Šta je novo?

Personalizacija Vistinih ikona

Evo modovah jednu ikonu za svoj HD folder
HD_movies_by_BigJoe381.png

Evo je i na deviantART-u

Hvala :)
PS
Evo i ICO verzije u zipu u atachu.

Prilozi

• HD icon.zip
    81.8 KB · Pregleda: 40
Ajd i ja da se uključim. Malopre sam završio, nekakav svoj, custom Movie Pack.
Jednostavno, ne dopada mi se ono sa DVD i BlueRay kutijama, ja sam više za nešto drugo. Evo kako to kod mene izgleda.

Prilozi

• mylist.jpg
    mylist.jpg
    469.6 KB · Pregleda: 93
Ajd i ja da se uključim. Malopre sam završio, nekakav svoj, custom Movie Pack.
Jednostavno, ne dopada mi se ono sa DVD i BlueRay kutijama, ja sam više za nešto drugo. Evo kako to kod mene izgleda.
samo to ti nije refleksija, to je neka obrnuta refleksija to ne postoji u prirodi :)
uradi u photoshopu kopiju layera pa ga flip verticaly, spustis dole i smanjis opaciti na 20-30%

Poslednja izmena:
Vidi stvarno, greška do SmartObjecta u Ps-u. Pogledaj u koje vreme sam objavio post. :)

btw.
Uputstvo, je suvišno. Pogledaj malo bolje kako je odrađeno. ;)

Poslednja izmena:
Svaka cast, prelepe ikone! :)

I ja sam se malo igrao... :)

Prilozi

• ScreenShot070.jpg
    ScreenShot070.jpg
    122 KB · Pregleda: 104
  • ScreenShot069.jpg
    ScreenShot069.jpg
    49.6 KB · Pregleda: 83
kako da promenim ikonicu foldera Windows.? ne mogu da je personalizujem.

Svaka cast, prelepe ikone! :)

Hvala prijatelju, i tvoje su jako dobre, svidja mi se sto su odradjene po template-u
HDD-a iz viste, samim tim zadrzavaju uniformisanost.

P.S. nije me jedno vreme bilo na forumu, drago mi je da vidim da je ova tema i dalje zanimljiva drugima :)
Ovom prilikom pozivam i ostale koje imaju neke svoje radove na ovu temu da ih podele sa nama, jos neke ikone od mene stizu uskoro :D

koristi sam program Microangelo, i promenije su me se sve ikonice, e sad kako da vratin na pedhodno stanje??

desni klik na sta?

na desktop? imam opciju apperance ali nemam sistem default.

hteo sam da promenim izgled windows ikonice ali su se sve promenile osim nje, hteo sam da umesto zute fascikle bude ona sa monitorom i vistinim logo-om kao sto su ovde prikazane.

Hteo si da zamenis default, pa onda da vratis na prethodno stanje, pa onda opet da zamenis...
Ili ne znas da objasnis sta hoces, ili te ja nista ne razumem prijatelju :trust:
Od samog pocetka: instaliras program Misroangelo on display, po instalaciji programa
pritiskom na desni klik dobijas opciju appearance, kliknes na nju, pojavi se prozor, izaberes opciju custom, pritisnes change, odaberes ikonu sa mesta gde si stavio
one skinute odavde, kliknes ok i to je to. Ako hoces da vratis na prethodno stanje: desni klik, appearance, sistem default, ok...
Nadam se da ti ovo pomaze.

sad sam kao uspeo.
nisam te bio razumeo, kako se koristi.

hvala

Evo i sledeceg paketa, ali sam ga morao podeliti u tri dela jer mi upload opet poceo da prekida :wall:, bolje ovako nego nikako.
Izvinjavam se zbog ovoga :(
media folder ikone:
161cphd.jpg

drive ikone:
fc1x6e.jpg

rar i zip ikone:
wmjatu.jpg

linkovi:
http://rapidshare.com/files/200498174/media_folder_ikone.rar
http://rapidshare.com/files/200498424/drive_ikone.rar
http://rapidshare.com/files/200498675/zip_i_rar_ikone.rar

Javite kako vam se svidjaju, uskoro stize jos :D

Mozes li zajedno sve da ih postavis kao neki pack na rapid...posto ovi vise ne rade:)
a ja sam ih slucajno izbrisao iz kompa:(

Ako mislis da postavljas razlicitu velicinu ikona u istom folderu nisam siguran da je moguce...

@goci085
Izbrisane linkove postavljam cim sredim problem sa ruterom, jednostavno je POBRLJAVIO!!! Izgleda da SezamPro nesto mulja iza ugla :mad:

Evo ja opet da kažem: hvala i svaka čast, samo tako nastavi :wave:

preko kog programa mogu da ubacim ikone za vistu i kako mogu da instaliram teme za vistu, koji program to radi?

Svaka cast na radu odlicno baratas sa shadow efektom

Vrh Dno