Hvala na pomoci.
Pa valjda svaki Acelero kad mu se dodaju dve tanje osmice,postace twin turbo
Mislim,s obzirom na to da oba kulera,nema regularno kod nas da se kupe,ipak ti je najbitniji faktor tu,cena.Primera radi,sta hocu da kazem,ima jedan musliman iz Kanjize,koji pokusava vise od 3 meseca da proda preko oglasa na berzi jedan Arctic twin turbo po krajnje bezobraznoj ceni od 43€,kada kuler preko kosta samo 30-31€.Posle 3mesecnog truda,shvatio covek da ne ide to i spustio malo cenu,ali i dalje je to skupo kada se zna da ima isto na berzi acelero S1 rev.2 po 29€.Imam informaciju da ce da se pojavi dovoljna kolicina twin turba,i sto je bitnije po razumnoj ceni.
Koja je dobra cena ili sto ti kazes razumna za taj Twin Turbo?
Meni se svidja jer su te fabricke osmice lepe i ne moras da se mucis da kupujes posebno tanke osmice, vec imas sve gotovo i spremno.
Moze li neko reci sta ce bolje hladiti od ova dva kulera ATI 4850? Ovaj twin turbo mi deluje isto kao S1 r2 samo sa ventovima. Ako je neko imao prilike da proba oba puno bi mi pomoglo njegovo misljenje.
a kako strvari stoje sa bukom mislim na ovaj twin turbo cuje li se?
alex 303 nikako ne razumem koji kuler imas ako nije problem neki link da mi bude jasnije,jer i ja imam problema sa temperaturom i hocu da kupim neki kuler koji ce lepo da hladi ali i da bude tih
a sta mislite o Scythe Musashi VGA kuleru?
vidim da ga hvale pa ako neko ima iskustva neka podeli sa nama (mislim na buku i koliko obara temp)
alex 303 nikako ne razumem koji kuler imas ako nije problem neki link da mi bude jasnije,jer i ja imam problema sa temperaturom i hocu da kupim neki kuler koji ce lepo da hladi ali i da bude tih
Ne nisu isti...kao sto rekoh S1 r2 ima vecu povrsinu aluminijumskih rebara nego twin turbo i time bolje hladi,jedino sto oba imaju 4 heat pipe-a...citao sam neka poredjenja ta dva kulera i u praksi se pokazalo da bolje hladi S1 r2 sa jednom 12-kom...
Pazi ovako ja sam kupio twin turbo u hrvatskoj za ja mislim 2500 din pre 3 meseca i sto se tisine i hladjenja tice besprekoran je,ali ima veliku manu ogroman je i pomalo tezak a po slikama vidis da se drzi na 4 mala srafa i posle odredjenog vremena (2 meseca) dosta se iskrivi tako da nisam zadovoljan kvalitetom izrade.Nadam se da sam pomogao :-devil-:
daj bre jesi normalan prehladice ti se ta radeonka!!! :d
Pazi ovako ja sam kupio twin turbo u hrvatskoj za ja mislim 2500 din pre 3 meseca i sto se tisine i hladjenja tice besprekoran je,ali ima veliku manu ogroman je i pomalo tezak a po slikama vidis da se drzi na 4 mala srafa i posle odredjenog vremena (2 meseca) dosta se iskrivi tako da nisam zadovoljan kvalitetom izrade.Nadam se da sam pomogao :-devil-:
Jok brate imas ti 8 rupa to je zbog kompatibilnosti sa drugim kartama a ti koristis samo 4:wall:
Pa bolje je kad je veci razmak time treba manja brzina ventilatora da bi se ohladili finovi,nego da su gusce poslagani...a da je manji manji je i krace su i tople cevi....ali ok svako ko sta voli neka uzme i jedno i dugo je dobro<< Što se tiče dimenzija u odnosu na S1, TwinTurbo je neznatno smanjen po pitanju širine i dužine, no finovi su poslagani na dosta manjem međusobnom razmaku u odnosu na S1 tako da je rashladna površina vjerojatno ostala ili ista ili je zanemarivo manja.>>
![]()
Nije apsolutno tacno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari