Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Već rekoh negde gore. Kod mene 5.0.0 ne srče bateriju. Već 5.0.1 srče. Razlike između 5.0.0 i 5.0.x ja ne vidim, ovako, za korišćenje. Za sada koristim 5.0.0 bez problema. Ostan'te na starijoj verziji dok se ne reši problem sos srkanje baterije.

Koristim 5.0.20 i nemam problema sa baterijom na telefonu (nije mod verzija). ;)

Pa što jes, jes. Probleme sa nebuloznimm crpljenjem baterije, prijavljivali su korisnici i sa 4.xx.xx verzijama. A kod mene su šljakale dobro. Kod nekih i ova 5.0.2 radi dobro, kod nekih ne... ...sve u svemu, to s' sisanjem baterije nije baš dosledno. Valjda neko provali uskoro u kom čuču grmi zec pa i to reše...

Hvala, probacu 5.0.0 pa se javljam za par dana,pozdrav!

Obrisao 5.0.20, instalirao 5.0.0, i baterija se za 2 dana isprazni. A nista posebno ne maltretiram telefon. Evo sada vraceno na fabricka podesavanja, pa format card, pa bez garmina radi evo drugi dan, ni crtica ne fali. E sada cu da probam 5.0.0. Moguce da je popamtio bio razne gluposti od 5.0.20. Sta mislite?

Pa i kazu da je neophodno formatirati karticu prilikom promene verzija Garmina.
Ja testiram na 5800 Garmin 5.0.0 na crpljenje baterije.

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.30
as of February 13, 2009

Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:

* Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
* Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
* Improve map drawing performance.

Radi sjajno, napokon bez emulacije tastera, i napokon mogu da unesem i broj u ulici :D

pa polako peglaju sve.na nokiji E71 koju koristim je i verzija .20 radila dobro,presao sam na .30 zbog baterije telefona,cini mi se da je krace trajala u prethodnoj verziji!?

Ljudi kako da instaliram mape u garmin 5.00.30? da li mi treba basemap isupports fileove kao u 4 verziji ?imam jednu arhivu img sa mapom grcke a neznam sta i kako. probao u e:\garmin ali ne prepoznaje. U garminu oko instalacije mapa jos uvek ne mogu se snaci. koja je procedura. hvala. Moj mob je n78

Poslednja izmena:
osecaj me ne vara....citav 1.5 dan duze traje....ko bi rekao...

Ljudi kako da instaliram mape u garmin 5.00.30? da li mi treba basemap isupports fileove kao u 4 verziji ?imam jednu arhivu img sa mapom grcke a neznam sta i kako. probao u e:\garmin ali ne prepoznaje. U garminu oko instalacije mapa jos uvek ne mogu se snaci. koja je procedura. hvala. Moj mob je n78

Instaliraj lepo preko mapsource-a i PC-a... Operacija, cas posla

Instalirao Garmin na 5800, medjutim kada na telefonu pokrenem aplikaciju kaze mi da ne moze da nadje gps uredjaj i trazi mi da ukljucim bluetooth.
Jel moze mala pomoc?
Pretpostavljam da bih trebao da mu podesim da koristi integirsani gps,a ne neki externi, medjutim sada sam u drugom problemu, kada udjem u aplikaciju nekada mi se zakuca odmah,a nekad cim udjem u "settings" :(

Poslednja izmena:
Instalirao Garmin na 5800, medjutim kada na telefonu pokrenem aplikaciju kaze mi da ne moze da nadje gps uredjaj i trazi mi da ukljucim bluetooth.
Jel moze mala pomoc?
(

nisi u pravoj radnji kupio program :shock:
program se inace kupuje u infotim-u u bulevaru kneza aleksandra....

Jel moze mala pomoc?
Pretpostavljam da bih trebao da mu podesim da koristi integirsani gps,a ne neki externi, medjutim sada sam u drugom problemu, kada udjem u aplikaciju nekada mi se zakuca odmah,a nekad cim udjem u "settings" :(

Kad program nije registrovan onda ne podrzava integrisani GPS koliko se secam . ;)

Da li je neko pokusavao da ubaci softver i mapu na Samsung I550,trebalo bi da radi dobro??

Poslednja izmena:
Ja nove verzije stavljam na praznu karticu. Znači, prvo format kartice u telefonu, pa onda instalacija nove verzije tj. onog skinutog sa Garmin sajta (i prebacivanje muzike i bla. bla. šta već treba). Jedino što treba prebaciti sa stare verzije je glasovno navođenje. Nalazi se u folderu Garmin/voice. A i tada prebacim samo engleski i srpski.

Poslednja izmena:
Ja sam ubacio na svoj Samsung i550, i sve radi super !!!

Jel neko ubacio 5.00.40, kako drži baterija i treba li menjati verziju .30 sa ovom novom .40

Poslednja izmena:
ubacio ja i zadovoljan sam.meni baterija drzi duze 2 dana.

Svi koji se zale da im se mnogo brze prazni baterija od kada su instalirali verziju 5.00.xx !!!
Treba obrisati CardRunner.dll i CardRunner.RSC, a oni se nalaze na kartici i to
\sys\bin(ili hash)\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC

Cilj ovog brisanja je da se zaustavi proces TRautostart.exe koji je aktivan i kada Garmin nije aktivan, a sluzi za Garmin online usluge !!!

cardrunner.rsc mozete naci u c/sys/hash i za to je potreban hack, takodje cardrunner.rsc mozete naci i na e/sys/bin (u data modu na PC-u i za to ne treba hack), te cardrunner.dll u e/resource/plugins (takodje nije potreban hack).

Poslednja izmena:
Evo i poslednje verzije Map Source-a 6.15.4

Changes made from version 6.15.3 to 6.15.4:

* Fixed an issue using custom waypoint symbols installed in the current user directory.
* Fixed an issue displaying the vertical profile for certain maps.
* Fixed route issues for routes containing a waypoint more than once.
* Fixed transfer from and to Garmin Mobile PC devices.
* Fixed an issue with opening gdb files containing routes with identical names.
* Fixed an issue where the 'anchor' waypoint symbol was displayed incorrectly.
* Fixed an issue with map scrolling.
* Fixed an issue with route travel time calculations.
* Fixed an issue with performing address searches.
* Fixed an issue displaying map labels in print preview.

Nazad
Vrh Dno