Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

zna li neko da li je moguce/ i kako / ubaciti hdd u xbox arcade.
takodje, mora li neki poseban model hdda ?

pitam jer mu je cena pala na izuzetno primamljivih 200e .

Moze da se ubaci WD Bevs, ali to je preveliko budzenje, X360 ionako radi na ivici crkavanja, samo mu josh taj HDD fali.

bitno da je moguce.

wd 120 bevs - ceteres evra.

a proces ugradnje. kako to ide ? ubodes, prepozna i to je to ?

Izašle sledeće igrice za kutiju!

Street Fighter IV
F.E.A.R. 2: Project Origin
Destroy All Humans!: Path Of The Furon

3x strava igrica, 3x preporuka!

skoro iste su i za drugu platformu, onu krcatu ekskluzivama :p

Ja sam ustvario došao u ovu temu, da kukam, kako ova igra nije izašla na Wii-ju. Većina jeste (na GameCube, VirtualConsole), ali ovako kompletno nije.
Definitivno "must buy" za Xbox360.

The Most Comprehensive Collection of Classic SEGA Titles:
Alex Kidd in the Enchanted Castle
Alien Storm
Altered Beast
Beyond Oasis
Bonanza Bros.
Columns
Comix Zone
Decap Attack starring Chuck D. Head
Dr. Robotnik's MBM
Dynamite Headdy
Ecco the Dolphin
Ecco II: The Tides of Time
E-SWAT
Fatal Labyrinth
Flicky
Gain Ground
Golden Axe I
Golden Axe II
Golden Axe III
Kid Chameleon
Phantasy Star II
Phantasy Star III: Generations of Doom
Phantasy Star IV: The End of the Millennium
Ristar
Shining in the Darkness
Shining Force
Shining Force 2
Shinobi III: Return of the Ninja Master
Sonic 3D Blast
Sonic and Knuckles
Sonic Spinball
Sonic The Hedgehog
Sonic The Hedgehog 2
Sonic The Hedgehog 3
Streets of Rage
Streets of Rage 2
Streets of Rage 3
Super Thunder Blade
Vectorman
Vectorman 2

LOL :d Jel ti nikada nisi igrao te igre, ili te stigla neka nostalgija, poshto vecina tih igara nije bila dobra ni kad su se pojavile :d

Hmm, u pravu si. Sve te igre su glupe, jednostavne, i što najgore, zaostale. A plus, što sam neke već (davno) odigrao. Stvarno nepromišljen post sa moje strane, izvinjavamo se izvinjavano. A i stvarno glupo od mene, što sam poželeo da ovo dođe i na Wii, kad on jedva može da da sliku na TV, a ne još da emulira SMD ili SMS.
Grehota baciti i DL za ovo. Pitam se o čemu SEGA razmišlja. Pa ko će da kupi ovo za kutiju ili ps? Pored KZ?

sarkazmometar, kaže da sam preterao :S:

Možda neko voli "classic games", ali siguran sam da bi mnogi voleli da te "igrice" (>30kom) dobiju za 40e (ili 120 dinara ). Njihovi razlozi su uglavnom nostalgija. Dosta im je FPS za koje treba da upamtiš 16 dugmića i njihove kombinacije. Nekad se u igrama koristilo samo 2 dugmeta a ipak su nam oduzele i vremena i para od užine. Jaooooo SEGOTEKO ŠTO SE ZATVORI!! :d

Ti si upravo rekao kako je Golden Axe bolji od Killzone 2, bravo :)

Poslednja izmena:
Koliko se ja secam predavanja logike, nije to rekao :).

Ne znam onda shta je rekao. Ko igre od pre 20 godina moze da igra danas, i da ih uporedjuje sa novim igrama, slobodno moze da menja hobi :)

Ok, igrali smo te igre kad smo imali 10 ili 12 godina, super smo se provodili, ali to vreme je proshlo davno i nece se vratiti naprasno tako shto cemo ih ponovo pustiti danas. Daleko ozbiljnije igre, od pre 10 godina su danas najobichniji krsh.

Umesto da se vracamo igrama koje su nam bile dobre kada smo bili klinci, treba pronaci nove igre sa kojima cesh imati identichan osecaj, retke jesu, ali ih ima, i nisu na Wii.

Sta ja znam, ja sam fan emulacije i prilicno cesto igram stare igre.

Pa, za 150 din (u mom slučaju, Verbatim, ima i jeftinije), zašto ne bi odigrao Comix Zone :banana:.
A i Sonic-a sam se uželeo.

kolko je ova lista oskudna nemam reci :zgran: ...igre su generalno ok ali puno puno dobrih igara fali!!!...nema Mickey Mania,Addams Family,Greendog,Pulseman,Micky World,Sparkster i puno puno dobrih naslova...ma ko ga *ebe ionako imam na kompu kolekciju od 1500 romova sa sege mege,sege game gear i sege master systema...ali,sonic je ipak bio legenda...najjaca igra na svetu neracunajuci ova nova *ovna koja sega hoce da uvali...cak i inace slusam muziku iz sonica sa sege mege...to su bile kompozicije samo takve,nenadmasive...

Nema ni Flinka :(
Ja slusam muziku iz Ristara, Battletoads and Double Dragon i vec pomenutog Flink-a :)
BTW vise bih voleo kada bi uradili HD remake nekih igara slicno slikama ispod:

2vwfod5.jpg

2ilh5c9.jpg

33o18hu.jpg

2yvqefd.jpg

5510qx.jpg

Loodilo, odakle su to slike, jel su samo ''našminkane'' ili ima takvih igara? Interesuje me Sonic :p

Sa Deviantarta.
To su neki likovi radili, nije to nista zvanicno.

btw, ne znam koji image imate, ali onaj na koji sam ja nabasao ne prolazi stealth check.. tako da, na svoj rizik igrate..

Ja sto sam nasao pise da je ntsc by KFC (usa/jpn).Jel' ipak region free?

Meni se igra pretjerano neshto i ne svidja. Tucha ko tucha...

mislim da je rech o sega genesis packu a ne o street fighter 4-ci :D

jel se zna nesto o GTA Lost and damned da li ce moci da se skine sa neta za dzabe pa de se reze kao sve ostale igre ili ce morai da se placa 20$

vido sam na kraju nekog trejlera pise kao da se mora skidati sa onok xbox markepace-a a dole pise dostupno i na dsiku...valjda ce moci da se skida za dz,i pise potrebna original kopija gta4 da li ce raditi i sa narodnom verzijom

Poslednja izmena:
Kao besplatnu expanziju? DLC-downloadable content-otkud Live! zna dal je original...

Vrh Dno