Ja sam komentarisao ono sto sam video i dodao malo one "gledas samo one cinjenice koje ti odgovaraju" note

To sam radio namerno, kao sto rekoh, zezanja radi. E sad, ne znam tacno okojim cinjenicama pricas, ima ih dosta. Siguran sam da sam nesto prevideo posto nisam sve ni gledao.

Nisam gledao prosto zato sto me sve to ne interesuje u toj meri. Mene interesuje multitasking, (kako se ponasa izmedju velikih, memoriski zahtevnih aplikacija. dakle, da li ima laga i koliko na jednom, a koliko na drugom cpu. Recimo alt+tab izmedju odredjene video igre i recimo adobe premiera i napakovanog ilustratora (sa puno puno vektorcica na ekranu

)), interesuje me winrar, interesuje me min fps u igrama i interesuje me profit sistema od od brzine memorije, tj da li je zavistan jako od toga ili ne (kao recimo stari phenom vs c2d).
Ovo ostalo me apsolutno ne interesuje jer kod mene nema svakodnevnu primenu. Ah da, I/O testovi me interesuju po prilicno. Ne znam da li to testirate i cime.
Inace, sto se rasprave tice, ti si ovde prakticno ko na sudjenju :d Vecina te "napada" ti se branis. Steta ali tako je. Bilo ko drugi da se dovatio phenoma 2 i otvorio ovakvu temu isto bi bilo. Krenuio si optimisticno i sa vec unapred odredjenom stranom/orijentacijom, ostali su skeptici te AMD-u sad treba mnogo vise muke i buke da bi dokazao da je phenom 2 zaista vredan comeback. Ja vidim da jeste, a izmedju i7 i phenoma2 (da ne gledam novce uopste) ne bih uzeo ni jedan ni drugi. Vec sam rekao, oba su razocarala. ako su ta dva najbolje sto obe kompanije imaju da ponude posle svih ovih godina (ne racunajuci razradjivanje postojecih tehnologija i proizvoda), onda su obe fejlovale debelo. Ocekivao sam da i7 za 5x vise novaca bude bar 1.5x brzi klok za klok od stare tehnologije u svemu, kad ono corak. Cekam nesto trece, i5 recimo, al sumnjam da ce to da valja iako bih voleo.
Elem, ti nastavi topik kako si i poceo, mnogo si truda ulozio. Svaka ti cast :wave: