miki81
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.04.2003
- Poena
- 620
@Miki81, jesi skinuo 2.60 verziju softvera?
2.40
@Miki81, jesi skinuo 2.60 verziju softvera?
UPS se puni dok je ukljucen.
APS SUA750 se puni nebitno da li je ukljucen ili uskljucen, ABC 500 i INFORM se pune samo ukljuceni.
I meni se grejao dok je dugme bilo off, pa sam i ja pretpostavljao da se puni, baterija se grejala..
Koliko znam, baterija ne bi smela da se greje :trust:
Ima tu drugih stvari koje se greju - nesto poput ovoga:
![]()
U pravu si. Trafo se grejao-greje! Tokom rada se greje zadnii deo UPS-a gde je trafo...mislio sam da je tu baterija...:wall::wall:
Imam problem !
Svakih sat-dva mi izlazi poruka ERROR COMMUNICATION i stoji mi crveni iks u TRAY ali kad udjem u status kaze da je sve u redu ! O_O svasta...
Probaj da ne isključuješ komp 24-48 sati, pa ćeš videti da li se javlja problem, naime ja ga ne isključujem po par dana i na Xp-u(sa SP3 naravno) se javlja...Ja nemam tih problema, ali vas nekoliko kuburi:-devil-: Kod mene je XP SP3, ne znam koja je kod tebe verzija?
Super onda, verovatno nemash velike varijacije napona ...Komp mi je konstantno bio upaljen u periodu od 18-og do 23-eg januara. Skidam sa torrent-a neke filmove, pa ga nisam gasio (monitor jesam kad krene da spavam, ali oko 8h ujutruje i on upaljen). Nisam primetio nikakve zezancije i errore. Za sada radi ok, ako sta bude javljam.
Jeste, evo posle 3 dana na win7 ponovo sam probao sa XP-om i nakon 5-6 sati i verovatno nestabilnog napona communication error ...Verovatno je taj error vezan za XP samo.
Ma nije samo softver, ja sam testirao i sa Windowsovim power softverom na XP-u i tamo mi je terao masinu u stand by, sa nekom glupom porukom o battery critical level, tako nesto a ona stoji na 100% ...Evo ga nakon nekoliko dana korišćenja i na Visti se pojavio taj error, znači software je krš izgleda.
Probaj da ne isključuješ komp 24-48 sati, pa ćeš videti da li se javlja problem, naime ja ga ne isključujem po par dana i na Xp-u(sa SP3 naravno) se javlja...
I to koliko sam primetio, pri prečešljavanju logova, nakon određenih varijacija napona...
Ne znam koliko i da li sam uopšte u pravu ali proverite ...
Nema veze sa verzijom softvera vac sa strujom i XP -om sp3. Ja sam probao sa tri verzije softvera (fabricka) sa WIN softom sa Mac osX sa win7 sa vistom samo sa linux -om nisam i ne verujem da je ko vishe istestirao ovaj UPS od mene, ali problem se desava uglavnom (kod mene samo) sa XP i varijacijama napona.Ne iskljucujes po par dana !?!?!?
Pa meni komp radi vec oko 17 meseci bez i jednog gasenja ( osim par restarta koja su bila ili zbog struje ili zbog softverskog primoravanja )
by the way na Xpu samo stavite verziju 2.60 i radice ko podmazano![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari