Šta je novo?

Značenje vašeg nick-a i zašto ste ga odabrali

STUPAR

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
320
Kao sto naslov kaže:
Značenje vašeg nick-a i zašto ste ga odabrali.

Ja ću prvi,
moj nick = moje prezime a odabrao sam ga zato što me svi tako zovu.

Navalite :wave:

Kao sto naslov kaže:
Značenje vašeg nick-a i zašto ste ga odabrali.

Ja ću prvi,
moj nick = moje prezime a odabrao sam ga zato što me svi tako zovu.

Navalite :wave:

Pazi kada nikad ne bih pogodio...

:d

Mislim da je vec jednom davno bila ovakva tema...mislim da ni tada nije razjasnjena misterija kutijinog nicka.Nema veze,idemo ponovo..
scouser - naziv za stanovnike Liverpula kao i za navijace FC Liverpool ili onog drugog kluba iz istog grada.

Ovako me zovu od kada sam se vratio iz Rusije, počelo od vojske i ***. Prosto ko pasulj :D

Mislim da je vec jednom davno bila ovakva tema...mislim da ni tada nije razjasnjena misterija kutijinog nicka.Nema veze,idemo ponovo..
scouser - naziv za stanovnike Liverpula kao i za navijace FC Liverpool ili onog drugog kluba iz istog grada.

razjasnio je audiofreak ;)

ja koristim pegazeka sampon i kupku pa odatle :d

edit:
ups, ovde sam pod pravim imenom. inkognito :D

Poslednja izmena:

Kutijin nick? Ta misterija je toliko banalna da niste ni svesni :D

Inace Dorian - zovu me Dori - pa ufuravanje u fazonu Dorry :p

Postovanje, mene zovu zdraaaaaavkooooooooooo :D.
Iako je bratovo ime :d :p.

Preuzeo njegov nalog, on otkucao prvih 10 poruka i pobegao :D.

Poslednja izmena:
skill lol :D

Nick sastavljen od nadimka imena i emisije koju sam vodio na radiju.

Veljko- Vex a neki me zovu i Munja jer sam brz :D

Uh, kad sam trebao da se registrujem isao Wild Boyz na MTV, znam da sam se smejao, tako da nick bas i nema neke veze sa mnom :d Inace imam dva nadimka Zoma i Tepi, zavisi kako kome dune.

Poslednja izmena:
Neki me zovu Neky a neki me zovu brate, brate.

That's my name! :)
Mislim da nije bilo ni potrebe da objasnjavam! :D

Poslednja izmena:
Kada sam se prijavio na Bench, intencija mi je uglavnom bila praćenje tema na Forumu.
Neposreno učestvujem prilično retko - pitam što ne znam, odgovaram samo ako baš mislim da znam.
Otuda i nick: posmatrač.

Poslednja izmena:
mislim da nemoram ovde nikome da objasnjavam :)

mada neki su mislili da je svetac :D

Lozio sam se na Street Fighter kada sam bio klinac.

Jos iz vremena irc-a. Kada te neko klikne pa 'oce da se muva, a ovako nick justfriend ili just_friend, odma' kaze: ``Nisam ja za te gluposti...``

Mene prozvali Sova kad sam bio negde 3 razred osnovne zato sto sam nosio cozluke :). Eto kad sa hteo da se reigstrujem kao Sova bilo zauzeto i eto mene kao Sovica.

Zar nije već bila ovakva tema?

Enivej, ne zovem se Nikola kako se često greši, već Aleksandar, a zovu me Sale. Pošto je nekim čudom taj nalog već bio napravljen na forumu, a u opticaju je u to vreme bila neka medjudrugarska zayebancija da se zivkamo "Razbojniče jedan" i sl. + kako je u pitanju interwebz, nickname... ostalo je jasno :)

Hehe, ja sam Nikola, prezivam se Cirkovic, a posto je na svakom zivom forumu zauzet nick Nikola, Nidza, Dzoni, Cira, pade mi na pamet ono Nidzo, Dzoni -- dzonika :d

I sada me tako zovu svi :D

Poslednja izmena:
mene Yotijeva deca zovu cika illidan :d

Posto su svi moji privatni nadimci na forumima vec zauzeti, ostao je samo ovaj najgluplji. Mada, sto bih uopste izabrao nadimak za forum-nick? Bezveze, bas glupo s moje strane.

Ja sam hteo samo Zak ali je zauzeto. To mi je nadimak od Žarko.
Pozz :wave:

Vrh Dno