Valjda treba horizontalno, neki su se ljutili što se uvek reklamira vertikalno, a za hlađenje je bolje da stoji horizontalno.
E paz sad vraga ovaj prica o sporetu kad ja poceo da skupljam pare da ga kupim.
Pa zar to grejanje nije vise prevazidjeno?Samo da vam kazem da kad ga kupim ne nameravam da ga gasim,ocu da kazem deca po danu a ja nastavljam uvece.Moze li netko opste dati neku garanciju ili postoji netko od nas kod koga vecinom konzola non stop radi da kaze utiske da li ce da bude sve u redu.
Najnoviji Jasper ima CPU i GPU u 65nm, ima i dodatni hladnjak za GPU, tako da ne bi trebalo da bude problema, X-calmp fix je obavezan za sve revizije. Ja imam Falcon, ima dodatni hladnjak za GPU i X-clamp fix, držim ga horizontalno. Inače Falcon ima CPU 65nm, GPU 90nm, a memorijski čip na GPU-u je u 80nm (ispravite me ako grešim). Za čitanje diskova ne znam, ali mislim da je nezgodno ako se drži vertikalno.
Naravno treba uraditi prije rroda, tada je fix najefikasniji. Ja sam mogao da nabavim taj repair kit i sve i imao odlicno uputstvo al dzabe kad to treba odraditi precizno i kako trebaUkoliko krenes sam da radis evo ti odlicno uputstvo, ima vise nacina kako odraditi x-clamp al mislim da je ovaj najbolji.
http://rapidshare.com/files/194293193/how_to_fix_rrod.rar.html
Xclamp fix sam uradio sam sa plasticnim sajbnama koje sam napravio(sekao)
Evo jednog novijeg i detaljnijeg x-clamp fixa.
Imam par pitanja u vezi X boxa 360 pa bih molio da mi neko odgovori.
1. Zelim da uzmem Arcade model i kako da znam da li je moguce fleshovati dvdrom?
2. Da li neko zna zvanican procenat arcade modela koji rroduju?
3. Da li je dosta bucan dvdrom na arcade modelu ili je podnosliva buka?
Imam par pitanja u vezi X boxa 360 pa bih molio da mi neko odgovori.
1. Zelim da uzmem Arcade model i kako da znam da li je moguce fleshovati dvdrom?
2. Da li neko zna zvanican procenat arcade modela koji rroduju?
3. Da li je dosta bucan dvdrom na arcade modelu ili je podnosliva buka?
Izašla Shellshock 2 igra na tržištu za x360, pa ako neko može nek napravi topic o njoj....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari