ti si neumoran i naravno opet nisi u pravu. Dao sam 230e posto je tolko kostala kad se pojavila. 7900gt je tada bio oko 280, a 7950gt (Nedjo prodavao tada po 285e) isto tolko. 7900gto je bio 300e. Tred sam otvorio mesec dana PRE nego sto sam kupio kartu

Nema tu nikakvog "rekla-kazala". I ne znam sta jos osim atija pljuckam, a da je pljuckanje, a ne zezanje? Nadji mi jedan post gde sam neki chipset napusavao u tom smislu na koji ti mislis :trust:
Na ostalo sam ti vec odgovorio. Nemam danas nista vise para nego sto sam imao 2006-te ili neke druge godine. Ni danas, kao ni tada, necu davati preko 150e za cpu, preko 130e za plocu itd itd.
I sta je "ownage" u njegovom postu? Odgovorio sam mu za chipset jos nocas. Nisam ga najbolje razumeo sta pita pa sam prosirio odgovor. Posle je pitao da pojasnim to, sto sam i uradio.
Takodje, mislim da ce raditi onako kako sam rekao, tj. osetno losije, a ne 2-3 fps kao sto ti kazes. Na kraju krajeva to sad nije ni bitno posto je momak rekao da ce upgrejdovati masinu. Ne zbog 945 chipseta iskljucivo, vec zbog svega ostalog sto radi losije nego na recimo P35. Malo manji bandwidth, malo vece latencije, malo ovo, malo ono i sve skupa kad se sabere ne verujem da ce biti svega 2-3fps u odnosu na recimo p35/p45
:wave:
edit: meni se sada cini da on pita da li ce karta raditi bez problema, a ne kako ce raditi. Ako je to pitanje onda: ne znas dok ne probas. Ne zato sto ja "napusavam" ati, vec zato sto je tako.