti diskovi nisu bili moji,uzeo sam od druga.
Neko od ortaka je seo na te kutije (kao konj) i izlomio ih je,sva sreca pa diskovi nisu bili unutra.
Sad ganjam takve iste kutije da bih spakovao te ortakove igre,jer ako mu kazem sta sam uradio necu se lepo provesti...

Nakon godinu dana koriscenja doso je i taj dan,popio sam RROD,manifestuje se kroz 3 trepteca crvena svetla, i poruku na ekranu:System Error E 74.
Da li neko zna koje je najpouzdanije mesto za popravku RROD-a u BG-u?

Izvinjavam se ali da ne listam 60 stranica, jel moze bese xbox pomocu nekog programa da pusta mkv fajlove (tipa, prebacis na hard, zavalis se u fotelju i gledas)?

Izvinjavam se ali da ne listam 60 stranica, jel moze bese xbox pomocu nekog programa da pusta mkv fajlove (tipa, prebacis na hard, zavalis se u fotelju i gledas)?

Moze da pusta hd materijal ali ne znam bas da li moze mkv nikad nisam ni pokusavao.Mislim da ima neka fora mada nisam siguran.

može da pušta wmvhd... a mkv ne može

Kako kod mene pusta direkt sa diska ja licno probao.

MKV? jel si siguran? prva konzola koja to bude mogla da radi, steci ce veliku prednost...

Pa mkv disk na ps3 i radi bas pre neki dan.Softver na soniju 2.53 al idem po disk da opet probam,pa javljam da potvrdim.

Poslednja izmena:
Nema shanse :)

Btw, najjednostavnije je strimovati, jer nema gubitka u kvalitetu, i nema prerezivanja diskova i gubljenja vremena. Osim ko tek pochinje da pravi HD kolekciju :)

Ajde da ne ronjam one konfuzija teme brz odgovor.Koji je najbolji softver za strimovanje mkv sa titlovima sa racunara i da li moze mkv bezicnim putem?

Sad vise ne znam ni ja pustio sam gospodare prstenova pise hd format u power dvd 8 nema prevod a u mkv plejeru sve radi kao sat disk je uradjen na 8,5 giga sa orginala cini mi se preko 20 giga ne znam tacno.Sta tacno treba da pise kad gledam informacije u plejeru?
I mene zanima koji je najbolji softver?

Na kakve god zbunjenosti da nailaziš, pokušaj da upiješ dve sledeće informacije: PS3 ne pušta MKV i gospodari ne postoje "u originalu" (BD ili HDDVD)... postoji TV rip, ali to je za drugu temu...

I sad ispade da ja ne znam sta je hd i koja razolucija za bd u redu ali hd jeste sigurno,ali dobro kad ti kazes nije ni vazno.

Vrh Dno