Šta je novo?

Koji televizor posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Gizmo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tip tehnologije televizora koji posedujete

• Ukupno glasača
    249
^

Imam ja u penhausu u Njujorku od 148 icha Pioneer, slikatju prvom prilikom cim se vratim sa Bahama. Lol :d.

^ Ako mu pogledas "Moja Masina" i drugu stavku pod Mon, vrlo je verovatno da ima 🙂. Nije sigurno lud da uzme A950. :d 😀

^ Ako mu pogledas "Moja Masina" i drugu stavku pod Mon, vrlo je verovatno da ima 🙂. Nije sigurno lud da uzme A950. :d 😀

Nemoj tako, vidish po anketi da je vishe korisnika CRT-a, sto verovatno znaci da je CRT najbolji, a u koraku ga prati LCD jer i njih ima vishe :d. Sto mu nekako ispade da mora da je plazma najloshija 🙂. Kuro - ma to kupuju samo neznalice, samsung A956/656 - e to je vec tv :d.

Poslednja izmena:
Anketa sigurno neće dokazati šta je bolje nego šta zastupljenije kod forumaša, i to kod onih koji vide anketu i odluče se da kliknu za glas 🙂

toshiba 32"AV500PG. Wii je iza, a spojen je kompozitnim(crveni, beli, žuti) putem. preko scarta je slika mnogo bolja, a preko komponentnog je HD(ali samo 480p, što je isto HD). meni se sviđa i ovako. nosio sam kod par drugara koji imaju plazme, i nidge još nije bila ovako dobra slika (boje).

^

Imam ja u penhausu u Njujorku od 148 icha Pioneer, slikatju prvom prilikom cim se vratim sa Bahama. Lol :d.
Zovu te Ckalja u drustvu??? :trust: ili mislis da laganjem na forumu jacam ego?

btw, nije penhaus nego penthaus... toliko o Njujorku :d

@ Bozha

I da, A656 jeste TV, narocito kad vidis sta dobijas za te pare.

Poslednja izmena:
I tu je recimo plazma odlična.
Ako je ne gledaš s metar-dva.
S druge strane, CRT je samo gori po tom pitanju a HD sadržaj ne prikazuje dovoljno dobro.

Kad smo menjali CRT za TFT, svi su kukali za bojama i crnom (najednom sve vrvelo od pripremača i prelamača), sada kada to kao TV nije problem ni na LCD-ovima (za prosečne korisnike a kamoli na plazmi) šta je argument, 4:3 u 16:9? Prebaciće se signal na 16:9, na BBC-u i kroz kablovsku to izgleda odlično. Drugi argument je cena.

Kada budem imao lovu za bacanje u zemlji Srbiji u kojoj su preko 90% kanala i dalje analogni, ubedicu sebe da su mi plazma ili lcd neophodni, npr neki fullhd Sony ili Philips. Nemam brzi net da bih skidao filmove od 4.5Gb i vece.
Isto tako nemam potrebe za promenom mobilnog na svaka 3 meseca.

mali offtopic - jel moze neko da mi pomogne da nadjem temu gde neki lik hoce namerno da pokvari CRT televizor ? nekako se muchim sa time, ne mogu se setiti naziva .. ?

Poslednja izmena:
Sto je mnogo vas reklo
prvo kvalitet signala pa ostalo
(dobar auto ne ide dobro sa losim gorivom🙂)
Imam 72 crt i krovnu antenu & total Sh..t TV da ih ne reklamiram
al sta cu kad se drzavi ne isplati da uvede kabel za nas par, svi oko mene imaju kablovsku😡.

40A656 ...plasma wanna be 😛

Nazad
Vrh Dno