Šta je novo?

Mirror's Edge

Presao sam igru, solidna, malo monotona, ali je revolucionarna.
Nisam imao strpljenja da igram one timing nivoe, van glavne price.

Ono sto mene zanima, da li se negde moze naci soundtrack za ovu igru ?
Posebno me zanima pesma koja ide kada se predje igra, tj. kada ide Credits.
Mislim da je u pitanju grupa Cranberries, ali nisam siguran.

Imam ja kopletnu muziku iz igrice:)

Skinuo sa neta pretpostavljam ?

Ali fora je sto kad se zavrsi igra, ima unlockables i tamo u muzici nema ove pesme, sto je isla uz Credits !?!

Skidam sa torrenata.
Fala za info oko pesme.

Inace, ja pesmu nisam cuo dok sam igrao, samo kad je isao Credits !?!

jel moze da se uradi nesto sa oni crnim trakama na vrhu i dnu monitora .. nije da mi smeta, al ono .. lepse je kad je slika preko celog ekrana :)

Poslednja izmena:
Igraj u mrklom mraku i nećeš ih ni primetiti :D

Sinoć sam je kasno instalirao (samo probao i skroz mi se đa..) .. u sobi bio mrak (ne potpuni) taman toliko da sam tek posle 20ak minuta skapirao da imam štrafte :D :D

Igra je revolucionarna, a nije previse monotona, zato sto je kratka :D.

Jerry[NS]

I ja imam isti problem, posle par minuta se smrzne. Nisam imao ambicije ni da probam da resavam, stavio sam igru na cekanje za sada.

Ja je tek pre neki dan zavrsio.
Igra je sjajna, najzad posle duze vremena igra koja me je vukla jos i jos i jos samo jedan nivo i opa... 2-3 sata u jutro.

Kratka ali efektna. Grafika mi je sjajna, boje su intenzivne, svidja mi se sto je sve tako bright&clean, nivoi su dobri, ne znam sta bih zamerio. Prosto je steta sto si u nekom hypu od pocetka do kraja pa ne mogu cesto da zastanem i uzivam u pejzazu grada.

Takodje ne znam sta korisnici Nvidie jos imaju od efekata ali meni igra fercera sjajno u 19x10, 4xAA, ne pada ispod 30FPS.
Naravno Physic iskljucen.

Poslednja izmena:
Zasto je to naravno , pa bolje ukljuci :p

aaa sad sam tek video u infou masinu :D :D

Aha, mislio sam da se artworks otkljucava postepeno kako prelazis igru.
Nisam znao da ima vise od ovoga sto ima, tj da zavisi od torbi. Oke, no big deal...

Igra je lepa i inovativna, za promenu, ali je prekratka i prica je smesna.

Poslednja izmena:
Priča je definitivno smešna, ali sad je to moderno tako:D
Bunt, revolt & anarhija, možda se igra odvija u Atini?
Ali nema veze, tako sam bio impresioniran celim doživljajem kada sam prvi put video kako to izgleda, odlično uklopljeno sa muzikom, zaista divno, prvi put da se u nekoj igri osećaš slobodno.
Nadam se da će biti neki nastavak ili nešto, tek sad vidim kako UT3 engine zaista može da bude divan:)

Da da, bas su Engine doveli do savrsenstva kad se stavi na sve, ali ko zne mozda da je duza igra postala bi dosadna...

Poslednja izmena:
Da li neko zna zasto mi stalno izlazi BSOD kada upalim Mirror's Edge.......ne iskace iz igre na istom mestu?????

Moz' bit' 'iljadu stvari...:trust:
Opisi malo detaljnije (konfa, napajanje, win, etc.);)

Meni se u igri najvise svidja, kada na kraju izadje onoj debeli i ti na njega bacis bombu!!! Fenomenalan kraj, ja sam odusevljen!

Meni se u igri najvise svidja, kada na kraju izadje onoj debeli i ti na njega bacis bombu!!! Fenomenalan kraj, ja sam odusevljen!

Nije valda da si igrao igru koja ima fiziku, bez fizike i da se probudilo nesto zensko u tebi ? :d

Poslednja izmena:
Dobro, dobro, nego jel ti se dopala igra ?

Nazad
Vrh Dno