Šta je novo?

CeBIT 2009: Girls review

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci ona je tvoj rob. ne sme da radi sta zeli. a ti mozes.
ili ja mozda nisam dobro shvatio tvoj post :)

to sto je obukla sexy underware ne znaci da se kreshe sa prolaznicima iza bine

Da li se ja skidam u gaće za pare? Ne, to rade prostitutke. Smatram da zaslužujem devojku koja je bolja od toga. Ako ona misli da nije bolja od toga, onda ona ne zaslužuje mene, i to je kraj priče.

aham znaci za tebe su i vrhunski top modeli u modnim casopisima prostituke.

prostitutke se ne skidaju u gace, za pare vec nude sexualne usluge za pare.

Nema šta da čita, ona to zna. Reci mi samo da bi tebi bilo u redu da tvoja devojka obuče one polugaće i da se guzi onako? Deliti kataloge i smeškati se je jedna stvar, nisam ljubomorni *****, ali ono... bolje da je sačekala veče, mogla je da uzme veće pare na sličnom poslu.

Ako je svesna svog izgleda zasto da ne? Ja ne bih imao nista protiv toga da neko pari oci u moju devojku - you can look as much as you want, but you can't touch. Na kraju krajeva one su za to dobro placene i nema tu mnogo filozofije.

Da li se ja skidam u gaće za pare? Ne, to rade prostitutke. Smatram da zaslužujem devojku koja je bolja od toga. Ako ona misli da nije bolja od toga, onda ona ne zaslužuje mene, i to je kraj priče.

Ovo vredjanje lepseg pola necu da komentarisem.

Ja ne vidim drugi nacin privucenja mase na ovakve dogadjaje, kad velika vecina hardware geekova je muskog roda, pa pobogu nece valjda da stave nekog muskog tipa citiram 'u gacama' da se 'guzi' pored hardware-a?!

A i nije CeBIT u kini da budu devojke zakopcane do grla..

aham znaci za tebe su i vrhunski top modeli u modnim casopisima prostituke.

prostitutke se ne skidaju u gace, za pare vec nude sexualne usluge za pare.

Ja i to smatram vidom prostitucije, ali me niko ne pita :).

Meni bas i nije jasno cemu gotovo gole devojke i na sajmovima automobila i tehnike. Ne vidim vezu. Kakve su to gluposti o privlacenju posetilaca? Ljudi koji idu na CeBit valjda idu iz nekih drugih pobuda, a ne radi gledanja dupeta. Ako je nekom do toga, neka ide u klub, na zurku, gde god 'oce. Ja placam ako je stipsa :d .

Lepe su devojke, uistinu, ali... cemu ovo? :d .

Mada ovoliki hype oko dve MSI cure dokazuje da je mozda ovo jedini nacin da informaticari vide uzivo zensko na manje od dva metra razdaljine, bez prepreka :) .

Dorry, ako cemo da budemo precizni, veca je sansa da ih nadjes zakopcane do grla negde u Emiratima ili slicno. Za primer na trci formule 1 u UAE nema onih devojaka koje drze suncobrane (mada mi opet nije jasno cemu to, kada su i vozaci i tehnicari i navijaci najmanje skoncentrisani na njih :) ) a umesto sampanjca se prskaju nekom mesavinom pomorandze i cidera.

Poslednja izmena:
Zaboravljate osnovni postulat marketinga: Sex prodaje robu :D

Nisam hteo to da spomenem, ali eto neko je spomenuo :)

zasto morate svaki topic da upropastite :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno