Šta je novo?

YouTube linkovi (2009)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
@heinz: sve je to fino, ali lik verovatno nista drugo ne radi u zivotu osim toga, tako da...
Ako ga neko placa na neki nacin za to, onda svaka mu cast, u suprotnom nemam reci za debila. :D

@heinz: sve je to fino, ali lik verovatno nista drugo ne radi u zivotu osim toga, tako da...
Ako ga neko placa na neki nacin za to, onda svaka mu cast, u suprotnom nemam reci za debila. :D

Sto mora neko da ga placa, covek to radi radi sebe. Nisam ljubitelj bodibildinga niti fizickih aktivnosti uopste, ali me ovo sto sam video odusevljava.
Ono sto ja ne mogu da uradim u vodi, covek radi na suvom :)

Sto mora neko da ga placa, covek to radi radi sebe. Nisam ljubitelj bodibildinga niti fizickih aktivnosti uopste, ali me ovo sto sam video odusevljava.
Ono sto ja ne mogu da uradim u vodi, covek radi na suvom :)

A pritom nije napumpan kao sivonja, nego je relativno normalan. Respekt.

Pa lagan je i moze lako da se podize za razliku od ostalih bodibildera...
Bruce Lee je mogao da podigne teg tezine 57kg (ili nesto malo vise od dzaka cementa :p) i da ga drzi ispred sebe ispruzenih ruku nekoliko sekundi, voleo bih da vidim koliko bi ovaj crnja mogao da podigne...

Sta radi ovaj to je nenormalno. Neke stvarno sto radi sam verovato da uospte nisu ni moguce.

Pa lagan je i moze lako da se podize za razliku od ostalih bodibildera...
Bruce Lee je mogao da podigne teg tezine 57kg (ili nesto malo vise od dzaka cementa :p) i da ga drzi ispred sebe ispruzenih ruku nekoliko sekundi, voleo bih da vidim koliko bi ovaj crnja mogao da podigne...
Bruce Lee je bio bodybuilder. Evo, ima fotografija prednje lat poze:

thewayofthedragon1972brzc7.jpg

LOL

Evo opet zabavnog klipa... Uvek se zabavljam mitovima o kung-fu i ostalim glupostima kada ga odgledam:

http://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I

Bruce Lee... 57kg... LOL

Poslednja izmena:
Sta se palite sa tim crncima kada oni imaju prirodne predispozicije da sa malo rada nabiju toliko misica.Uostalom crnci imaju dva misica vise od belaca.

.Uostalom crnci imaju dva misica vise od belaca.

Hahahahah. care :) nemash ni 15 postova, i onda dodjesh cinichno se obratish u temi za opushtanje, i pritom izjavish ovako neshto ?

Homo Sapiens - jedina razlika izmedju lokacijski udaljenih primeraka ljudske vrste moze biti u - pigmentu, i obliku prilagodjenom lokaciji.

crnci su homo sapiens, belci takodje, i svi ostali. NE MOZE crnja da ima vishe mishica od belca, jer su ista vrsta. to je kao da kazesh da neki ljudi imaju rogove, a neki ne.

crna boja koze je nastala usled naturalne selekcije - predstavlja jachu verziju koze u zashtiti od raka koze (to ti je fizika+biologija), i jache chuva folnu kiselinu koja se usled jakog sunca razgradjuje na belcima.

shiroke nozdrve - vreliji vazduh, veca potreba za istim, naturalna selekcija - shiri nos. (primer oblika mishica)

chisto da sumiram - crnci NEMAJU dva ili X mishica vishe od belaca. jachi su od belaca zbog zivotnog stila (ziveli u ropstvu, ili su poreklom iz afrike, odakle vuku vecu adaptaciju pluca na umaranje, nozdrve i slichno).

Verovao ili ne, to uce decu u skoli kako crnci u africi su drugaciji od nas... TIpican BS :)

A klip sa 'bezicnom' fajtom ROFL. To samo ako hoces da verujes da te udara, bez fizickog kontakta nema padanja (il da te gadja necim) :)

Bruce Lee je bio bodybuilder. Evo, ima fotografija prednje lat poze:

thewayofthedragon1972brzc7.jpg

LOL

Bruce Lee... 57kg... LOL
Nisam rekao da nije bio bodibilder, ne kapiram zbog cega lolujes non-stop...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno