*******i teze je bilo sklopiti svih onih slika u jednu nego da si uradio fc2 kao ja.
Zasto ? Pa lepo ovako.
Odes u fc2 benchmark i dodas u batch listu sve testove koje zelis da radis. Napravis sebi napitak i pustis da vrti kad svi testovi prodju otvara ti se u browseru
prozor sa svim rezultatima. Sad ti lepo startujes cpu-z i gpu-z i slikas, zatim u browseru skrolujes do sledeceg rezultat i ponovo slikas i tako napravis 5-6 shotova i to ti je to. Nigdje ne trebas da vrtis razultate posebno i pojedinacno obradjujes.
Daleko jednostavnije nego da slazes neke slike!
Nigde nisam rekao da ti neverujem nego se radi o principu ja sam sa moje strane tu proceduru ispostovao nista drugo ne trazim o tebe a obecao sam ti i video zapis .....
Tako da uopste ne razumijem sta ti to znaci da ja odradim rezultate prvi i zbog cega je to sad od jedanput bitno ?
Ne ne necemo uopste bataljivati nista ! Idemo do kraja ja sam obecao i GTA4 i to ce biti u istoj meri odradjeno kao i Crysis i FC2
Sto se 3.0GHZ tice rado mozemo i to uporediti pa ce mo videti sta se anulira a sta ne

Ja sam hteo da se malkice pozabavim ovom tematikom fc2 i ispitam zasto je dx10 toliko los na mom sistemu ali mi ti ne zelis pomoci pri tome radije ti je da ostane ovako.
Nije nikakav problem ostavicemo rezultate ovakvi kakvi su i bice jos veceras upisani u tabelu !