sta je zaboga Atari 1050?pa jos 2.5" disketa?
mora da sam propustio nesto
(postoji Atari 520, 1040... i koriste 3.5" DD diskete)
:zgran: Propustio ocigledno... "2.5" je verzija DOS, a "ATARI 1050" je floppy drive za diskete formata 5.25" za "ATARI 800XL"... http://www.atarimuseum.com/computers/8BITS/XL/xlperipherals/atari1050.html
Učiti!!!
Možeš to i sam. Napravi SIO2PC interfejs i prebaci preko pc-ja image diskete skinut sa neta.
UČITI! :d![]()
Cenis da je to jednostavnije od presnimavanja diskete ako je neko ima? :trust:
I cisto da se ne zaboravi koja je ovo tema uopste,imam M-Tec 1230/28/FPU28/8mb za razmenu.
Pa j*bo kupovinu toga,25e je 3.1 za 1200-ku,jeftinije resenje je blitz(krieg)kick![]()
Pa jeste jeftinije rešenje ali sam pitao čisto ko zna možda neko ima.A što se tiče programiranja svojevremeno sam čuo da je jedan tip u BG to radio,ali bio sam klinac ko zna da li je to uopšte bilo istina ili su me samo ložili.
Ja imam 3.0 na mojoj,3.1 imam samo na A500+ (hvala Orange) i ne znam uopste sta ce mi 3.1 kad nemam hdd za nju . . . Bio je predvidjen za A2000 ali kako joj nije bilo spasa,ROM je zavrsio u 500-ki.
hej ma orange mi je poslao taj kick, to je za a600 u jednom cipu, nevidim zasto nebi moglo da se odradi i za a1200?
Ne znam da li je dovoljno retro al' sobzirom na teskocu pronalazenja htedoh da priupitam ,da li neko ima slucajno laser za ps2 (onaj debeli, ne slim, mada mislim da su neki cak i isti), ja imam ceo jedan ps2 (uglavnom razsrafljen, naravno samo konzola bez dzojstika i kablova) pa ako nekome treba moze i trampa ili bih kupio laser.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari