Šta je novo?

Značenje vašeg nick-a i zašto ste ga odabrali

Posto su svi moji privatni nadimci na forumima vec zauzeti, ostao je samo ovaj najgluplji. Mada, sto bih uopste izabrao nadimak za forum-nick? Bezveze, bas glupo s moje strane.

Pa da ga ne bi zavoravio :d

Rekoše mi ljudi da ih podsećam na cvrčka, pa eto ostalo :)

za kutijin nick: do sad sam bio siguran da je na nekom drugom forumu rekao da je to izbacio generator šifara, pa on uzeo za nick. Očigledno sam pogrešio :)

ime... dva k u brzini jos davno na nekom forumu i od tada ostalo....

Igoritza -

jednostavno - brendovan sam. nikom nikada nije palo napamet da iskoristi ovako napisano, te su svi nalozi u mom vlasnishtvu - [email protected], [email protected], [email protected], i tako dalje ...

unikat je, pa mi je superishka. zovek se igor inache,da ne bude zabune.

na nekim forumima sam freerunner, jer me tako zove trener, zbog sledece situacije:

na treningu, u shumi, vezba je bila da skochim sa visine, shto vece, i da se dochekam amortizacijom i kolutom. posle jakih grcheva u preponama pitam choveka - dobro, je'l ja treniram kung fu, ili freerunning ? kaze on - e ?

pokazem mu ja shta je Parkour (freerunning) na youtube-u, i od tad me zove u shali - freerunner.

:)

Znači ti si jedini Igor na svetu koga zovu Ica... čovek nauči nešto svaki dan :p

Znači ti si jedini Igor na svetu koga zovu Ica... čovek nauči nešto svaki dan :p

Itza, a ne ica. sad bi ti rek'o neshto, al si moderator :d a pricha se da su ovde modovi surove ubice, a josh ste doveli i onog neobuzdanog Coola-u :p

@KAMIKAZE - razmishljao sam da se suprotstavim Maddox-u svojim sajtom, hvala ti za ideju kako da ga nazovem, eto vidish to mi nije palo napamet pored svega ovog :)

CooLa

Jos od 2002 godine, bio sam nalozen na DBZ :D

A ovako imam dva nadimka: Siki i Grasa!

Pitanje: zašto je Šiki mozak ostao bez mozga - sada je samo Šiki???

Evo sad cu da vam kazem nesto al nemoj da se neko slucajno smejao :D
Ja neznam sta mi znaci nadimak ( jel moze neko da mi kaze ) :d
inace podpisujem se kako stignem M.A.G.E ( igram undeath mage-a u wow-u pa odatle i mail [email protected] ), Iza ugla cigla u vugla itd...

Od prezimena Trajković - pa tako i slažem nickove po potrebi Trajče/Trajce (gde može ili nemože).

DarkHorus - moj stari nick u svim MMORPG-ovima koje sam przio

Evo sad cu da vam kazem nesto al nemoj da se neko slucajno smejao :D
Ja neznam sta mi znaci nadimak ( jel moze neko da mi kaze ) :d
inace podpisujem se kako stignem M.A.G.E ( igram undeath mage-a u wow-u pa odatle i mail [email protected] ), Iza ugla cigla u vugla itd...

Da si stavio OVERBURN, to bi znacilo ono sto sam ti prvi put rekao :D -> pregoreo, zagoreo, pardon zagorela :d.

A ovako, owerburn ne znaci ama bas nista ;).
Mozda znaci nesto na staropersijskom sa severnoindijanskim dijalektom :D, ali na engleskom ne znaci nista :).

To W sam stavio namerno :) a palo mi na pamet zbog nero overburn opcije :D

Jafazec-kao klinci smo se nazivali raznim imenima i neko je nekad lupio Jafazec,meni od tad stoji u glavi,bili smo druzina jafazeca:d
LOL:D

Po kralju Dariju (Darius) samo sam onako dodao III, a i jedan drug me stalno zove Darius, pa reko nema veze-neka bude.

Ima li treda koji je više lame.... :(

Ima :d onaj sa slikama.....

Igoritza -

jednostavno - brendovan sam. nikom nikada nije palo napamet da iskoristi ovako napisano, te su svi nalozi u mom vlasnishtvu - [email protected], [email protected], [email protected], i tako dalje ...

unikat je, pa mi je superishka. zovek se igor inache,da ne bude zabune.

na nekim forumima sam freerunner, jer me tako zove trener, zbog sledece situacije:

na treningu, u shumi, vezba je bila da skochim sa visine, shto vece, i da se dochekam amortizacijom i kolutom. posle jakih grcheva u preponama pitam choveka - dobro, je'l ja treniram kung fu, ili freerunning ? kaze on - e ?

pokazem mu ja shta je Parkour (freerunning) na youtube-u, i od tad me zove u shali - freerunner.

:)

Ja sam u pocetku mislio da si ti Legendary 2K u stvari :p

Nekad davno sam se na ovaj forum registrovao kao Pegaz, pošto u igrama obično koristim taj nick. Medjutim nisam dugo imao ni jedan post, niti sam dugo ulazio pod tim nickom, pa je izbrisan. Kad sam opet počeo da dolazim na forum, neko je u međuvremenu registrovao taj nick, pa sam morao da smislim nešto drugo.

A ovaj nick mi je pao na pamet dok sam igrao Need For Speed: Hot Pursuit 2, kada policijajac preko radia kaže: ''We got a speeder way over the limit here'' i ''Speeder just blew my door off''. A pošto inače volim brzinu... ,)

jer sam mnogima isuviše drag:d

Dugo godina koristio nick Karburator (al zbog lijenih ljudi) skratili me na Karbo.

Pre sto godina sam bašbaš obožavao 2Pac-a, i nick je nastao po tetovaži na njegovoj levoj ruci ;)

Ali sada mi je samo na Benchu takav nick, na ostalim forumima je MarkoFaca :wave:

2Pac+-+All+Eyez+On+Me.jpg

FantomX, kad sam bio mladjan, imao sam najboljeg ortaka za komshiju, s' vremenom sam kod njega odlazio k'o svojoj kuci, bez kucanja i zvonjenja, i tako sam jednom ushao a drugar je bio u sobi i kad je krenuo u kuhinju i video mene, prepao se i rekao, sada vec legendarno, "Koji si ti Fantom ***". :D
Ostalo tako do danashnjih dana, 50-50, pola ljudi me zna kao Fantoma, ono X sam dodao jer je bilo zauzeto. :D

Poslednja izmena:
Meni ladno prodali tastaturu sa us layout-om.Nisam naglasio da mi treba sr.Inace mi sr crkla (codegen od 300 din) Inace smatram da us tastature bi trebalo da se prodaju na zahtev a srpske po defaultu.
Meni je nick br.4 jer je cetvrti koji sam napravio ovde na forumu.

Vrh Dno