Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Ispozavrsavao sam sve misije i dosao do 65.60 % . resavam misije umesto policije,nalazim one "plave" ljude po gradu resavam i to,ali se procenat ne povecava.Sta mi je promaklo?Sta da radim da dodjem do 100% ?

Moraš da poubijaš 200 golubova po gradu.

Hehe, a ja sam na 78%, a jos nisam ni stigao do kraja, tj. finalne misije... sve u svemu, "pubijao" sam 50-tak golubova, resio komplet pandurske misije, par stunt-ova, i 7-8 random likova... realno, moze se stici blizu stotke bez mnogo cimanja. Inace, imam oko 60h gameplay-a (i jos uvek mi je zanimljivo, kao da sam prvi put "seo" za igru).;)

100% requirements:

Ninety Story/Procedural Missions 68%
Acquire each friend's special ability and do their activities 10%
Win at each activity and mini-game 5%
Find all random characters and complete their missions 5%
Kill all thirty wanted persons 2.5%
Complete all twenty vigilante crimes 2.5%
Complete all fifty stunt jumps 2.5%
Eliminate all two-hundred pigeons 2.5%
Complete all thirty car thefts 2%

Poslednja izmena:
Hehe, a ja sam na 78%, a jos nisam ni stigao do kraja, tj. finalne misije... sve u svemu, "pubijao" sam 50-tak golubova, resio komplet pandurske misije, par stunt-ova, i 7-8 random likova... realno, moze se stici blizu stotke bez mnogo cimanja. Inace, imam oko 60h gameplay-a (i jos uvek mi je zanimljivo, kao da sam prvi put "seo" za igru).;)

Ja sam na 66%,presao sve misije,nesto manje od 30 sati igranja.Zanima me ima li neki patch ili nesto slicno tako da mogu da vidim gde se nalaze svi golubovi/stunt-ovi/random likovi i slicno ili moram sve da ih trazim???

Ja sam na 66%,presao sve misije,nesto manje od 30 sati igranja.Zanima me ima li neki patch ili nesto slicno tako da mogu da vidim gde se nalaze svi golubovi/stunt-ovi/random likovi i slicno ili moram sve da ih trazim???

Nema nikakvih patch-eva ili slicnog...
Potrazi malo po netu; imaju slike - mape grada na kojima su obelezeni stunt-ovi, golubovi, random likovi i sl.
Ako ne nadjes, javi da postavim.;)

imam problem u misiji Clean Getaway neće da mi pozvoni telefon i da mi Vlad rekne da idem do praonice.da li to resava neki od patch-eva i može li mi iko pomoci kako da to rešim.
hvala unapred

Lako je,nemoj da startujes igru preko gta exe ni preko social...udji u folder rokstar u program files i videces launcher pa ga izbaci kao ikonicu i sa njim startuj...ja malo napamet ali predpostavljam da imas sve sto se ovde pisalo za patch 1.02 itd...ja i sada mogu da pokrenem preko gta exe i dobijem sto i ti,onda izadjem iz igrice i startujem launcher...probaj,ne kosta...

Ako mislis da startuje igru preko '' LaunchGTAIV '' , on automatski otvara Social Club kad to uradim , i problem je i dalje tu...aj molim te pojasni malo nemoj napamet :p

Ako mislis da startuje igru preko '' LaunchGTAIV '' , on automatski otvara Social Club kad to uradim , i problem je i dalje tu...aj molim te pojasni malo nemoj napamet :p

Pa ne znam da li smem da pisem o postupku ubacivanja lekova...

Uglavnom,kada startujes igru da ti sve bude OK na ekranu ce ti velikim slovima izaci RAZOR pa onda onda bela slova iz igre a kada startujem sa gta4 exe dobijem sto i ti...

Znaci,instaliraj patch 102,instaliraj liveless 094 sa kopiranjem onih DLL fajlova ali dobro citaj sta pise,kopiraj razora i pokreni launchgta4...ako ne ide nastavicemo na PP...probaj i drugi neki RAZOR...

Poslednja izmena:
Imam problem sa onim stunt-om koji se nalazi u dvoristu neke veoma dobro branjene gradjevine.Cim udjem u dvoriste 4 zvezdice mi se aktiviraju i jure me kao ludi.Pitanje: Jer se stunt nalazi iza gradjevine(opshtine-sta li je) u nekom dvoristu?Jer to sam nasao ali kad "skocim" nista se ne desava.Kao da to nije stunt uopste.Pomagajte...!?

To je u policijskoj stanici. Moraš da prvo da preskočiš na drugi deo zgrade pa odatle skačeš prema parku.

Pomoc.Kaze da ukredem 30 automobila za "Steve-ija".Znam da mi se tokom igre javljao lik i trazio da kradem kola za njega,ali nisam imao vremena za to tad.Kako da te misije aktiviram sad.Ne mogu da nadjem nista slicno kroz mobilni.Pomagajte...

Pomoc.Kaze da ukredem 30 automobila za "Steve-ija".Znam da mi se tokom igre javljao lik i trazio da kradem kola za njega,ali nisam imao vremena za to tad.Kako da te misije aktiviram sad.Ne mogu da nadjem nista slicno kroz mobilni.Pomagajte...

Izvinjavam se zbog duplog posta,ali snasao sam se.Jedva sam nasao poruku od Steve-ija u telefonu tako da je to sad OK.

Gde da nadjem onu Pagani Zondu?Dobio sam je kao nagradu kad sam resio onu misiju,ali naravno ostao sam bez nje! :) Nisam nasao cheat za nju,zna li mozda neko gde moze da se nadje na mapi???

Al si ga objasnio, alal ti ćufte. Sreća tvoja pa umem da ti čitam misli.

Dobio si žuti Infernus za obavljene misije za onog derpea Bernie Crane-a. Sada ti se na mapi nalazi njegova pozicija, kao da je ostala još neka misija da se obavi. To je pozicija kola.

Ako ti još nije jasno, kola se nalaze na parkingu iza kuće, na ćošku Galveston ave. i Pyrite st. na srednjem ostrvu između parka i West river-a.

Gde da nadjem onu Pagani Zondu?Dobio sam je kao nagradu kad sam resio onu misiju,ali naravno ostao sam bez nje! :) Nisam nasao cheat za nju,zna li mozda neko gde moze da se nadje na mapi???

Idi tamo kod liberty,iza onog velikog luna parka,skreni desno kroz rampu gde si isao na misije na pocetku...na kraju puta,druga kuca sa desne strane u dvoristu uvek ima ferarija...uzmes njega i vozas se po centru grada i nacices...retko ih ima ali ih ima...
Inace je to mozda i najlosija strana GTA4 da u zavisnosti sta vozis, isti se automobili pojavljuju na putu...

E ja zaboravio,pise tamo da bi za 100% trebalo sve da se uradi ukljucujuci pikado,strip club i ostalo...i za Romana je trebalo voziti njegove taxi...kako to nisam uradio a Romana vise nema medju mojim ukucanima jer to znaci da nikad necu imati 100%?

Taxi NE mora da se vozi. Zato sto posle odredjene misije ne bi mogao da dodjes do 100%. Procitaj to jos jednom. Ja sam proso 100%, to ti kazem iz prve ruke.

Poshto tema ima xyz strana, a vetj sam overio i "GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi" temu..

Isprobao svashta, ali igra je skoro pa totalno.. neigriva (oko 10fps). Ima li pomotji za mene?.. ima li ko sugestiju, a da se ne svede na - kupi triple/quad/gtx?

Poshto tema ima xyz strana, a vetj sam overio i "GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi" temu..

Isprobao svashta, ali igra je skoro pa totalno.. neigriva (oko 10fps). Ima li pomotji za mene?.. ima li ko sugestiju, a da se ne svede na - kupi triple/quad/gtx?

Cini mi se da meni i tebi nema spasa , GTA 4 cemo igrati jednog dana daleka , ali hajde bar ce tada izaci hrpa modova , novih auta itd...

Ali prosto ne mogu da verujem.. prvi put kada sam pokrenuo igru, imao sam 23.23fps.

Drugi put - 11fps. Od tada, mosha. Nishta. Ni jedan patch, nijedan driver, nijedan xlive remover, nijedan tweak.. nishta ne pomaze.

Tuzna smejurija.

dooshane, da li si probao da nasviraš sve opcije vezane za grafiku na max? Kod mene iz nekog razloga igra ima bar 15 frejma više kad je sve na max, nego na medium ;)
Čudan je ovaj GTA...

Nisam, jer sam ustanovio da mi protzesor obara takt na 1000mhz samoinitzijativno, chim se udje u neku igru..

Poslednja izmena:
Sad sam skontao koliko GTAIV voli brz procesor. Kada procesor drzim na defaultu na 2.2ghz igra ocajno radi, ali kad ga OC na 2.9ghz igra prosto poleti

Posle odredjenog vremena fps padne na 1-2. Znaci igrica postaje apsolutno neigriva. Instalirao sam zadnji patch i zalechio igricu razorovim lekom koji odgovara poslednjem patchu (1.02). Igrica je u pocetku kolko-tolko igriva (oko 25 fps) i onda bez ikakvog razloga dolazi do apsolutnog kocenja i padanja fps-a na najmanju mogucu vrednost. Kad pritisnem na esc, meni se pojavljuje tek posle desetak sekundi i u okviru njega je nenormalno kocenje, a ponavljam kad pokrenem igru sve je normalno i meni siba kako treba i u samoj igrici je sve normalno. U cemu moze biti problem ? Nisam nista klokovao, komponente se ne pregrevaju, a i ranije sam igrao gta bez problema uz instaliran patch.

Moguce da je problem do nekih kodeka. Imao sam slican problem sa Oblivion i Fallout-om.

Nije do kodeka. Nemam kodeke na kompu (koristim kmplayer).
BTW: Malopre mi skroz ukocilo, gtaIV.exe mi zauzeo 99% CPU-a.

Vrh Dno