Šta je novo?

Laptop u krevetu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi napišite ko je još koristio svoj laptop u WC-u, da bi ostali korisnici znali da ih ne kupuju od vas, kada ih budete prodavali.:p:-devil-::S::smoke:

:wave:

Poslednja izmena:
Stvarno. Kao da kupujes gace od nekog. Ali gace se peru. A i otisli smo debelo u off u ovoj temi, ciji naslov sam po sebi vuce u off :D

ontopic: Koristim lap i u krevetu. Surf na krilu, filmovi na stolici pored kreveta (mada nekad i surfujem uz pomoc on-screen keyboard i magnifier-a :S uzas zivi)

Laptop skoro iskljucivo koristim u krevetu jer mi,srecom,bas tu najjaci wifi.Imam i tv karticu pa veselju nigde kraja.Za kuckanje koristim okrenutu kantu od 20l,a za gledanje tv/dvd kutiju za cipele.Zvuk pici na liniju koja je pored kreveta.Evo sad pada sneg ko lud, kablovska ne radi,inace bih imao mali "allways on top" ekrancic u cosku

Nosim laptop u kuhinju kada perem sudove :)

Pa hvala Bogu da nosiš, treba ti da ga spojiš na mašinu za pranje sudova, reprogramiraš je i za što kraći period uz što veću uštedu energije sa što manje tabletica postigneš dijamantski sjaj svojih tanjura i kašikica :d

Lap top, krevet i free wireless...ima li bolja kombinacija :).....jos kada dodje decko....

sta tje ti lap top kada dodje decko :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno