Šta je novo?

Kako izgleda vaš gaming setup?

:) F86, ja sam ga uzeo pre vise od godinu i od prvog dana, kad upalim meni, pojavi se neka tanka crta sarena svaki put na razlicitoj poziciji na meniju. To nema inace kad gledamo tv, igram i sl., samo kad je prikazan onaj meni za podesavanja pojavi se na njemu, inace je slika perfektna. Nikad nisam uspeo da provalim sta je, ali definitivno izgleda neki bug u firmware-u Samsunga. Nisu mrtvi ili zglavljeni pixeli jer to nema kad iskljucim meni. Veoma sam zadvoljan tv-om i nisam hteo da nosim ovde nasima "da pogledaju" da ne bi zavsio samo sa okvirom tv-a :)
Da nisi imao slicna iskustva ?

malimravbg je napisao(la):

Vidim da si vec uzeo G25. Svaka cat matori :D A jako pametno je i ono resenje sa drzacem za volan, sve je tu pri ruci, na pravoj visini, imas dovoljno mesta za manevrusanje... Samo jos to da izlakiras da se slaze sa stolicom i da sve bude kompletno.
BTW, onaj tvoj bivsi volan odlicno sljaka ;)

Zena i konzole ne idu zajedno nikako :p

:d

Zena i konzole jos nekako i idu, ali surround i zena, e to je tek zeznuta materija :) 6 zvucnika sa sve kablovima uspevaju da isprovociraju svaku pripadnicu lepseg pola, zato ce meni ozvucenje na kraju da zavrsi na krovu kako je krenulo :wall:

Pa nije vam valjda žena bitnija od DTSa :D

***a, to je efekat kuvane zabe :) Al sta mi vredi kad ionako nemam nesto ni vremena da uzivam u celoj skalameriji koju sam skupljao godinama pa se zato ni ne opterecujem mnogo.

:d

Zena i konzole jos nekako i idu, ali surround i zena, e to je tek zeznuta materija :) 6 zvucnika sa sve kablovima uspevaju da isprovociraju svaku pripadnicu lepseg pola, zato ce meni ozvucenje na kraju da zavrsi na krovu kako je krenulo :wall:

potpuno tacno...ja sam sve kablove nagurala pored zidova i prekrila tepihom...zaista uzasno izgleda kada ti kablovi gmizu po kuci

Jes brate, kanalice su zakon za to ;)

^Jednom rijecju fantazija!!!

Poslednja izmena:
Perverzija!

lozac.jpg

ko razume shvatiće :D

druga s desna u sredini:D

^^ Ahahahahahahahahahaha

Odakle ti to :D

Medju slikama je neko odavde ;) :D

Gledajući slike rekao bih ovaj desno pored Zokija :D

Ma jok bolje je ovako pa da mogu da ti kažem: Elementary dear Watson :)

Taj neko ima helghasta u avataru :)

Šta je Helgast? Neki stvor iz Gospodara Prstenova ili... :banana:

Mislio sam da će bananko biti dovoljan da se skapira kao ironija ali sam pogrešio

Zezao sam se :D

ma našao driver neki ložačev portret i kaže evo ti stavi na zid :D i ja stavio :p

Jos sam Jordana zamenio na zidu, ni manje ni vise :D

Nazad
Vrh Dno