Ne pada mi napamet da kupujem cooler za graficku za 30 evra,mozda bi nesto jeftinije i uzeo.Graficka je jos nova,ima pola godine,sredinom jula sam je kupio...Nije bila overclockovana,radi na defaultu.Jos jednom sam je lepo ocistio i sad je temperatura 57-61 stepeni u windows-u,a u stalkeru clear sky i flatout ultimate carnage-u ide od 94-99 stepeni i to sve na 50% koriscenja ventilatora.Ne dolazi do 100 stepeni pa ne pocinje sam da ubrzava,ali opet je ovo jako visoko.Trenutno imam 8.12 drivere i oni isto pokazuju,a i HW monitor isto tako.Ako nemate jos neko resenje preostaje mi da stavim ventilator da se okrece oko 60-65% u igrama,a u windowsu da ga drzim na 50% mada mi je to dosta bucno.Pre sam drzao na 25-30% u winu,a u igrama nikad nisam stavljao preko 50%...
Imam jos garanciju na graficku samo sto sam iz Novog Sada,a kupio sam je u Beogradu pa bi morao da se cimam,a i verovatno bi cekao mozda i mesec dana dok se oni ne bi skontali sta da rade sa mojom grafickom,tako da mi se to bas i ne radi...