Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Valjda treba horizontalno, neki su se ljutili što se uvek reklamira vertikalno, a za hlađenje je bolje da stoji horizontalno.

Valjda treba horizontalno, neki su se ljutili što se uvek reklamira vertikalno, a za hlađenje je bolje da stoji horizontalno.

A vidis meni dok je stojao horizontalno nije ocitavao neke dvd-e,a i moj subjektivni utisak je da se manje greje kada stoji vertikalno,opet,sumnjam da je razlika velika,sporet je sporet ma kako ga okrenuo:D

E paz sad vraga ovaj prica o sporetu kad ja poceo da skupljam pare da ga kupim.
Pa zar to grejanje nije vise prevazidjeno?Samo da vam kazem da kad ga kupim ne nameravam da ga gasim,ocu da kazem deca po danu a ja nastavljam uvece.Moze li netko opste dati neku garanciju ili postoji netko od nas kod koga vecinom konzola non stop radi da kaze utiske da li ce da bude sve u redu.

E paz sad vraga ovaj prica o sporetu kad ja poceo da skupljam pare da ga kupim.
Pa zar to grejanje nije vise prevazidjeno?Samo da vam kazem da kad ga kupim ne nameravam da ga gasim,ocu da kazem deca po danu a ja nastavljam uvece.Moze li netko opste dati neku garanciju ili postoji netko od nas kod koga vecinom konzola non stop radi da kaze utiske da li ce da bude sve u redu.

uradi x-clamp i bice sve u redu

Moracu vidim i ja tako sam i mislio al ajd da pitam sto je sigurno sigurno je.

Najnoviji Jasper ima CPU i GPU u 65nm, ima i dodatni hladnjak za GPU, tako da ne bi trebalo da bude problema, X-calmp fix je obavezan za sve revizije. Ja imam Falcon, ima dodatni hladnjak za GPU i X-clamp fix, držim ga horizontalno. Inače Falcon ima CPU 65nm, GPU 90nm, a memorijski čip na GPU-u je u 80nm (ispravite me ako grešim). Za čitanje diskova ne znam, ali mislim da je nezgodno ako se drži vertikalno.

Najnoviji Jasper ima CPU i GPU u 65nm, ima i dodatni hladnjak za GPU, tako da ne bi trebalo da bude problema, X-calmp fix je obavezan za sve revizije. Ja imam Falcon, ima dodatni hladnjak za GPU i X-clamp fix, držim ga horizontalno. Inače Falcon ima CPU 65nm, GPU 90nm, a memorijski čip na GPU-u je u 80nm (ispravite me ako grešim). Za čitanje diskova ne znam, ali mislim da je nezgodno ako se drži vertikalno.

ja otkad ga imam uvek sam ga držao vertikalno tj i dalje ga držim i nikada nisam imao problema pri čitanju diskova

Vertikalno drzanje nije problem za chitanje diskova, nego za hladjenje. Jedno 80% svezeg vazduha konzola vuche sa desne strane, a kada je postavish vertikalno, ceo taj prostor se "zapushi".

Al je dobar Table Tennis :)

XBOX360

04.02. - R-Type Dimensions
06.02. - Raven Squad
06.02. - ShellShock 2 : Blood Trails
10.02. - Sonic's Ultimate Genesis Collection
10.02. - X-Blades
10.02. - Tomb Raider: Underworld - Beneath the Ashes
13.02. - F.E.A.R. 2: Project Origin
17.02. - Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
20.02. - 50 Cent: Blood on the Sand
20.02. - RACE Pro
20.02. - Street Fighter IV
27.02. - Halo Wars
27.02. - OneChanbara: Bikini Samurai Squad
27.02. - The Godfather II

ENGY !!!

bikini samurai!!! :d Kupujem kutiju odma'! :D

uuuuuu novi r-type :)

Jer postoji neko ko je radio X-clamp fix za Xbox(sem driver-a, on tajnu cuva ko zalivenu ;) ), dal da uzmem sa ebay-a repair kit koji ima plasticne sajbne ili da uzmem metalne... Koje su bolje, koju pastu da stavim(ona koju oni daju u kitu mi je nekako fush:D), i dal je bolje da uradim x-clam fix preventive radi ili da cekam da mu dodje sudnji dan...??? poz

Naravno treba uraditi prije rroda, tada je fix najefikasniji. Ja sam mogao da nabavim taj repair kit i sve i imao odlicno uputstvo al dzabe kad to treba odraditi precizno i kako treba :) Ukoliko krenes sam da radis evo ti odlicno uputstvo, ima vise nacina kako odraditi x-clamp al mislim da je ovaj najbolji.

http://rapidshare.com/files/194293193/how_to_fix_rrod.rar.html

Poslednja izmena:
Naravno treba uraditi prije rroda, tada je fix najefikasniji. Ja sam mogao da nabavim taj repair kit i sve i imao odlicno uputstvo al dzabe kad to treba odraditi precizno i kako treba :) Ukoliko krenes sam da radis evo ti odlicno uputstvo, ima vise nacina kako odraditi x-clamp al mislim da je ovaj najbolji.

http://rapidshare.com/files/194293193/how_to_fix_rrod.rar.html

Pa jer si uradio repair kit? A da, naravno da treba jako precizan biti, inace moze sve da se spali... :d poz i hvala na link... :p

Imam par pitanja u vezi X boxa 360 pa bih molio da mi neko odgovori.
1. Zelim da uzmem Arcade model i kako da znam da li je moguce fleshovati dvdrom?
2. Da li neko zna zvanican procenat arcade modela koji rroduju?
3. Da li je dosta bucan dvdrom na arcade modelu ili je podnosliva buka?

1. Zelim da uzmem Arcade model i kako da znam da li je moguce fleshovati dvdrom?

1.Svaki xbox moze da se flesuje.
2.Nebitno je koji je model rrod je stvar srece ili nesrece.:)
3.Podnosljiva je buka.

Poslednja izmena:
jel arcade onaj bez harda? ako jeste, zar nije sad ludost to kupiti kad je moguce instaliranje igrice™ na hd?

sto se tice broja 2, zvanican procenat je mnogo manji nego sto to realno jeste

Ako zelis povoljno da kupis arcade flesovan, sa jasper plocom(najmanje se greje, a sigurno i najmanje kvari) kontaktiraj "prenex"-a sa ovog foruma... Sto se tice buke, jeste bucan u pm, ali kad se igras za "DZ" boli te uvo za buku, jedino ako se igras bez zvuka mada mislim da to niko ne radi... :)

Zar nije fora da samo moze da se fleshuje ako ima BENQ drajv?
Ili svaki drajv moze da se fleshuje?
Uzeo bi ga jer imam opciju da ga kupim (nov) za 18 000 dindzi, al izgleda bolje da ne uzimam (ne daje mi se i za hard disk)
Ma najbolje da kupim i PS3 i Xbox i na konju sam:smash:

Poslednja izmena:
Izašla Shellshock 2 igra na tržištu za x360, pa ako neko može nek napravi topic o njoj....

Izashao X Blades Pal :p
x-blades-20081003111409356_640w.jpg

eidos je izdavač a rebellion je developer, ako to išta znači

Poslednja izmena:
Vrh Dno