Pa i ja sam govorio o *****u, predpostavljam ne svesnom, ali iniciranom od strane matrixxsu-a...
..Auuuuu, izgleda da sam mojim postom uneo nemir i razdor na forum, nije mi bila namera, sta vise, moj post je bio upucen indirektno dekinsu i samo njemu, da se ne zahebe i zbog necijeg loseg saveta proda takvu plocu i grafulju, a koji bi, je li, mozda, nedajboze kakvog "ludaka", mogli biti vraceni na "nemio" nacin...
...elem, ako sam koga uvredio, ovim putem ja se izvinjavam, svima osim matrixxsu, a i njemu se izvinjavam sto mu se ne izvinjavam... :d ...ne izvinjavam mu se iz razloga sto nema razloga za to... A zasto ? Zato sto smatram da nicija replika ne trazi izvinjenje, pod uslovom da nije hejt i sl. ...ja smatram da moja nije, ako gresim neka me isprave...
@matrixxsu
Sugradjanine moj, da mi nisi skrenuo paznju, bez ljutnje, ne bih ni obratio paznju na tebe licno i da sam
bas tvoje postove "ispravljao"..??!, ali kako sam bio prozvan, dao sam sebi slobodu, prelistao tvoje postove i ustanovio da, u vecini istih, dajes suvisle, neodredjene i povrsne savete (ne bih rekao pogresne pa da shvatis kao atak na tvoju licnost), te sam se verovatno vodjen time ukljucivao u temu (ako i jesam...), a naj cesce samo ponovis, iskarikirano, ono sto je neko par postova pre tebe u istom, ili slicnom topiku vec napisao (predpostavljam da "juris cifru" u rubrici "Poruka:xxx")... pozz od mene :wave:
P.S.
...jesi li siguran da se ne poznajemo ?
@ppredrag
...zahvaljujem na podrsci