Šta je novo?

Personalizacija Vistinih ikona

nisam je ja pravio ali imam nesto malo ikonica, nadje se svasta :)

icons.png

Zju :p

dam ti dva DVD-a da mi narezes :D

^ Odlične ikonice, hvala ;)

Jel moze ovo nekako da se potera pod XP-om?! Mada bilo ko ko ne koristi pomalo hendikepirani fajl menadzer zvani Windows Explorer naci ce sve ovo pomalo beskorisno...ali lepo svakako.

Ja nisam uspeo ove tvoje ikone (video format i ikone za Vistu I deo) nijednim programom da otvorim da vidim kakve su. Probao sam Photoshop CS4, XnView, Irfan View i Windows Picture i Fax Viewer i nijedan nece da otvori. Cime da otvorim ovo?!

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi imate attachment. Nemojte stavljati tolike slike u body posta.

sta smeta kada je to hostovano na drugom serveru :)

Jel moze ovo nekako da se potera pod XP-om?! Mada bilo ko ko ne koristi pomalo hendikepirani fajl menadzer zvani Windows Explorer naci ce sve ovo pomalo beskorisno...ali lepo svakako.

Ja nisam uspeo ove tvoje ikone (video format i ikone za Vistu I deo) nijednim programom da otvorim da vidim kakve su. Probao sam Photoshop CS4, XnView, Irfan View i Windows Picture i Fax Viewer i nijedan nece da otvori. Cime da otvorim ovo?!

Mislim da nece funkcionisati pod XP-om, pravio sam ih za Vistu (druga velicina).
Sto se tice pregleda, potpuno su iste kao i na screenshoot-u,ali posto vidim da je link izbrisan (ikone za Vistu I deo) pogledaj attachment.
U svakom slucaju mozes ih pregledati i preko bilo kog programa za obradu ikona.

Prilozi

• ikone za crtane filmove.jpg
    ikone za crtane filmove.jpg
    427.3 KB · Pregleda: 88
@ siwa95

Hoce li biti uploada ostalih ikonica (My computer, windows, igre, filmovi, program files etc.) iz prvog posta?
Ocekujem i njih pa da izmenjam sve u kompletu.:banana:

Stizu odmah druze, samo da uploadujem, zaboravio sam na njih :wall:
My computer ikonu necu postaviti jer nije univerzalna, ali stavi u attachment sliku svog wallpapera pa cu ti napraviti ikonicu. To vazi i za ostale :)

Kad namestim ikonice,sve su mi male,kako da namestim da budu velike kao i sto sam ih skinuo?Koristim Microangelo.

Koji operativni sistem koristis? Ako je Vista, imas opciju "views" u gornjem levom uglu ekrana koja menja velicinu ikone, stavi extra large icons.
Ako je XP, to sto vidis je onda verovatno maksimalna velicina.

Ja često menjam wallpapere, pa ako možeš napravi neku univerzalnu MyComputer ikonicu, npr. sa Win ili Mac logom?!

Evo ti neke za pocetak :)

Prilozi

• my-comp_on_off.zip
    148.2 KB · Pregleda: 72
Sjajno, nema šta, svaka čast! :wave:

@ Marti Mistery evo i tvoje ikone plus one koji si trazio ;)

Prilozi

• My Computer  512x512.png
    My Computer 512x512.png
    203.9 KB · Pregleda: 40
  • Za Martija.rar
    803.2 KB · Pregleda: 40
Koji operativni sistem koristis? Ako je Vista, imas opciju "views" u gornjem levom uglu ekrana koja menja velicinu ikone, stavi extra large icons.
Ako je XP, to sto vidis je onda verovatno maksimalna velicina.

Ikonice su extra, sve pohvale! Meni je, recimo, ikonica od filmova i intel core 2 duo mala dok su sve ostale velike. Imam Vistu Home Premium, i u Views sam stavio na Extra large icons, ali su te dve i dalje male. Ne znam zbog čega je to...

Nemam predstavu zasto ti se to dogadja!? Sve ikone su iste velicine, sto znaci ili su sve male ili su sve velike zavisno od opcije u views...

Kad neke ikone ostnu male znaci da nemaju vecu rezoluciju od prikazane.
PR.
Ukljucis velicinu 256px za ikone, a neka ikona ti je 128px, ta ostaje manja od ostalih ;)

Nemam predstavu zasto ti se to dogadja!? Sve ikone su iste velicine, sto znaci ili su sve male ili su sve velike zavisno od opcije u views...

Izgleda kao što je u attachmentu prikazano!

Kad neke ikone ostnu male znaci da nemaju vecu rezoluciju od prikazane.
PR.
Ukljucis velicinu 256px za ikone, a neka ikona ti je 128px, ta ostaje manja od ostalih

Da, jasno mi je to samo ne znam što su tako male kad znamo da ih je on pravio velike.

Prilozi

• ikone.jpg
    ikone.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 83
Koliko ja vidim prateci lokaciju ikona, ti im uopste nisi dao njihovu primarnu ulogu, tj. nisi ih povezao konkretno za neki folder i odredio mu izgled odredjene ikone?
Probaj da zapravo u properties (ili nekom drugom programu namenjenom za to) zamenis izgled fascikle ili fajla sa te dve ikone pa javi da li to menja situaciju.

@ siwa95

Zahvaljujem najlepse za My computer ikonu, kao i za ostale ikone u fajlu!:wave:

Vrh Dno