***e, koliko droola oko jednog dupeta!
Aj sad svi lepo od 00:00 da vas vidim u petak u Mr. Stefan Braunu.Tamo ovoga ima i bez da se vadite da vas loži hardver...
Posto maxa casti idemo svi![]()
byMaX je napisao(la):Aj sad svi lepo od 00:00 da vas vidim u petak u Mr. Stefan Braunu.Tamo ovoga ima i bez da se vadite da vas loži hardver...
mmm Zagrebčanka!!!! :whip:
Realno, najbolja. Slozice se MadMan sa mnom. :smoke:
Čuo sam za onu priču da spavaš sa matičnom pločom, ali sam do sada odbijao da u to poverujem :dAli nas lozi i jedno i drugo, ta simbioza je jednostavno savrshena![]()
Pretera ga, Dule. Zamisli da je Jovan oženjen. Ti bi odmah dobio otkaz... ...gde god da sad radiš...
Čuo sam za onu priču da spavaš sa matičnom pločom, ali sam do sada odbijao da u to poverujem :d
A jeste pomislili nekad kako biste reagovali da vaša bolja polovina radi takav posao?
A jeste pomislili nekad kako biste reagovali da vaša bolja polovina radi takav posao?
Niko ih tamo niti vata niti vredja - sto bi onda nekome smetalo ?
Treba da se malo smeskaju i dele kataloge i na kraju uzmu kintu za to. Lakse nego da nose dzakove na gradilisu za te pare ?
Ne, meni ne bi smetalo, vise bi mi smetalo da mi je lepsa polovina folk pevacica.
pffff ja mislio ti imash nick koji ti prilichi :didi na sajam automobila pa probaj da uhvatish za pozadinu neku curu, da vidish kako cesh da pakujesh led na zglob par nedelja...
![]()
Za razliku od MSI-jevih , neke cure ne moraju da poziraju u gacama da bi privukle (barem moju) paznju .
![]()
Za razliku od MSI-jevih , neke cure ne moraju da poziraju u gacama da bi privukle (barem moju) paznju .
A kad Dule dodje sve zauzete..Proday je napisao(la):Kakva tuga od riba ***...da su dosli u ns i birali ribe po random metodi kontam da bi svaka bolja bila!!!:wall:
zasto mislis da si tako siguran?Druga je stvar što moja devojka to ne bi radila, jer je moja, nema dalje priče.
A kad Dule dodje sve zauzete..![]()
zasto mislis da si tako siguran?
ne radi kakve stvari?
blago onda njoj sa tobomnadam se da ne cita ovo
ovu videh vec u nekom domacem casopisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari