Spining ovog WD-a (kao sto i ti imas) se cuje ko 4 ta napajanja, ne znam kako ti to ne smeta ?![]()
![]()
Ne znam, kod mene se to ne čuje
Spining ovog WD-a (kao sto i ti imas) se cuje ko 4 ta napajanja, ne znam kako ti to ne smeta ?![]()
![]()
Ustvari razlika između CS i C je u seriji, sad sam našao, C je Turbo serija a CS je Super serija. Turbo ima preko 80% efficiency a Super 75%, i Turbo ima više konektora, konkretno ima dodatna 2 x 6+2 pin VGA u odnosu na Super seriju. Po ovome C je nešto bolji od CS. Ako se ne varam i C i CS su CWT? Po ovome jesu.razlika je u boji, taj C je plav (posto niko ne zna zaisigurno da li ima jos neke konkretne razlike ili je samo na "papiru").
upravo tako. Kad se gleda maticni sajt proizvodjaca ( a to nije CFT vec CWT) vidi se da ralike u stvari nema, osim sto u pojedinim slucajevima fali ati CF sertifikacija, a da pri tome postoji nvidia SLi sertifikacija,....
Vezano za polemiku oko korsaira - korsair koristi nekoliko brend proizvodjaca za svoju unutrasnjost, jedan je recimo seasonic u modelu poput HX620, a drugi je CWT u modelu TX750, koji je zapravo indetican kao i chieftec 750W modular, sa tom razlikom sto je cors 120e, a chief 90e...
Da, znam, ali bi mogli prodati dosta više kada bi pod svojim imenom prodavali i sve ono što naprave za druge. Ali očigledno im iz nekog razloga odgovara ovako.Pa prodaju i oni.
Evo i dokaza.
Mala ispravka, TX750 jeste CWT gotovo identican ostalim, ali blago nabudzen u smislu da je Cors birao odredjene komponente koje su ugradjene. Josh jedan primer nabudzenog CWT (verovatno najbolji CWT PSH) je Hiper Type R II i Type M 880W.upravo tako. Kad se gleda maticni sajt proizvodjaca ( a to nije CFT vec CWT) vidi se da ralike u stvari nema, osim sto u pojedinim slucajevima fali ati CF sertifikacija, a da pri tome postoji nvidia SLi sertifikacija,....
Vezano za polemiku oko korsaira - korsair koristi nekoliko brend proizvodjaca za svoju unutrasnjost, jedan je recimo seasonic u modelu poput HX620, a drugi je CWT u modelu TX750, koji je zapravo indetican kao i chieftec 750W modular, sa tom razlikom sto je cors 120e, a chief 90e...
Daleko da su velike razlike, cak su minorne, i mogle bi se osetiti tek posle vise godina.Cors ima najkvalitetnije komponente, tipa kondezantori 105c, prvoklasne tranzistore i trafoe.
Cheftec koristi za klasu nize kvalitetne komponenete, kondenzatori 85c, itd...
To su velike razlike u kvalitetu, koje ce se ostetiti posle 3-4god koriscenja napajanje.
OCZ je samo kupio PC P&C, mada i dalje OCZ nema puno veze sa PC P&C.Inace PC P&C koristi samo Seasonic u Silencer seriji, i WinTact u Turbo Cool seriji. S druge strane OCZ ne koristi ni Seasonic ni WinTact.Pa prodaju i oni. Neki prodaju samo na veliko (CWT recimo), a neki prodaju i na malo (SeaSonic), imas i PC Power & Cooling, isto vrh napajanja, a od skoro se nalaze u nekim OCz modelima itd.
Izgura 950W u vrlo kratkom periodu.Ne razumem ovaj dokaz? Oba su ista elektrolita - HP3 400. Inace, CWT 750W sa tim 85C elektrolitima izgura ~950W stabilnih sa riplom u granicama ISO-a. Sto ce reci 85C -105C isti qrac. Kao sto sam ranije rekao - krajnjem korisniku ove razlike nisu uopste bitne. Sve komponente su veoma kvalitetne, a 105C elektrolit je verovatno 0.5$ skuplji od onog 85C.
Svakako je bolje (po meni) uzeti taj Cors ili chief 750W CWT i znati da mozes da izvuces i mnogo vise iz njega, nego uzeti za iste (cors vs cors) ili vece (cors vs chief) hx620 koji daje tolko kolko i pise - 620W (jel preko toga ima zastitu koja ga gasi)
edit: vidim sad na drugim fotkama da je elektrolit na CWT-u iz seasonica ipak drugaciji. Svejedno. I dalje vazi ono iznad sto sam pisao.
Mozda moze 850w model da izgura 950w
It looks like a PSH based model, like the Corsair TX750 I mentioned, but all the components are in different locations. Methinks Hiper had some engineering input into the creation of this unit.
From the back, it becomes apparent thanks to the odd shaped PCB that this is no ordinary CWT built unit. Let's zoom in:
Yup, this PCB is made specially for Hiper.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari