Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Dali neko moze da mi kaze kako da "aktiviram" save fajlove?Posto igram vec oko 20 sati i tu sam ja nesto dirao ono sto ne treba i sada kada pokrenem igru uopste nemam opciju da nastavim tamo gde sam stao!Save fajlovi mi se nalaze u "My documents">"My games"!Dali postoji mogucnost da ponovo igram tamo gde sam stao,jer mi so prosto neda da igram ispocetka!Bio bih jako zahvalan da mi neko pomogne!Hvala unapred!!

ajde bre sta ti je, ipak je ovo igra godine, sta ti fali da igras malo iz pocetka... ipak je ovo "rpg", ima i replay value

:d

ajde bre sta ti je, ipak je ovo igra godine, sta ti fali da igras malo iz pocetka... ipak je ovo "rpg", ima i replay value

:d

Da je igra dobra,dobra je tu nema pogovora!Nema mi druge,nego da pocnem ispocetka!Znam samo da ne treba nista da diram kada se nerazumem!Instalirao sam juce taj novi patch,mozda ce biti sada malo bolje,posto mi je na nekim misijama zabagovao!

Ne razumeš G-ja :) Dobra igra je nešto kao Mirror's Edge, a Fallout je loša igra i još gori rpg.

Ne razumeš G-ja :) Dobra igra je nešto kao Mirror's Edge, a Fallout je loša igra i još gori rpg.

O ukusima ne vredi raspravljati!Ne razumem nekoga ko moze da igra sugavi Far Cry 2,a Miror's Edge nije losa,ali cim sa u ulozi devojcice odmah izgubim volju!Nego kad sam vec tu da pitam zasto mi non-stop izbacuje iz igre i to od onda kada sam instalirao ove nove drajvere 181,XX!Vratio sam ponovo na one stare,ali opet!!!

Mirror je rocknrolla? to je bila sirova ironija...

faljout 3 je prosecna igra i ocajan rpg, ako vec hoces da me citiras :d

^^Fallout 3 puca sa tim 181 drajverom, dosta ljudi se zali.Vrati se na prethodni whql, ali ako ti i dalje puca, mozda su repovi drajvera ostali, pa odradi proceduru sa uninstall/safe mod/driver sweeper pa instaliraj drajver.

Poslednja izmena:
Mirror je rocknrolla? to je bila sirova ironija...

faljout 3 je prosecna igra i ocajan rpg, ako vec hoces da me citiras :d

:D

Eto, uspeo sam bar da ti izmami priznanje da je prosečna igra, a da nije totalan krš/treš :)

Oko novog patcha - ima li nekoga da mu ranije nije pucalo, a da sada zeza?

^^Fallout 3 puca sa tim 181 drajverom, dosta ljudi se zali.Vrati se na prethodni whql, ali ako ti i dalje puca, mozda su repovi drajvera ostali, pa odradi proceduru sa uninstall/safe mod/driver sweeper pa instaliraj drajver.

Hvala!!Izgleda da je to bilo sto si rekao,sada radi kako treba i sa tim novim patch-om!!!Nego,Fallout 3 je za mene igra godine,a ne onaj GTA 4 koji sam uzeo original i treba jos da dodam 1500 evrica da bi mogao igrati ko covek!!!

Hvala!!Izgleda da je to bilo sto si rekao,sada radi kako treba i sa tim novim patch-om!!!Nego,Fallout 3 je za mene igra godine,a ne onaj GTA 4 koji sam uzeo original i treba jos da dodam 1500 evrica da bi mogao igrati ko covek!!!

Sto 1500 evra da bi mogao igrati ko covek?
Bolje za te pare uzeti dobru bejzbolku, otici pravo u studio Rocksara i pokazati im Nika Bjelica na delu.
Nema zezanja oko hardvera, a da vidis kako igra klizi. :d

@filip: meni je zezalo otkad sam stavio patch pa sam vratio na staro.

Poslednja izmena:
O ukusima ne vredi raspravljati!Ne razumem nekoga ko moze da igra sugavi Far Cry 2,a Miror's Edge nije losa,ali cim sa u ulozi devojcice odmah izgubim volju!Nego kad sam vec tu da pitam zasto mi non-stop izbacuje iz igre i to od onda kada sam instalirao ove nove drajvere 181,XX!Vratio sam ponovo na one stare,ali opet!!!

Taj sugavi Far Cry 2 je zabavan koliko i FO3, ni manje ni vishe. Mada moram priznati da je meni ipak za nijansu zabavnije bacanje bombi u kampove placenika i gledati kako burici i dzipovi lepe u vazduh nego otkidati ekstremitete Super Mutantima. Mada kao shto si vec pomenuo, o ukusima ne vredi raspravljati :p.

Sto 1500 evra da bi mogao igrati ko covek?
Bolje za te pare uzeti dobru bejzbolku, otici pravo u studio Rocksara i pokazati im Nika Bjelica na delu.
Nema zezanja oko hardvera, a da vidis kako igra klizi. :d

LOL :D:eyebrows:

:wave:

ja cisto sumnjam da patch moze nekom da pravi probleme jer u glavnom resava bugove vezane za npceve i price i kvestove i zapravo sve osim tehnicke strane igre

Poceo sam da ovo da igram pre par dana, sedmi sam level i vec sam smorio do nenormalnosti.... Nikako ne mogu da se otresem utiska da igram Oblivion smesten u alternativnu buducnost... Sa tehnicke strane, osim malo vise mogucnosti za izbor dijaloga, ostalo je prakticno identicno kao TES IV. Medjutim, s obzirom da sam fan TES serijala i da, realno, mnogo vise volim fantasy smek od ovog SF-a, FO3 mi dodje kao neka bleda i dosadna verzija Sci fi Obliviona. Cak ni sve ovo sto sam nabrojao ne bi bilo toliko strashno, da nisam igrao originalne Fo1 i Fo2, koji su bili za 5 klasa bolje igre. Iskreno, potpuno mi je nebulozno da neko moze da proglasi ovo za igru godine, a jos nebuloznije mi je da igra po recenzijama dobija ultra high ocene, uz opis "dostojnog naslednika"... :trust:

Ko ti je kriv kad volish "izometrijske i komplikovane" igre. Ova igra je za one koji razumeju shta je pure zabava a ne za nas "matore" mazohiste ;).

P.S. Ja uopste nisam mator, chak naprotiv. Tako da se mozhe reci da sam starmal jer mi ne polazi za rukom da komprehendujem zbog cega je FO3 tako sjajan.

Poslednja izmena:
***, ja pripadam onoj "izumirucoj" grupi koja smatra da su najbolji RPG-jevi pravljeni krajem 90-tih... :D Eh, good ol' days...

^
Dolaze nove generacije igraca koji su sada prvi put culi za Fallout .
Njih bas briga za prethodna dva dela, oni su vec naviknuti na sarenilo grafike i na
3D . Zamisli da si ti u poziciji da investiras u igru sta bi se desilo da izbacis u 2008
igru koja je izometrijski 2d ?? Garantujem da bi propao u roku od odmah . Igra bi se
prodala u nekih 100.000 primeraka . Ja kao neko kome je Fallout2 u 3 najbolje igre
svih vremena jako bih voleo da je i Fallout3 zadrzao stari smek i nacin izvodjenja al sam
svestan da su ta vremena prosla .

^
Njih bas briga za prethodna dva dela, oni su vec naviknuti na sarenilo grafike i na
3D . Zamisli da si ti u poziciji da investiras u igru sta bi se desilo da izbacis u 2008
igru koja je izometrijski 2d ?? Garantujem da bi propao u roku od odmah . Igra bi se
prodala u nekih 100.000 primeraka . Ja kao neko kome je Fallout2 u 3 najbolje igre
svih vremena jako bih voleo da je i Fallout3 zadrzao stari smek i nacin izvodjenja al sam

Ne mora da bude 2d izometrija, mogli su odraditi 3d izometriju, ocuvati feeling i nacin izvodjenja malo modernizovati. VATS bi u tom slucaju bio specijalni efekat u sred borbe prilikom izvodjenja boljih poteza npr.

Ne mora da bude 2d izometrija, mogli su odraditi 3d izometriju, ocuvati feeling i nacin izvodjenja malo modernizovati. VATS bi u tom slucaju bio specijalni efekat u sred borbe prilikom izvodjenja boljih poteza npr.

Slazem se u potpunosti. Od reci do reci! :)

Mogla je Bethesda mnogo toga da uradi, ali, izgleda da im je bilo lakse da samo nakaleme nesto drugaciju scenografiju na Oblivionov engine... Slazem se da su zahtevi nove generacije igraca uglavnom orijentisani ka grafickom prikazu, od kojeg se danas i najvise ocekuje, ali, to svakako nije opravdanje za Bethesdu, koja je 'ladno iskasapila sve sto se nekad smatralo za Fallout "smek" i pruzila nam igru koja vise deluje kao fan based Oblivion mod....

Voleo sam originalne Falloute, mada nikad nisam bio "hardcore" fan. Ako sam ja ovako razocaran, onda mogu misliti kako se osecaju ljudi koji su pomno cekali 10 godina na nastavak... FO ima ogromnu bazu fanova koji su izuzetno vezani za originalne delove i koji su s nestrpljenjem iscekivali FO3, samo da bi na kraju dobili hladan tus... Bethesdu ocigledno boli dupe za sve ovo, jer je jednostavan "Oblivion klon" bio neuporedivo laksi za izvesti, a usput je i osigurao je zaludjivanje mladje generacije, koja je jos bila u pelenama kad je FO1 izbacen na trziste. Na kraju krajeva, sve se ipak vrtelo oko love... ;)

Mislim da Blizzard mogu opusteno da daju lekcije drugim gaming kompanijama kad su u pitanju izrade nastavaka. Starcraft 2 je cist primer kako igra moze istovremeno da bude neverovatna verna originalu, a i da unese dovoljno novina (uz modernu grafiku, naravno) da bi se smatrala next gen igrom. Tako su zadovoljni i stari freekovi i novi igraci koji se tek upoznaju sa SC univerzumom.

Koliko se Bethesda "trudila" vidi se od samog starta FO3-jke. Licno sam bio uzasnut da je cak i raspored komandi na tastaturi identican kao na Oblivionu.... Uz sve sto sam rekao, neko ce zakljuciti da mrzim Bethesdine igre, sto je, naravno, daleko od istine. Uzivao sam u vecini TES igara, pogotovo u Oblivionu, koji me je drzao par meseci prikovanog uz stolicu. Ali, kao sto TES serijal ima svoj smek i atmosferu, kojih se drzi uspesno, tako su i originalni Fallouti imali nesto specificno i sebi svojstveno, sto smo ocekivali i da vidimo u 3-jci. Avaj, docekali smo da vidimo post-apokalipticni Washington DC u kostimu Cyrodiil-a... :D

Jel možete do 100 stranica sa istom pričom?

^

to ti verovatno kaze uspeh recimo space ragners-a?

samo primer, iako nikada ne bih isao dotle da trazim da fo3 bude 2d, ali nista nije nemoguce

fo3 da je bio bilo kakav on bi bio uspeshan, to je njegova boljka

ako bih u nesto danas investirao u igrama to bi bila originalna 2d igra sa manjim budzetom i sa specifichnom ciljnom publikom, koja je svake godine sve gladnije dobrih i interesantnih naslova koji odudaraju od generickih call of dutyja qakove mass effectova i obliviona

Da li je nekome poslo za rukom da instalira patch tj update jer meni se zamrzava ceo sistem pri instalaciji...anw igra baguje zesce...na svakih 20min igranja pukne bez ikakvog razloga ili error poruke.

Ja sam poslednji patch uspešno instalirao na ogoljenu verziju, jedina promena je što mi je opet poremetio xlive, pa samim tim ne mogu da koristim pozicije snimljene sa normalnim xlive folderom. Stabilnost je ista: loša.

Ja nisam nikakav pach koristio...igra ne puca uopšte ..ali nikako :D
Jedini problem je taj što me je smorila pa sam je batalio :)....

Poslednja izmena:
Nemam problem sa sacuvanjem pozicije ali samo to ispadanje me iritira,znaci patch ne resava to...steta

Ja sam imao problema na samom startu kod počinjanja iger ali to je rešeno i sad radi sasvim normalno...

Nemam problem sa sacuvanjem pozicije ali samo to ispadanje me iritira,znaci patch ne resava to...steta

Procheshljaj malo kroz temu, vec je na nekoliko mesta objashnjeno da je za crashove na svakih 20 minuta kriv ffdshow. Samo nemoj da trazish u prvih 20 strana, tu se uglavnom pricalo o Bolivionu i Bloodlines-u :D.

Edit:

Evo, skratio sam ti muke: Post 655 by mmarkovic

Poslednja izmena:
Ovaj DLC koji se pojavio za Fallout 3, da li je to samo za Xbox i da li ce biti za PC?

Posto je grafika, otprilike, jedino sto mi se svidja u igri, krenuo sam malo da bauljam po okolini DC-ja, ne svestan kakva glupost ce da mi se desi... :mad:

Naime, nesvestan da mogu sebi da skenjam main storyline, upadnem u neki vault skroz na istoku mape. Uglavnom, pokrene mi se neka crno-bela misija, gde treba da izbavim clanove vaulta iz neke tupavog virtualnog sveta za koji je kriv neki psihic... Elem, po zavrsetku misije, cale, kojeg sam jurio u main storyline-u, se pojavi niotkuda, a ja zgrozen skontam da sam preskocio 30% igre... :mad: Sad mi misije koje sam zapocinjao u DC-ju prakticno nista ne znace... Nazalost, nemam sacuvanu poziciju pre ulaska u vault, tako da mi ne gine da nastavim odavde. Ono sto me interesuje je da li sam preskocio neke bitne detalje, kao na primer mogucnost da se pridruzim brotherhood of steel frakciji, ili nesto sl?...

Any help? :S:

Vrh Dno