activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
nisam je ja pravio ali imam nesto malo ikonica, nadje se svasta
![]()
Zju
dam ti dva DVD-a da mi narezes
nisam je ja pravio ali imam nesto malo ikonica, nadje se svasta
![]()
@siwa95 svaka cast na trudu i vremenu ulozenom u ovo. Da nemas slucajno (ili mozes napraviti) ikonu za PES9? Unapred hvala
Marti Mystere mozes da koristis Axialis Icon Workshop (ja ga koristim)
a postoje i converteri png2ico
Evo moje (promenjen opacity i popravljena senka)
![]()
link:
http://rapidshare.com/files/200537409/PES_2009.ico
Jel moze ovo nekako da se potera pod XP-om?! Mada bilo ko ko ne koristi pomalo hendikepirani fajl menadzer zvani Windows Explorer naci ce sve ovo pomalo beskorisno...ali lepo svakako.
Ja nisam uspeo ove tvoje ikone (video format i ikone za Vistu I deo) nijednim programom da otvorim da vidim kakve su. Probao sam Photoshop CS4, XnView, Irfan View i Windows Picture i Fax Viewer i nijedan nece da otvori. Cime da otvorim ovo?!
Smeta puno, jer je nepotrebno i jer ruši izgled foruma! Dovoljno je staviti jednu ili dve ikonice u prirodnoj veličini, a ostalo u attachment...sta smeta kada je to hostovano na drugom serveru![]()
Ja često menjam wallpapere, pa ako možeš napravi neku univerzalnu MyComputer ikonicu, npr. sa Win ili Mac logom?!
Koji operativni sistem koristis? Ako je Vista, imas opciju "views" u gornjem levom uglu ekrana koja menja velicinu ikone, stavi extra large icons.
Ako je XP, to sto vidis je onda verovatno maksimalna velicina.
Nemam predstavu zasto ti se to dogadja!? Sve ikone su iste velicine, sto znaci ili su sve male ili su sve velike zavisno od opcije u views...
Kad neke ikone ostnu male znaci da nemaju vecu rezoluciju od prikazane.
PR.
Ukljucis velicinu 256px za ikone, a neka ikona ti je 128px, ta ostaje manja od ostalih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari